A+ A-

Villa 69

Sziasztok, Noémi vagyok 25 éves, szeretnék veletek megosztani pár valós történetet amik velem történtek meg.
Ez a történet egy visszaemlékezés, a neveket leszámítva a hely és az idő is valós.
Az előző párommal a tizes éveim második felében jöttünk össze. Egy gimnáziumba jártuk, és elég korán belekóstoltunk a szexuális élet gyönyöreibe. A mostani írásom, csak egy eseményre fókuszál (a megszámlálhatatlan kalandjaink mellett), ezért a teljesség igénye nélkül osztok meg veletek pár bevezető gondolatot.
Erotikával és kalandokkal túlfűtött életet éltünk kezdettől fogva. És ahogyan teltek múltak a hónapok évek, úgy sodrottunk egyre jobban bele. Az elején csak pár izgalmas szituációval próbáltuk feldobni életünk, mely kimerült abban, hogy a suli mellékhelyiségében szoptam le, vagy ő nyalt ki. Olykor megleptük egymást egy - egy szexisebb fotóval.(Emlékszem, egyszer két óra között csináltam egy fotót a puncimról, és megkerestem szünetben és oda adtam neki a telefonom...) Vagy elmentünk túrázni és valahol az erdők mezők között nudiztunk. Érettségit követően, párom dolgozni kezdett a családi vállalkozásban és ez azt eredményezte, hogy huncutságainknak már nem volt anyagi akadálya.
Gyakran játszottunk olyat, hogy amikor kézzel elégítettem ki a párom, akkor a fülébe konkrét történeteket sugdostam. Amiben vagy mi voltunk a főszereplők, vagy ehhez hasonló oldalakon olvastam. Ezt ő is és én is élveztem. És az ellenkező felállásban is működött. Imádtam amikor meztelenül feküdtem széttett lábakkal, ő pedig az ujjával gyengéden masszírozta a csiklómat, és szőtt bele a történeteibe. Felfigyeltem egy idő után, hogy azok a történetek izgatnak a legjobban, amiben rajtunk kívül vannak még szereplők. (Egy konkrétra is emlékszem -annak ellenére, hogy már vagy 5 éve mesélte - amikor is engem egy munkahelyre kalauzolt és ott két férfit elégítettem ki a számmal - a történet szerint.) Sőt masztijaim során is gyakran gondoltam hasonlókra. Egy szó, mint száz, rájöttem 19 éves nőként arra, hogy izgat a többes gondolata. Innentől a történet át, igyekeztem mindent úgy leírni, ahogy akkor történt, gondoltam és éreztem. Jó szórakozást!
- Szia, hogy telik a napod?
- Szia, most keltem fel, te jó korán keltél. Hogy megy a munka?
- A munka az jól megy, csak hideg van, és Faternak is rossz kedve van,ezért...hisz ismered. Megnézted már az emailod?
- Nem, még az ágyban heverészek, miért?
- Reggel amíg lefőtt a kávé rákerestem valamire és elküldtem neked. Ha van kedved olvasd el.
- Na kíváncsian várom! Felöltözök, hozzá kezdek az ebédhez, és közben rápillantok majd. Le is rakom, vigyázz magadra, és ne hallgass Apudra.Puszi
- Jó - jó, jó főzést, majd megyek. Szia!
Felkeltem, gyorsan lezuhanyoztam, és elkezdtem készíteni az ebédet, amikor már sínen volt ebéd, csak kóstolgatni kellett, akkor eszembe jutott a levél. Kihoztam a laptopomat a konyhába, bekapcsoltam és beléptem az e - mail fiókomba. És valóban ott volt Tomitól egy levél melynek tárgyában ez volt írva: "Remélem elnyeri tetszésed" - Különösen nem lepődtem meg, hiszen gyakran küldözgettünk egymásnak történeteket, izgi filmeket, annak ellenére, hogy együtt laktunk. Amit azonban a levélben találtam, az valami egészen más volt.
Egy ismeretterjesztő volt arról, mi is a swinger, milyenek a swinger klubbok. Először nagyon zavarba jöttem, még úgy is, hogy csak egyedül voltam otthon. Aztán csak furdalt a kíváncsiság és végig olvastam. És mire a végére értem, rájöttem, hogy ez egyáltalán nemolyan ahogyan én elképzeltem. Nem azt mondom, hogy egyből megjött a kedvem hozzá, de nem sepertem le az asztalról. Egész nap ez járt a fejemben és amikor csak rá gondoltam éreztem, hogy a puncim kezd nedvesedni. De elhatároztam, hogy Tominak nem fogok beszámolni arról, mit váltott ki belőlem ez a levél. Amikor hazajött fáradt volt, a munkáról beszélt, az apjáról. Megkajáltunk, és evés közben hozta fel, hogy elolvastam e. Én teljesen semlegesen válaszoltam neki:
- Nem az egészet, csak úgy átfutottam nagyjából.
Láttam, hogy nem erre számított. Ő sem és én sem firtattam a témát napokig. De bennem folyamatosan motoszkált a dolog. Körülbelül egy hét múlva történt amikor én hozakodtam elő a témával. A napokban éppen nagylány voltam, de attól nem állhatott meg az élet. Az egyik este, ült a fotelban és nézte a tv - t. Én oda léptem és kikapcsoltam. Farmer nadrág volt rajtam, felül pedig teljesen meztelen voltam. Oda léptem hozzá és letérdeltem. Kigomboltam a nadrágját, ő pedig ösztönösen emelte fel a csípőjét és segített levenni a nadrágját. Ott térdeltem előtte, benyúltam a boxerjába és megfogtam a farkát. (Azóta sem volt egyik barátomnak sem ekkora) Kivettem és megpillantottam azt a hatalmas merev farkat. A bőrt lefeszítettem én pedig, szépen lassan engedtem a számba. Éreztem hogy a vastag duzzadt makkja lüktet a számban. Elkezdtem szopni a makkját, közben a kezemmel még mindig lefeszítettem a bőrét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 09. 6. szombat 07:04
8P
#10 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:39
Jó.
#9 A57L 2014. 04. 14. hétfő 05:37
Azért nem olyan rossz.
#8 Pavlov 2014. 04. 10. csütörtök 18:47
4 pontot tudtam rá adni...
#7 x124 2014. 04. 10. csütörtök 16:01
Jó!
#6 veteran 2014. 04. 10. csütörtök 15:22
Gyenge
#5 zsuzsika 2014. 04. 10. csütörtök 09:08
3 pont.
#4 rockycellar 2014. 04. 10. csütörtök 07:43
Nem olyan jó
#3 papi 2014. 04. 10. csütörtök 04:44
Inkább ne folytasd
#2 joozsi 2014. 04. 10. csütörtök 01:44
Nem új.
#1 Törté-Net 2014. 04. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?