A+ A-

Gimis történetek 1. rész - Első nap a gólyatáborban

Mielőtt belekezdenék a történetembe, szólnék pár szót magamról bemutatkozásként. Márton vagyok, jelenleg 35 éves Budapesten élő építészmérnök, a 33 éves feleségemmel, Stellával két lányunkat, Csillát és Jessicát neveljük, ők 6 év 3 évesek. Sosem voltam az az izmos alkat, így bár sokat sportoltam, mindig vékony maradtam. Most sem lehetek több nyolcvan kilónál, a 195cm magas termetem ellenére sem. Mindig göndör fekete hajam volt, barna szemekkel. Most pedig következzenek a gimnáziumi történeteim!
A történet folyam, amit megosztanék veletek, még régen kezdődött, egészen pontosan 14 éves koromban, két hónappal a 15 születésnapom előtt, amikor is felvettek egy érthető okokból most meg nem nevezett gimnáziumba. Valódi megváltás volt az ottani osztály az előző iskolámban tapasztaltakhoz képest, különösen, hogy a kezdetben 30 fős osztályomba 16 lány járt, ezáltal mi fiúk igencsak el voltunk kényeztetve ezen a téren.
Már a gólyatáborban elkezdődtek az események, mégpedig olyan mértékben, amire legvadabb álmaimban sem számítottam. A régi osztályban mindössze 5 lány volt, azok közül ketten szóra sem voltak érdemesek, a másik három pedig nyolcadikra igazi kis tinikurvává vált, különösen a Vanessza, aki már hetedikben járni kezdett egy kilencedikessel, akivel nyolcadikban le is feküdtek. A srác amolyan öregdiák volt a suliban, segített az éves tábor szervezésében, majd az egyik ott töltött éjszaka a tábor egyik sarkában a puszta földön magáévá tette Vanesszát, misszionárius, majd kutya pózban is.
Én és még legalább tíz osztálytársam tanúja volt a felettébb erotikus jelenetnek, az arról készült felvételeket pedig legalább a fél suli látta. Az az este is rémesen alakult számomra. Mivel Vanessza holtfáradtam feküdt az öregdiákok házában, így a négy megmaradt lányból a másik két vadabb csaj, Dorina és Petra átjöttek a mi házunkba. A fiúk két nyolc fős házban voltak, egyikben heten, másikban nyolcan. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy a “menő” fiúk házába kerülhettem, így láthattam, hogy a két lány miként igyekszik túltenni Vanesszán.
Kezdetnek elkezdtek csókolózni az aktuális barátjukkal, azt hiszem talán a Gergővel meg a Rolanddal, majd pedig vetkőzni is kezdtek. Petrának kreol bőre, fekete haja és karcsú, magas teste volt, Dorina ellenben alig volt 155cm, telt alakkal és vállig érő szőke hajjal. Mindkettőjük fekete push up melltartót viselt, ez Dorina telt keblein jól állt, ellenben Petrának még így sem ért el igazán tekintélyes méreteket a melle.
Mi hatan, akik kimaradtunk a jóból, igyekeztünk rögzíteni a jelenetsort biztos ami biztos alapon, de erre a két pár átosont a lányok házába. A legtöbben nem akarták már követni őket, engem viszont Norbert barátom meggyőzött, hogy lessük ki mit csinálnak. A felvételekről már lemondtunk, egyedül magunknak akartunk jót. Miután megtaláltuk a házuk egyik el nem takart ablakát, óvatosan, észrevétlenül belestünk.
Dorina és Petra is meztelenek voltak már, előbbi éppen csókolózott a szintén ruhátlan Gergővel, utóbbi lány pedig Rolandról rángatta le a nadrágját. Gergőnek erősen állt a farka, lehetett vagy 12-13cm hosszú. Petra verte neki kicsit, majd letérdelt elé és be is kapta, de csak a makkig, mert akkor a fiú ráterített egy adag spermát az arcára. Dorina közben szintén hasonló dolgokat csinált, de ők Rolanddal 69-es pózba kerültek és kölcsönösen kényeztették egymást orálisan. Bár nem láttuk jól, de neki alighanem a szájába ment az ondó.
Nekem már eleve cövekként állt a farkam akkor, de Norbi tovább is ment: egyenesen verni kezdte magának. Én mondtam, hogy visszamegyek a házba, mert fáradt vagyok, de valójában csak nem akartam, hogy kitudódjon a titkom: mégpedig, hogy bénán maszturbálok és még sosem mentem el. Éppen, mikor a ház felé tartottam, elém lépett egy lány a másik nyolcadikos osztályból. Noéminek hívták, és állítólag tetszettem neki, de ő nem tetszett nekem: alacsony volt, kövérkés és majdnem megbukott abban az évben is.
“Marci, gyere ide!” szólt rám olyan hangon, amiből szinte biztosra vettem, hogy ihatott valamit, amitől kissé elkábult. Én azért odamentem, mert hülyeségnek tartottam volna, ha elszaladok vagy valami.
“Mit szeretnél?” kérdeztem ártatlanul, de erre ő csak benyúlt a gatyámba és ráfonta az ujjait az álló faszomra.
“A gecidet magamon érezni” azzal húzott rajta párat, én pedig életemben először telelőttem a gatyámat, meg az ő kezét. Adott egy elég ügyetlen szájrapuszit, utána pedig lelépett.
Én holtfáradtam és az új élmények sokkhatása alatt feküdtem le aludni. Álmomban Petra és Dorina egyszerre szopták a farkamat, majd pedig meg is dugtam őket, előbbit lovagló, utóbbit misszionárius pózban. Utána megjelent előttem Vanessza meg a pasija és kérték, hogy csatlakozzak hozzájuk. Rögvest levetkőztünk, felkaptuk Vanesszát, én a puncijába dugtam a farkam, a pasija a seggébe, majd így keféltünk. Végül mindketten beleélveztünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 marton89 2014. 09. 21. vasárnap 20:33
Köszönöm a pozitív kritikákat! A következő részt nagyjából egy hét múlva fejezem majd be, ami továbbra is még a gólyatáborban fog játszódni.
#10 listike 2014. 09. 21. vasárnap 06:49
Nagyon jó, folytatsd. 10pont.
#9 A57L 2014. 09. 18. csütörtök 06:27
Elég jól megírtad.
#8 papi 2014. 09. 15. hétfő 19:23
Ez nagyon jó, várom a folytatást.
#7 sztbali 2014. 09. 15. hétfő 15:49
Megérdemli a folytatást!
#6 feherfabia 2014. 09. 15. hétfő 11:07
8P
#5 veteran 2014. 09. 15. hétfő 08:37
REMEK!
#4 Rinaldo 2014. 09. 15. hétfő 08:28
Szuper ,jöhet a folytatás.
#3 zsuzsika 2014. 09. 15. hétfő 07:43
#2 rockycellar 2014. 09. 15. hétfő 07:01
Várom a folytatást 10 pont
#1 Törté-Net 2014. 09. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?