A+ A-

Megtaláltam az őrzőangyalom

2006 őszén elég furcsa események követték az életemben egymást. Rengeteget dolgoztam, szinte szabadidőm sem volt, de megérte. Egy vasárnap este otthon ülve megcsörrent a telefonom. Egy kedves, ex-kollegina volt az, aki évek óta kint él Londonban, és megkért, hogy a lányával konzultáljak, mert nem nagyon merné másra bízni. Hangjában éreztem a félelmet, ezért másnapra megbeszéltünk egy találkozót, melynek idejéről és helyéről ő tájékoztatta a hölgyet. A hétfői nap gyorsan telt, szinte észre sem vettem, és már vége is volt a munkaidőnek. Beültem az autómba, és szitkozódtam is, hogy már megint ki a fene telefonálhat. Egy elbűvölő, és fiatalos női hang szólt bele, melyen érződött egy minimális félelem, de teljesen elbűvölt. Később kiderült, hogy a kollegina lánya volt, aki a találka időpontját kívánta eltolni fél órával. Útközben végig a hang csengett a fülemben.
Hét órakor végeztem is a pluszban vállalt munkáimmal, és vártam. Talán egy fél óra telt el, mikor a kaputelefon megszólalt, és néhány perc múlva belépett a várt személy. Egy határozott megjelenésű dekoratív kisasszony volt, elegáns fekete kosztümben, és divatos tűsarkúban. Kezét felém nyújtotta, és elbűvölő hangon bemutatkozott. Talán 10 percig csevegtünk a problémáról, de más véleményére is szükség volt, ezért másnap reggelre megbeszéltünk egy újabb találkozót. Távozás előtt, a kellemetlenségek miatt, meginvitált egy vacsorára. Az illedelmesség kedvéért elfogadtam, hogy ne sértsem meg. Beültünk egy hangulatos kis helyre, ahol egyre barátibb beszélgetés kerekedett. Hangjában azonban szorongást véltem felfedezni a későbbi események iránt. A közelben akadt egy kis tavacska, ahol nekem sikerült mindig legyőzni a szorongásaim. Nos elhívtam, és séta közben beszéltünk az eseményekről.
Sajnos hamarosan búcsúznunk kellett, de másnap megint találkozhattunk. Elkísértem egy kollégához, majd visszamentünk az irodámba. Sajnos a gyanúm beigazolódott, és a hölgy szemében csillogó elkápráztató vidámságot felváltotta a bizonytalanság. Az előző napi események miatt most én invitáltam meg hozzám, ugyanis a régi cimborákkal egy vacsorát szerveztünk, amit habozás nélkül el is fogadott. Hatkor érkezett, amikor már pár ember lézengett a meghívottak közül. A társaságnak és az alkoholnak köszönhetően hamar feloldódott mindenkiben az összes gátlás, és sikerült egy jót szórakozni. Éjfél körül mindenki távozott azonban Ő még maradt, és segített összepakolni. Közben leszontyolodtunk a kanapéra és egy újabb üveg bort sikerült kinyitni. Iszogatás közben jól esett hallgatni azt az elhatározottságot, amit egy mai 20-25 éves személyéből nem lehet kivenni. Nem tudom mi ütött belém, de a poharat lerakva hirtelen átöleltem és egy csókot leheltem ajkára. Az egész teste megremegett, és az apró csókot szenvedélyes csókolózás váltotta fel, miközben ő az ölembe fészkelődött.
Pár perc múlva felemeltem, és a hálószobába vittem, ahol a beszűrődő utcai lámpák fénye hangulatos árnyékot festett a falra. Az ágyra érkezve ott folytattuk, ahol abbahagytuk, majd pár perc után segítettem neki megszabadulni az elegáns fekete blézertől, közben ő formás ujjaival az ingemet gombolta ki. A blézer alatt vadító topp lapult, mély dekoltázzsal, amely idomait tökéletesen kiemelte, és még kívánatosabbá tette. Ez alatt az idő alatt csak simogattuk egymást és csókolóztunk, nem törődve az idővel és a külvilággal. Megfelelő ütemben lekerült róla a szoknya és a falatnyi topp is, valamint rólam is szép sorjában kerültek le a ruhadarabok. Nem volt egy nádszál vékony hölgyemény, de teltsége magával ragadott, és megszabadítottam a fekete tangától és melltartótól. Mellei kerültek kezembe, és minden finomságot beleadva simogattam, csókoltam a bimbókat. Közben ő simogatott, és élvezte a helyzetet. Azonban mindezt nem sokáig tette.
Hirtelen én kerültem alulra, ő pedig kecsesen a 69-es pózba mászott és kezelésbe vette a kőkemény farkamat. Helyezkedés közben sikerült elcsípnem a tekintetét. Szemében ott volt az elszántság, és tekintete egy angyaléra hasonlított, mint aki most készül legújabb áldozata lefegyverzésére. Először a kézimunkával kezdett, de olyan óvatosan, mint azt még életemben nem éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Rinaldo 2014. 07. 13. vasárnap 09:57
Szuper.
#10 listike 2014. 05. 18. vasárnap 07:52
Jó ez folytatsd.
#9 deajk2008 2014. 05. 17. szombat 11:47
tetszett...10p
#8 A57L 2014. 05. 16. péntek 06:41
Egynek elmegy.
#7 feherfabia 2014. 05. 16. péntek 05:44
Szerintem egész jó! Folytasd!
#6 rockycellar 2014. 05. 15. csütörtök 08:57
ez nagyon gyenge
#5 veteran 2014. 05. 15. csütörtök 08:46
Talán közepes.
#4 zsuzsika 2014. 05. 15. csütörtök 07:07
Gyenge.
#3 t2006 2014. 05. 15. csütörtök 06:05
Nem tudtam eldönteni, hogy csak túlzottan modoros lett vagy ez egy szakmai beszámoló. Az végül nem derült ki, hogy miért félt annyira minden nő a történetben. Pedig érdekelt volna!
#2 papi 2014. 05. 15. csütörtök 06:03
Langyos
#1 Törté-Net 2014. 05. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?