A+ A-

Édes botlásom...

Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.
Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk. A szobába lépve magához húzott és olyan szorosan ölelt magához, mintha ez lenne életünk utolsó napja. Mikor már alig kaptam levegőt, kibújtam az öleléséből és nekiláttam a kellő romantikus hangulat kialakításához. Ezúttal már felkészültebbek voltunk. Gyertyafény, lágy zene.....türelmesen várta az ágy szélén ülve, hogy végezzek.
Amikor a villanyt is eloltottam és gondosan bezártam az ajtót is, elindítottam a cd-t, amin az első dal egy sztriptízhez megfelelő volt. Ritmusosan kezdtem mozogni a dalra.....miközben szépen lassan megszabadultam ruháimtól, a fehérneműt magamon hagyva. Kikerekedett szemein és egyre szorosabb nadrágján láttam, hogy tetszik neki a látvány. Közelebb léptem hozzá, elé térdeltem és levettem róla pólóját, majd kigomboltam nadrágját és őt hanyatt döntve az ágyon, lehúztam róla. Az alsónacit hagytam csak rajta. Hátrébb léptem és folytattam a táncolást.
Egy hirtelen mozdulattal lekaptam magamról a melltartót és odadobtam hozzá, melyet az arcához emelt és beleszimatolt.
Hátat fordítottam neki, heves csípőmozgások között a neki vásárolt szexi tangám pántját megfogtam kétoldalt, majd előre hajoltam és lehúztam magamról. Felegyenesedtem és hátranéztem. Láttam, hogy az előbbi mutatvány nagyon tetszett neki. Kiléptem a bugyimból és szégyenlősen megkértem csukja be a szemét, amit nem túl kitörő örömmel teljesített. Az ágy széléhez mentem, a lábai közé térdeltem és finoman megfogva alsónaciját, megszabadítottam tőle. A látvány magáért beszélt. Finom csókot leheltem pénisze hegyére, majd melléfeküdtem az ágyba. Várta a folytatást, de ezúttal nem volt. Kinyitotta szemét, rám nézett és megcsókolt. Olyan szenvedélyesen és vadul csókolt, hogy kedvet kaptam egy kis játékhoz. Kezemmel megmarkoltam férfiasságát és lassan fel-le mozgattam rajta. Ajkaim elváltak az övétől és belecsókoltam a nyakába, finoman bekaptam fülcimpáját, majd a melle felé haladtam.
Mellbimbóin kissé elidőztem....míg egyiket megnedvesített kezemmel simogattam, csipkedtem, addig másikat nyelvemmel kényeztettem. Hol apró csókokat leheltem rá, hol egy nagyot nyaltam. Míg számmal a hasát csókoltam, kezemmel a combjai belső felét simogattam, amiről férfiassága egy-egy mozdulattal jelezte, hogy élvezi. Aztán egy óvatlan pillanatban pénisze máris a számban volt, amitől kéjesen felsóhajtott. Kezemmel a heréit simogattam, markolásztam, miközben nyelvemmel büszkeségét kóstolgattam. Néha éppen csak a nyelvem hegyével érintettem, máskor pedig az egészét a számban -szinte már a torkomban- érezte. Élvezetének hangja olyan izgató volt, hogy én is benedvesedtem tőle .
Amikor közeledett a gyönyör kapujához, a szájához emeltem az enyémet és megcsókoltam, miközben nedves szeméremdombomat a péniszéhez dörzsöltem. Fel-le mozogtam rajta, hogy érezhesse ez nem csak neki volt jó. Nem engedtem, hogy belém hatoljon, kizárólag orálisan akartam kielégíteni. Magamon éreztem, hogy egyre inkább nem tud uralkodni magán, lejjebb csúsztam rajta, és a mellemmel simogattam. A mellbimbóm első érintésével egyidőben elélvezett, aminek bizonyítéka a mellkasomon landolt. Melléfeküdtem az ágyra és egyik kezem a mellkasán nyugtatva hozzábújtam. Ő csak szuszogott és feküdt mozdulatlanul. Az, hogy kipihente magát, világossá vált számomra, amikor karját a fejem alól kihúzta és fölém hajolva, gyengéden megcsókolt. Erős, mégis gyengéd kezével végigsimította oldalam, majd a csípőmön hagyta. Isteni csókjaival borította a nyakamat, a mellkasomat, a hasamat, majd visszatért a melleimhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 12. 26. péntek 07:29
8P
#7 Rinaldo 2014. 03. 3. hétfő 09:46
Jó,.
#6 zsuzsika 2014. 02. 27. csütörtök 07:02
Jó.
#5 hairy_pussy 2014. 02. 27. csütörtök 06:01
10p
#4 veteran 2014. 02. 26. szerda 08:02
#3 papi 2014. 02. 26. szerda 07:42
Egész jó
#2 A57L 2014. 02. 26. szerda 04:30
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 02. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?