A+ A-

Szex a szakadék szélén

Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el 40 évesen, de még mindig minibbnél-minibb szoknyában riogatja a tisztességes férfi népet.
Persze hívogatott, hogy állítsam be a Tv készülékét (lehet mást is), mert nem megy rajta semmilyen program, - naná ha direkt eltekergette- de hiába alkalmazott még egyéb trükköket is, akkor se volt rá gusztusom. Na erre jön a bosszú és fűnek fának meséli - még ki sem megy a lakásából az ajtón ennek a nőfalónak a csaj, a másikat már engedi be az ablakon! Hogyan állhatnak szóba vele a nők??
Persze nem vagyok ártatlan, mint minden egészséges férfi imádom a jó pinát. Szeretem megnézni a csinos, jól öltözött, büszke járású és tartású nőket, akik a féktelen sárló kancákra emlékeztetnek. Szeretem ha van tűz a szemükben és megérzik, ha egy igazi kan jár a közelükben, fejüket felvetik és arcukról sugárzik a nemi vágy. Na ilyen mellett nem lehet elmenni csak úgy lehorgasztott fővel. Szenvedett is e miatt feleségem Emőke eleget. Habár, csak csak ő tehet róla, hogy így belelovalta magát az ügybe:
- Na mi van már ezt is megakarod baszni?
- Szívem, hát azt sem tudom kicsoda ez! - szóltam.
- Na azt hiszed nem látom mennyire nézed, meg ő is téged?
Egy idő után már nem is tiltakoztam.
- Igen - hagytam rá, - szeretném őt máris megdugni, és minden nőt aki ezt elvárja tőlem.
Na erre aztán elhallgatott. Pár hónap házasság után már tudta, melyik az a típus aki engem lázba hoz, olyannyira, hogy ha közelített felénk egy ilyen nő, már nem a nőt, hanem engem figyelt, mit fogok csinálni. Akkor volt a legdühösebb amikor én merev arccal mentem el a nő mellett és az mégis rám mosolygott.
- Már megint nem bírsz magaddal! - jött a szemrehányás.
- Één, mit csináltam? Hisz meg sem moccanok, nem csukhatom be a szememet is, mert neki megyek a villanykarónak!
- Na csak csúfolódj! Majd meglátod mi lesz ennek a vége, hogy állandóan provokálsz!
Hm, na gondoltam itt mindegy mit csinálok, akkor már jobb ha eleresztem magam. Különben is....tudtam én kit vettem el..!
Teltek az évek és történt, hogy mindketten beutalót kaptunk egy fürdőbe, persze a feleségem intézte, hát gondolhatod, kedves olvasó, hogy ugyanabban a terminusban. Na sebaj, kibírom én azt a három hetet ott vele, szerencsére nem közösek a kezelések, fürdőzések a nőkkel, hát lesz szabad, magányos időm is az elmélkedésre. Ám mit ad isten?! Alig hogy helyet foglalunk a nagy vesztibulban az első masszázsra, persze ő a jobboldali széksorban én meg vele szemben a baloldalin ( mondanom se kell, hogy még az időpontokat is egyeztette, nehogy már elkallódjak), amikor leül mellé egy bomba nő. Beismerem, a szemeim egy szekundumra kiguvadtak - tehát adás volt, de vétel is ám, mert a nő rám kacsintott - aztán hirtelen kinéztem az ablakon. "Ugyan már Feri, csak nem gondolod, hogy egy ilyen szexbomba kikezd veled, meg itt az asszonyod, hisz levegőt sem vehetsz nélküle, biztos csak rosszul látsz." Így morfondíroztam, amikor beszólítottak.
Még egy tekintet a feleségemre, figyel mint a kánya, de nem lehetett nem észre venni ahogy dögös vörös arcán átsuhant egy felém küldött mosoly. "Huha", odaléptem Emőkéhez, és úgy, hogy a nő is hallja mondom neki:
- Szívem aztán majd megvárlak a szobában, - miközben sikerült nőm figyelmét kijátszva, az észveszejtő dögösre kacsintanom. Az értette a csíziót, mert csak csücsörített egyet édes, málna ajkaival és mosolygott felém. Hm. Okos. Aztán mentem a dolgomra.
Na nem tudom mi, hogyan játszódott le női oldalon a masszázs közben, de emberek, nem hiszitek el : - a dögös vörös (akiről kiderült, hogy Mónika a tisztes neve) fölcsípte a feleségem!
Mélyen meghajlok
Azóta a nők konspirációs tehetsége mellett és is csak rájuk bízom magam, ha egy kis félrelépésről van szó, mert férfiember ezt úgy, ahogy ők, meg nem szervezheti! Tehát feljött a szobára a feleségem azzal, hogy:
- Képzeld, micsoda fantasztikus nővel kötöttem barátságot!
"Hú mi fog ebből kisülni??"
- Kivel? - kérdeztem nyávogó és kétkedő hangon.
- Hát nem emlékszel, ki ült ott mellettem a váróban? Az a vörös nő!
- Ja? Áá, - nyöszörögtem, mert elment a hangom az izgalomtól. Jó is, hogy így történt, mert félő, elárultam volna magamat a roppant lelkesedésemmel. - Ja, na és? - mondtam, most már uralkodva az érzéseimen, - mit akar?
- Mit, mit semmit. Elmesélt mindent hogy folynak itt az ügyek, mert ők már végeznek, pár nap és mennek haza.
- Hu! - zuhantam magamba. Hát korán örültem, szinte már már az őrületig fokozva magamban a nemi vágyat a dögös vörös után.
- Azt mondja a Mónika...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 05. 18. vasárnap 13:25
Tetszett, folytatsd.
#9 rockycellar 2014. 05. 16. péntek 19:09
Nem olyan rossz
#8 veteran 2014. 05. 16. péntek 09:34
Elmegy
#7 Rinaldo 2014. 05. 16. péntek 09:31
Szuper.
#6 maxhell 2014. 05. 16. péntek 08:47
Az eleje nagyon vontatott, és milyen procedúrák már???
#5 zsuzsika 2014. 05. 16. péntek 07:32
Papi!
Nem kicsit,nagyon.
#4 A57L 2014. 05. 16. péntek 06:40
Nem rossz történet.
#3 feherfabia 2014. 05. 16. péntek 06:19
6p
#2 papi 2014. 05. 16. péntek 05:12
Kicsit gagyi
#1 Törté-Net 2014. 05. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?