A+ A-

Egy kellemes délután

Forró nyári délután volt, és kissé fáradtan tartottam hazafelé a munkából. A lépcsőház kapujában összefutottam az új lakóval a lépcsőházból, egy 17 - 18 körüli sráccal. Amióta ideköltöztek, egyféle szimpátia alakult ki köztünk, ahányszor találkoztunk, szívélyesen üdvözöltük egymást. Most is előre köszönt, és vártunk a liftre.
A szokványos köszönésen túl most meg is szólított:
- Tudom, hogy furcsa kérdés, vagy kérés amit szeretnék tőled: Úgy láttam a múlt héten, hogy ugyanolyan fényképezőgépünk van. Esetleg tudnál nekem segíteni? A számítógépem tönkrement a napokban, de a memóriakártyám pedig megtelt. Áttölthetném nálad a fotóimat?
- Persze - válaszoltam - de az attól még az én gépemen marad, nem?
- Hoznék egy pendrive - ot, és az áttöltés után arra áthúznám az anyagot. - közben megérkezett a lift, beszálltunk.
- Ha csak úgy nem. Ha gondolod, fél óra múlva gyere le, addig gyorsan lefürdök, mert nagyon megizzadtam.
- Rendben van, jövök. Előre is köszi! - mosolyodott el, mikor kiszálltam a liftből.
Viharos gyorsasággal vetkőztem le, közben bekapcsoltam a számítógépet. Ekkor megszólalt a telefonom - nem lehetett nem felvenni, a főnököm volt. Sikeresen addig elbeszélgettük az időt, mígnem csöngettek. Szerencsére, a csöngetésre hivatkozva le is tudtam rázni a főnökömet.
Kinyitottam az ajtót - külön szerencse, hogy a nadrág még rajtam maradt. A szomszéd srác volt, kezében a fényképezőgéppel.
- Ahogy megegyeztünk, jöttem. De te még nem fürödtél? Ne haragudj, de még nem mutatkoztam be - nyújtotta kezét - Dani vagyok.
- Nem fürödtem, mert a főnököm feltartott a telefonhívásával. Én pedig Péter - ráztam vele kezet - Gyere beljebb. Ott a gép, a kábel csatlakoztatva van. Ha nem haragszol, közben gyorsan letusolok - válaszoltam, és a hónom alá kaptam a fotel karfájára vetett szabadidő - nadrágomat.
A zuhany kellően felfrissített, közben kicsit elveszítettem az időérzékemet. Félmeztelenül, szabadidőnadrágban tértem vissza a nappaliba.
- Nos, hogy haladsz?
- Tart még a dolog, 8 gigabájtnyi fotó van a gépen, kell neki idő - válaszolta Dani. Közben kezeink véletlenül összeértek.
Kinyújtózkodtam, és megmozgattam a vállaimat. A jobb vállam egy nagyot kattant, amitől Dani is összerezzent egy pillanatra.
- Jesszusom, ez te voltál? - kérdezte megrökönyödve.
- Igen, kicsit fájnak a vállaim, meg a hátam. Dani körbenézett a szobában, majd félénken kibökte:
- Ha gondolod, kicsit átmasszírozom, talán jobb lesz. Tépelődtem egy picikét, majd rábólintottam. - Feküdj az ágyra, és adj valami testápolót, azzal jobb lesz.
- Ott a testápoló az éjjeliszekrényen - böktem a szoba sarka felé az állammal, majd hasra feküdtem az ágyon.
- De vigyázz, hogy csinálod - szóltam Daninak - kicsit csiklandós vagyok! Ő odaült mellém az ágy szélére, nyomott egy kis krémet a tenyerére, majd belekezdett a masszírozásba.
- Kicsit azért engedd el magad - mondta, miközben a vállaimat dögönyözte - nagyon feszülsz mindenütt!
Lazítottam magamon. Dani kezei végigsiklottak a gerincemen, vissza - visszatértek a vállaimra.
Nem zavarna, ha ráülnék a combjaidra? - kérdezte Dani - úgy több erőt tudok beleadni, és jobban kezemre is esne.
- Nyugodtan, ha neked kényelmes - egyeztem belé - agyonnyomni nem fogsz.
Ráült a combjaimra, pont a fenekem mögött, és folytatta tovább a masszírozást, amitől folyamatosan izgatott voltam, és ennek érezhető jelei is voltak. Egy valami rontotta az idillt - Dani bermudanadrágjának különböző fém csatjai, azok bizony nagyon nyomták a combomat.
- Ne haragudj - szólaltam meg - tudnál csinálni valamit a csatjaiddal? Nyomják a combomat.
- Várj egy kicsit - és Dani felemelkedett ülő helyzetéből. Kisvártatva visszaült, tovább gyúrta a hátam és a vállam. Néha előrehajolt, hogy jobb fogást találjon a vállaimon - ekkor már nem a nadrágján lévő csatokat éreztem, hanem valami mást. Bizony, neki is jó kemény erekciója volt.
- Kicsit lejjebb húznád a nadrágodat? - kérdezte - nem akarom, hogy csupa krém legyen a széle.
Megemeltem a fenekemet, és lejjebbb toltam a nadrágot, mintegy 3 centivel. Dani ekkor két oldalról megfogta a nadrág szélét, és még lejjebb húzta, az egész fenekem szabaddá vált.
Most már a gerincem és a vállam után a fenekemet is elkezdte masszírozni. Kezei közben be - betévedtek a farpofáim közé - be kell vallani, egész jól esett.
- Látom, jól esik - jegyezte meg Dani - szükség van egyáltalán erre a nadrágra rajtad?
Nemleges válaszként megemeltem a fenekemet, majd a lábaimat, és lehúzta rólam a nadrágot. Ekkor néztem hátra: Danin is már csak egy feszes boxer volt, melynek az elején egy nedvességfolt árulkodott izgalmi állapotáról. Visszaült a combomra, és folytatta a masszírozást, de most már kifejezetten a fenekemet izgatta. Hirtelen az egyik ujját éreztem belém hatolni, amit kis ki - be járatás után követett egy második ujja is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Rinaldo 2014. 05. 3. szombat 07:37
Jó.
#7 genius33 2014. 04. 30. szerda 22:11
Tetszett smile
#6 macsek2 2014. 04. 30. szerda 17:22
Ezt már olvastam valahol.
#5 veteran 2014. 04. 29. kedd 08:24
Átlagos rossz.
#4 zsuzsika 2014. 04. 29. kedd 07:15
Átlagos homo.
#3 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:46
Egynek elmegy.
#2 papi 2014. 04. 29. kedd 03:01
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 04. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?