A+ A-

Egyszer élünk...

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő "vegyes" csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim... jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh... értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. - mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. - Nem tudhatok mindent elsőre.
- Nem, de törekedhetsz rá!
- Áron, 3 órája dobálózunk...
- Rendben, akkor mára végeztünk... De holnap is lejövünk, sokat kell még fejlődnöd!
- Remek, alig várom.
Hazafelé a szombaton esedékes streetball bajnokság szabályait vettük át, ugyanúgy, mint az elmúlt 3 napban egyaránt. Az egyetlen dolog, ami vonzz ebben az egészben, az az egyszerű tény, hogy három sportos, magas és erős sráccal megyek egy kosárbajnokságra, amin lényegében semmit sem kell csinálnom. Az egész gyakorlás tortúrát feleslegesnek tartom, profi játékosok mindhárman. Kétlem, hogy bármiféle meccset eldöntő, vagy csak befolyásoló mozdulatom lesz majd.
Áront nem rég ismertem meg egy céges kosarazás alkalmával, ahova a kolléganőim vonszoltak el. Fű alatt azért reméltem, hogy a helyes srác a logisztikáról ott lesz, kifejezetten illik hozzá a kosárlabda. Első látásra kiszúrtam magamnak. Magas, jól szituált, jóképű férfi, ezen felül pedig kivételes tehetséggel bánik a szavakkal. Bár ezt a tulajdonságot lehet, hogy a tapasztalat szülte, hiszen már 34 éves. Mindig is jobban vonzottak az idősebb férfiak, tapasztalatukból adódóan sokkal élvezetesebb velük a szex, ezért kicsit sem zavart a majdnem 10 évnyi különbség. Van még egy kiemelkedő tulajdonsága, ami említést érdemel. Ugyan soha nem tartottam magam kényesnek a férfiak szerszámával kapcsolatban, sőt, tulajdonképp a "legyen inkább kisebb, viszont ügyesen bánjon vele" pártinak tartom magam. Ároné viszont egészen más kategória. Tényleg hatalmas. Tényleg kivételes élmény, ha ilyennel van dolga az embernek. Mindez viszont semmit sem érne a fantáziája nélkül, ami az esetemben elengedhetetlen. Volt már dolgom olyan partnerrel, aki megijedt tőlem emiatt. Pedig régebben úgy gondoltam, hogy pont én vagyok az, akit egy átlagos tini srác kitalál magának otthon, miközben épp nincs előtte egy pornófilm, amire maszturbál. Szeretem a határozott, néhol durvább szexet, a mocskos szavakat, önfeledten tudok sikítani, imádom a partneremet szájjal kényeztetni és imádom, ha rám élveznek. Na és nyíltan tudok minderről beszélni. Az elmúlt pár évben körvonalazódott bennem, hogy mit szeretnék elérni szexualitásommal kapcsolatban: egyszer élünk, ha nem próbálom ki, nem tudom, hogy milyen.
Áron pont (és tényleg) ezt szereti bennem, ez a kapcsolatunk szempontjából szörnyen hasznos dolog. Egyikünk sem tagadja, hogy tulajdonképpen csak szexet akar a másiktól, egyébként sem mutatna túl jól az irodában egy egymással egyfolytában enyelgő párocska. Bár az első alkalom épp a munkahelyünkön történt. Egyből tudtam, hogy jó móka lesz, mikor egy váratlan pillanatban, a zárcsukás hangjára eszmélve, hozzám simult, és egyből rámarkolt a melleimre. Az asztalra nyomva hátulról dugott meg, majd a számba élvezett. Gyors volt, de rettentően intenzív. Már akkor megegyeztünk, hogy ezt a remekül induló kapcsolatot, holmi szerelemmel egyikünk sem teszi majd tönkre. Mindez 3 hónapja történt, és nem is olyan nehéz, mint ahogy gondoltam. Szinte minden együttlétünk felejthetetlen, tulajdonképpen egyforma az ízlésvilágunk a szex terén.
- Hozzám megyünk?
- Mindkettőnknek van fürdőszobája, ugyan miért mennék én is hozzád? - néztem rá mosolyogva, az arcomon minden bizonnyal egyértelműen látszottak a mondatommal ellentétes szándékaim.
- Szóval azt mondod, hogy nem hiányzik a tágas fürdőkabinom? Ketten is elférünk benne. Sőt! Talán még többen is beférnénk.
- Még mielőtt belemegyünk, hogy hogyan fogunk szeretkezni a zuhany alatt, fejtsd ki, hogy mi ez a folyamatos célozgatás a többes szexre!
- Te is tudod, hogy izgat az ilyesmi. Minden felállása érdekel a dolognak.
- Szóval azt akarod mondani, hogy nem volnál féltékeny, ha például egy másik pasi farkát a számba venném, ráadásul a szemed láttára?
- Hmm... nem vagyok féltékeny típus... Nem láttad a kulcsom? - válaszolt kissé zavartan. Nem jellemző rá, hogy egy szexuális tartalmú mondatom után semlegesen viselkedne.
- Itt van nálam. - lóbáltam a mutatóujjamon, derékra tett kézzel
- Esetleg ideadod, hogy bemehessünk?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 11:23
Jó.
#10 veteran 2014. 09. 25. csütörtök 17:08
Nagyon jó ,Ha Andreas6 nem kritizál nem is lehet más.
#9 sztbali 2014. 09. 25. csütörtök 14:37
Nagyon jó.
#8 Jedi 2014. 09. 25. csütörtök 08:05
Jó! Csak az nem teljesen tiszta, hogy jött be a röplabda, ha a történet a kosárral indult.
#7 feherfabia 2014. 09. 25. csütörtök 06:22
Jöhet a folytatás!!!
#6 Rinaldo 2014. 05. 3. szombat 07:40
Szuper.
#5 Andreas6 2014. 04. 29. kedd 07:43
Hát nem venném én sem feleségül, de szeretőnek csodás lenne. Tetszett.
#4 listike 2014. 04. 29. kedd 06:13
Tényleg egy ribanc. Nem tetszett.
#3 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:46
Nagyon jó lett.
#2 papi 2014. 04. 29. kedd 03:04
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 04. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?