A+ A-

Egy kedves kis történet

Amióta megláttam a képen azóta különleges bizsergés fog el. De ha belegondolok, hogy már csak pár napot kell várnom rá hogy összebújhassunk. Valamilyen vonzó hangszín tart életben, és segít legyűrni a folyton vissza - visszatérő késztetést nehogy magamhoz nyúljak.Ki kell bírnom. Addig inkább nézegetem a felhőket......
Szóval ennyire bennem él! Örjítő, mindent elsöprő elemi vágyakozással. Talán más számára ez semmit sem jelent, de nekem most ez az élet. Olyan ez mint amikor egy hajszál választ el a valóságtól, és ahol a földi élet napi rutinfeladatai elnyomják azt az ősi energiáit. Amelyek majd gejzírkénk fognak feltörni a mélyből. Ösztönösen lágyan mindenhol körülsimítva beterítve testünket. De az általa megélt érzés még sok - sok órán, sőt napon keresztül elkísér, és beragyogja a szürke hétköznapokat.
Ma végre látni fogom,érezni,és csókolni....
Ezzel a gondolattal másztam ki az ágyamból. De már régen nem borotválkoztam ilyen örömmel a tükör előtt. Az aki a tükörből visszamosolyog rám, ő ismer csak igazán.Mindent tud rólam, hogy boldog csikó korunkban még a sajtot is kiénekeltük a madárkák szájából, és viharfelhőket lovagoltunk meg együtt. De hát a fiatalság bolondság, most már tudom, hogy csak amit őszintén elajándékozok magamból, annak a sokszorosát kapom vissza. Meglehet hogy felnőt korom legszebb nyara is ma kezdődik el? Én pedig nagyon boldog vagyok,hogy az életem keresztútján találkoztam egy csodálatos lánnyal, akivel megoszthatom a szenvedély örömét.
Délután beugrom a kocsiba, és magam mögött hagyom jelenlegi életem minden monoton rezdülését. Csak az útra meg rá koncentrállok, amikor megkapom a levelét:
- Ha a közelben leszel hívj! Repülök,száguldok elrohannék utánna akár a világ végére is. Megérkezve izgalomtól remegő kézzel hívom:
- Itt vagyok drága! Holott legszivesebben azt mondanám a telefonba, hogy a tied vagyok. Majd bársonyos szép hangján belebúgja:
- Hogy még egy kicsit várnod kell, most fürdök! Jó,jó - motyogom zavartam. De közben már elképzeltem,hogy én vagyok a szappan a testén és gondolatban végig siklok az összes hajlatán.
Most ült be mellém a kocsiba, a hatodik érzékem azt súgja hogy valamelyik előző életünkben már találkoztunk. Vizsgálódom, tapasztalom mert kifejezetten jólöltözött,csinos, és szép a sminkje a Kedvesnek. Udvariasan mozitippekket cseréllünk, miközben ő nagyon kedélyesen figyelmeztet az útjelző táblákra. De kár a gőzért már teljes mértékben uralja az erőterem, legbelül már az utat is kiegyenesíteném.
Imádom a szűk csigalépcsős házakat. Mert az illendőség megkívánja hogy a hölgyeké legyen az elsőbbség. Előre is engedem, de amikor a pici miniszoknyája az arcom magasságába kerül elönt a forróság, és kipirosodik a fülem mint a fiatal kamasznak.
Szemérmesen lesütöm a szemem,és számolgatom a lépcsőfokokat, valahogy gondolatban mindig is könnyebben vetkőztettem. Pedig szerintem az erotika csúcsa tudni élvezettel felöltöztetni a nőt. Ha felsegítted a csipkés alsóneműt, miközben az ujjbegyeiddel megcirógatod a bikinivonalát. Vagy amikor ártatlan mosolyal meginvitálnak egy szexi cicitartó bekapcsolásához? Amit persze illik előről is megigazítani, egy kicsi mellbimbó maszázzsal. Olyan ez mint amikor a cukrász dolgozik a remekművén. De ő mindig csak a saját ujjait nyalogathatja le.
Az emeleti ajtó mögött egy lakályosan berendezett búvóhely vár. Tetszik! Van izlése a lakberendezőnek. Szép a bútor letisztult vonalak, a szobában két kanapé, amit majd alkalomadttán kiszeretnék próbálni. Na és egy hatalmas francia ágy, amelyen nemsokára nyelvleckét adok - veszek? Egy kicsit izgulok, mert a nyár óta nem csókoltam szeméremajkat.
- Mit szeretnél inni? - miközben bekapcsolja a rádiót, próbál valamilyen hallgatható zenét előcsalogatni a dobozból.
- Természetesen belőled! - szólal meg a tudatalattim.
- Csak ásványvizet kérek, simát. - és amikor tölti a poharamba, mindjárt eszembe jut, ahogy egy délamerikai indián fenegyerek hogyan tanitott a víz energiaszintjének emelésére. De nekem itt már nincs szükségem semilyen emelkedésre.
Felhajtom a vizet, és rátapadok az ajkaira, mire ő észbontóan visszacsókol. Ajkaim sok - sok parányi apró idegsejtje örül, és barátkozik az új helyzettel. Selymesen lágy ,olyan mint a halnali szellő lágy érintése. Te úristen, és ez még csak az ajka! - gondolom magamba. Minden eggyes csókjától fiatalkori büszke próbálkozásaim csengetnek vissza, amikor még olyan ciki volt bevallani a lányoknak, vagy megpróbáltuk letagadni hogy milyen szép áttélni a csók misztériumát. Most tudom csak igazán áttérezni, és érzem hogy ő is örül. Az Édes nyelve édes. Édesebb, mint a gyönyörű tavaszi virágok nektárjából készült méz. Mind az öt érzékszervem hangosan kiabálja akarlak,akarlak,akarlak........ Nagyon kívánom őt. Csókjaimmal borítom be az arcát a nyakát, ám amikor a ruhája mély kivágásához érek, elakad a huszársereg támadása.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Sierra 2014. 04. 25. péntek 11:32
Csatlakozom Andreas6-hoz. Szerintem is jó kis történet lett, de azért a helyesírásra ügyelhetnél máskor jobban.
#8 zsuzsika 2014. 04. 25. péntek 09:25
Jó.
#7 veteran 2014. 04. 25. péntek 08:20
Jó folytasd.
#6 Rinaldo 2014. 04. 25. péntek 08:00
Szuper jó.
#5 listike 2014. 04. 25. péntek 07:16
Ez nagyon jó.
#4 Andreas6 2014. 04. 25. péntek 06:56
Tetszett, bár hagytál benne néhány durva helyesírási hibát (krémmes, felduzzasztjam, utánna, stb.)
#3 feherfabia 2014. 04. 25. péntek 06:16
Nagyon jó!
#2 papi 2014. 04. 25. péntek 04:48
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 04. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?