A+ A-

Forgószél...

Hatalmas lendülettel dolgoztam azon a napon. Forró, nyáreleji idő volt én úgy éreztem ma minden jól és flottul sikerül, amibe csak belefogok. A munkahelyemen hatalmas a nyüzsgés, a vendégek élvezték a környezet nyújtotta élményeket, lehetőségeket.
Kollégáim mosolyogva jártak-keltek, a dolgukat végezték, köztük egy sötét hajú, 30 körüli fiú, aki mindig kedvesen udvarolt, ha a nagy rohanásban volt néhány perc erre. Észrevettem, hogy néha rajtam felejti a szemét, ilyenkor mosolyogva nyugtáztam, de hát én 25 évvel előbbre járok az időben, ennek okán a fiam lehetne.
Lassan már a munkaidő vége felé jártunk, amikor a főnök lihegve rohant utánam, kért hogy menjek be a közeli nagyvárosba vásárolni, mert rendkívül illusztris vendégek érkeznek másnap reggel és addigra készen kell lenni mindennel.
- Majd János bevisz a kocsijával, már beszéltem vele - közölte.
Nem örültem, időben akartam hazaérni, a férjemnek megígértem egy esti sétát a forró nap után, de a vendég az vendég.
Lótottunk-futottunk a városban, üzletről üzletre, János készségesen segített, de a nagy forgatagban észrevettem, hogy néha rajtam felejti a kezét, amikor előreenged és nézi a vékony, nyári, kivágott blúzban ringatózó melleimet.
Mit mondjak, jólesett de magamban mosolyogtam ezen a helyes fiún, akinek a szemei csillogtak a fényben.
Kora este volt már, amikor végeztünk és kifelé hajtottunk a városból. A kocsiban kellemes klíma uralkodott, hátradőltem és ellazultam, fáradt voltam kissé.
- János, nagyon szomjas vagyok, igyunk valamit ebben a melegben kiszáradtam.
- Éppen ajánlani akartam - mondta, és lehajtott az egyik közelben lévő vendéglő felé.
A kerthelyiségben a kellemesen hideg ital rendkívül jólesett és akkor egy váratlan fordulattal, János udvarolni kezdett. Dicsérte a szememet, az alakomat, ami még így 50 fölött is kissé molett, de arányos.
Azt megszoktam, hogy a férfiak udvarias és kevésbé udvarias megjegyzéseket tesznek rám, és sokszor látom bennük a vadászt, akik szívesen leterítenék az érett, nemes vadat. Különösen azok a fiatal férfiak, akiket valami ősi ösztön folytán izgatnak az érett, idősebb nők, talán komplexus ez, nem tudom, de tény és tapasztalat.
János is egyre izgatottabb lett, kereste a szavakat, szeme egyre többször tévedt a blúzom kivágására, egyre bátrabb szavak hagyták el a száját.
Gondoltam, hallgatom egy darabig, aztán lehűtöm a fiút.
- Induljunk, mindjárt este lesz - felálltam az asztaltól, János udvariasan kinyitotta a kocsi ajtaját, és besegített, közben, ahogy a biztonsági övet megigazította, keze a mellemhez ért, csak lassan húzta el.
- Ezt ne, János - mondtam, de furcsa módon éreztem hogy kiszáradt a torkom, mintha újra szomjas lennék.
Úgy nézett rám azzal a vadász szemmel, és pár száz méter után hirtelen bekormányozta a kocsit az erdőbe, egy földúton álltunk meg. A helyzet kezdett egyértelmű lenni, és mielőtt reklamáltam volna, elkezdett ömleni belőle a szó.
Elmondta mennyire régóta tetszem neki, mennyire kíván, és amikor a feleségével van, akkor is eszébe jutok. Egyszerűen nem tudtam szóhoz jutni.
Félreértés ne essék, nem vagyok én prűd nő, sőt, elég intenzív a szexuális életem, de ez nagyon váratlanul ért. Na most elég, gondoltam és János felé fordultam.
- Most induljunk és fejezd be! - hullottak ki belőlem a szavak, rekedt hangon, mintha nem is az enyém lett volna.
- Még ne menjünk, mikor leszünk így kettesben még egyszer - suttogta, és közelebb mozdult.
- János ne, vár a férjem.
Ekkor egy vad villanást láttam a szemében, szája enyhén mosolyra húzódott, és egy hirtelen mozdulattal, a derekamnál fogva maga felé fordított.
Vad kívánást láttam a szemében, a számra tapadt. Feszítettem magam de nagyon erősen tartott. Nem csókoltam vissza de éreztem, hogy a nyelvével szét akarja feszíteni a számat.
- Édes, kívánlak - lihegte a számba, és amikor válaszolni akartam, hirtelen a nyelvét éreztem a fogaim között.
- Te megőrültél! Mit akarsz!?
Erre a mondatomra elszabadult a palackba zárt szellem.
- Téged! Most! Itt! - és egy mozdulattal rámarkolt a mellemre, a kezem leszorította a testem mellé és kivette mindkettőt a melltartómból.
- Istenem, de csodásak, puha és hatalmas! - és legeltette szemét gátlástalanul a felkeményedő bimbókon.
Elvesztem!!! Itt ülök ennek a férfinak a kocsijában, tehetetlenül, leszorított kézzel, miközben lassan, de biztosan kezdi birtokba venni a testemet. Az erőm lassan fogy, és valami furcsa, eddig még nem érzett vágy kezd behálózni. És akkor dőlni kezdett velem az ülés a hatalmas terepjáróban. János velem együtt dőlt a vízszintesig, és felengedte a kezemet, tudta hogy nem tudok és talán már nem is akarok szabadulni tőle.
Vadul csapott szájával a melleimre, mintha be akarta volna habzsolni. A testem remegni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:45
Szuper jó.
#11 x124 2014. 04. 12. szombat 19:16
Jó!
#10 rockycellar 2014. 04. 12. szombat 14:37
Nagyon jó lett
#9 listike 2014. 04. 11. péntek 17:04
Nagyon jó 10pont.
#8 genius33 2014. 04. 11. péntek 15:20
Jóféle.
#7 veteran 2014. 04. 11. péntek 10:52
jó 10 pont
#6 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:09
Jó kis írás lett.
#5 papi 2014. 04. 11. péntek 08:04
Nem rossz
#4 zsuzsika 2014. 04. 11. péntek 07:37
Jó.
#3 Andreas6 2014. 04. 11. péntek 07:32
Nálam is 10.
#2 hairy_pussy 2014. 04. 11. péntek 06:27
10p
nagyon jó
#1 Törté-Net 2014. 04. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?