A+ A-

Éjféltől késő délutánig

Azt, hogy Triola* egy erotikus őstehetség, csak a harmadik menetnél kezdtem megsejteni. A rendes repertoár szerint indítottam, először a nyelvemtől kapott becézéssel hoztam megfelelő hangulatba. (Mindig így szoktam, meg most nekem is kellett egy kis idő, hogy igazán beleéljem magam a dologba). Az előző napot Esztergomban töltöttem, a szép nap megkoronázása volt a "Veled, Uram!", Szörényi - Bródy új rockoperája. Az elvesztegetett időt viszont be kellett hozni. Szorított a határidő, így egész nap gályáztam a képernyő előtt ülve. Egyedül voltam a lakásban. Fordítottam, a regenerációs szünetekben meg kimentem a konyhába és főztem. Iszonyú mennyiségű kaját készítettem: tejberizst, pulykatokányt meg gyümölcslevest. Késő estére lettem kész, lehűtöttem gyorsan vízfürdőn és elraktam a frizsibe mindent a hazajövőknek. Gyors zuhanyozás és már rohantam is. Épphogy csak kiértem az Erzsébet térre, és a fáradtságtól végigaludtam az utat, a busz meg szépen elvitt Triola dunaparti városába.
Na aztán a nyelvlecke után már én is elértem az üzemi fordulatszámot, és elkezdtem. Fantasztikus volt, mint mindig, a legelső behatolás, kamaszos örömmel súgtam a fülébe: 'Most már a szeretőd vagyok!' Triola sima és gömbölyded mindenütt, feszes fenekén, ahogy mondani szokták, szét lehetne nyomni a bolhát. Puha szép barna haja van, zöld macskaszeme, és különlegesen finom és bársonyos a bozontkája. Kellemes síkos meleg fogadott Tri selymes ölében, és éreztem egy - két ígéretes szorítást is. Bár ezt csak olyan bemutatkozás - félének szántam, azért eltartott jó hosszan, és Tri élvezte is, kipirult, mozgott is kicsit, de hát ez a legelső volt köztünk... Aztán eljutottam a végére, és a fülébe leheltem a kérdést: "Beléd élvezhetek?" Két heves bólintással felelt, és szorosan rámtapadt. Hatalmas erővel spricceltem belé, hihetetlenül jó volt ez a kirobbanó erejű kielégülés. Ő meg együtt ringatózott velem, örült az örömömnek.
Megint megtöltöttem a poharainkat pezsgővel. (Remek hideg volt, mert mindhárom palackot megfagyasztottam a mélyhűtőben, így aztán a vastag törülközőbe csavarva még jegesek voltak, amikor a taxival kiértem Triola nyaralótelepi kicsi házához). Aztán visszafeküdtem, és ő látható örömmel vette tudomásul, hogy még mindig harcrakész vagyok, és meglehetősen beindulva fogadta, amikor újból belesiklottam. Ez már összecsiszoltabb volt, mint az első, jobban szinkronban volt a mozgásunk is. Amikor hosszú idő után eljutottam a csúcsra, artikulálatlan hangokkal, rángatózva, Triola hihetetlen erővel ölelt magába, karjai hevesen a nyakam köré fonódtak, lábszárai szorosan összekulcsolódtak a derekamon.
Harmadszor is beléhatoltam. Előtte marokra fogtam a szerszámomat, és körbe - körbe vezetgetve simogattam a punciját mindenütt. Megrándulva, fel - felnyögve élvezte a cirógatást. Felvillanyozta a dolog. (Gondolom, kezdte már megsejteni, hogy miért mondtam a telefonban, hogy én csak egyet kérek tőle: időt. Időt, mert szeretem mindennek megadni a módját.) Kényelmesen alámfészkelődött, "jókislány - pózba" téve a lábait. (Ez nálam a fülig felhúzott, széttárt combokat jelenti... hát, aki így tesz, férfitársaim, nem az az igazi jó kislány?!?) Puha, de izmos puncija most már ritmikusan és meglepő erővel szorítgatott, és úgy tíz perc után a csípőmre tette kétoldalt finoman a kezét, és gyengéd mozdulattal hátrébb tolt, majd visszahúzott, jelezve, hogy szeretné, ha nagyobb amplitúdóval mozognék. Ettől fogva mindig teljesen kihúztam, de a hüvelyének síkossága és a farkam tökéletes merevsége miatt nagyon könnyen mozogtunk, hamarosan obszcén cuppogó hangokat produkálva. Barátnőm egyre feljebb került egy képzeletbeli létrán, kezdte szaporábban szedni a levegőt, arca eltorzult a feszültségtől, már csak befelé figyelt. Én könnyű helyzetben voltam, az Alexander* - platót elértem, így teljes erővel Triolára tudtam koncentrálni. Még abban sem voltam biztos, hogy várható orgazmusa engem is magával sodor majd. Ráér...!
És megjött! Pici, végigfutó remegések jelezték a jöttét. Tri orra tövén is gyöngyözni kezdett a verejték, kapkodott a levegő után, az ütem is érezhetően gyorsult, és egyszerre csak ott volt a nagy O. Nem olyan "mindent - elsöprő", hiszen még csak kezdők voltunk egymás számára, de alapos és félre nem érthető. Hüvelye észrevehetően megrövidült, és ekkor valami csodás dolog történt. Orgazmusa közben méhszája hozzátapadt a makkomhoz, és éreztem, ahogy lüktetve, össze - összerándulva szívogatja. (Nem véletlenül nevezték el a középkori anatómusok a méhet "ondót szürcsölő állatká" - nak.) Bár pillanatokkal előbb még úgy gondoltam, jó messze vagyok, ez a hihetetlenül erotikus élmény szemvillanás alatt heves ejakulálásra késztetett. Üvöltve beleélveztem megint.
Összegabalyodva, félálomban néztünk egymásra, amikor egy idő után egyszerre ébredtünk föl. Pillanatok alatt elfogyott a második üveg is, meg egy kis Unicum, úgyhogy a következő elalvásig, vagyis hajnalig terjedő órák nagyon ködösek a számomra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 11. 2. vasárnap 13:07
Jó.
#6 platonix 2002. 04. 19. péntek 22:59
Király sztori! hol nőnek még ilyen pasik?;-))
#5 Joska 2002. 04. 18. csütörtök 00:09
Tetszett, de ez nem lehet véletlen, ez én vagyok... ;-)) Lopáááás! :)
#4 newbie #111 2002. 04. 17. szerda 22:45
100/95
#3 TTT 2002. 04. 17. szerda 15:09
Mi a szösz az az Alexander plató?
Vmi új kisteherautó :-) ?
#2 Pety 2002. 04. 17. szerda 08:09
az elmult napok legjobb története
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?