A+ A-

Éjszakai műszak

Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.
Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni - van csengő az ajtó mellett.
Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi célom nem volt vele, általában mindenkinek ezt mondom, ha a laborunk érdekli.) Mit ad isten ez a csaj most hátrajött. Valami karbantartás volt a soron, és ráért.
Körbevezettem a laborban, magyaráztam neki pár dolgot; mit csinálunk, mivel foglalatoskodunk, stb. majd leültünk a zajszigetelt szobában. Eleinte céges dolgokról beszéltünk, aztán magánéletiről. Akkor tudtam meg, hogy 34 éves, és van egy 17 éves lánya. Aztán jött a "kérdezhetsz bármit, mindenre válaszolok" féle műsor. Ha valaki ilyet mond, én igyekszem egyből megcáfolni, és a határokat feszegetni, hogy bebizonyítsam, tudok olyat kérdezni amire nem akar majd válaszolni. De tévedtem. Beszéltünk szopásról, nyalásról, mindenről. Megtudtam még azt is, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra. Aztán finomítottam, mégse tartson bunkónak. Így kiderült az is, hogy a férjével 12 éve vannak együtt, de csak óvszerben szexelnek, a kislánya az egyetlen egy olyan alkalommal fogant meg amikor nem védekezett (az még valami másik pasitól). De azóta már szed gyógyszert, de az óvszer azóta is része a mindennapoknak.
Aztán ráterelte a szót a melleire, amire el kezdte mondani, hogy lógnak. Csak jelzem C kosaras melltartót hord, tehát nem kis cicikről van szó. Mégis vitatkoztunk egy sort a dolgon, bár már nem emlékszem teljesen tisztán mi is volt, meg hosszú is lenne leírni. Szó szót követett, a végén levette a fölsőjét. Megmuatatta magát melltartóban.
Közöltem vele, hogy melltartóban azt, hogy lóg-e vagy sem nem lehet megmondani, így meglepetésemre lekerült a melltartó is. Nekem sem kell több, egyből rácuppantam, hisz ha egy nő csak úgy leveszi elöttem a melltartóját az valószínűleg nem piskótareceptekért jött. Elkezdtem csókolgatni. Ez annyira jól esett neki, mintha még életében nem csókolgatták volna a mellbimbóit. Vettem hát a bátorságot és belenyúltam a nadrágba, pontosabban a bugyijába. Jótt a "Jaj! Ne!" sóhaly, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanúlt ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat. Még egy nyúkálást hárított, majd hagyta megpihenni az ujjamat. Aztán kikötött az asztalon, levettem a nadrágot a bugyival együtt, és szépen elkezdtem nyalogatni. Hatalmasakat sóhajtozott, és fújtatott, majd óriásit nyögött miközben elélvezett. Van olyan, hogy annyira érdekesen és izgatóan tud elélvezni egy csaj, hogy öröm nézni. Ez tipikusan ilyen volt. Annyira tetszett, hogy megint elkezdtem őt nyalni és ujjazni egyszerre. Teljesen vége volt. A második orgazmusa láthatóan sokkal jobbra sikerült.
Annyira felizgatott, hogy a szokásos három elélvezésig tartó nyalásomat kettőnél feladtam. (Pedig kellemes puncija volt. Az ajkak teljesen borotváltak, felül meg csak bikinivonalban kiigazított.) Egyszerűen annyira felizgatott a dolog, hogy be kellett raknom. Finoman csúsztam bele, egyre beljebb és beljebb jutva. Nagyon kellemes érzés volt mindkettönknek. Már teljesen benne voltam, mikor eszébe jutott, hogy nincs rajtam óvszer. Megálltam, majd egy pár másodpercig hezitált. Nézett a szembembe, majd úgy döntött, nem érdekli, nem kell óvszer. De megkért, hogy majd vegyem ki, mikor élvezek.
Újfent nekikezdtem, majd megint megálltunk. Felmásztam az asztalra, lefeküdtem. Rám mászott. Egy ideig lassan nyomtuk, mert láttam rajta, hogy bejön neki. Főleg mert közben elkezdtem csókolgatni a mellbimóit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 mif23 2014. 06. 1. vasárnap 00:12
Nagyon jó!
#11 sikamika 2014. 05. 30. péntek 15:39
jo lett.
#10 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:18
Nem rossz
#9 rockycellar 2014. 05. 29. csütörtök 19:39
Közepes
#8 feke18 2014. 05. 29. csütörtök 14:36
Jóóó!
#7 veteran 2014. 05. 29. csütörtök 09:11
#6 zsuzsika 2014. 05. 29. csütörtök 06:49
Közepes.
#5 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:29
Egy történetnek elmegy.
#4 feherfabia 2014. 05. 29. csütörtök 06:21
8P
#3 hairy_pussy 2014. 05. 29. csütörtök 06:12
nekem tetszett
#2 listike 2014. 05. 29. csütörtök 05:48
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2014. 05. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?