A+ A-

Night club

Laurának hívnak, 17 éves vagyok, korom ellenére igen felnőttes, kifejezetten nőies. Két éve vettem észre, hogy megnéznek a pasik, azóta ez folyamatosan fokozódik. Na persze, engem se kell sajnálni, előszeretettel veszek fel nagyon rövid miniszoknyát a formás kis popsimra, egy rövid toppal párosítva ami bőven hagy betekintést a szépen kerekedő melleimre. Boldog, kiegyensúlyozott családban nőttem fel, 2 éve együtt vagyok a barátommal.
A problémák pár hónapja kezdődtek, amikor szüleim egyszerre vesztették el az állásukat. Úgy gondoltam nekem is tennem kell valamit, hogy hozzájáruljak a családi költségvetéshez. Középiskola mellett teljes állás nem jöhetett szóba, így valami délutáni, esti munkát kellett keresnem. Így kötöttem ki végül egy bárban, ahol hajlandóak voltak szemet hunyni a pár hónap fölött ami a 18-hoz még hátra volt. Sokat nem kockáztattak, mindenki 22-24-nek nézett, főleg amilyen szerelésekben megjelentem, a pasik a nyálukat csorgatták, a nők irigykedve néztek, de ezt így szerettem. Egyetlen gond volt, amit így tudtam keresni, a borravalóval együtt sem volt elég ahhoz, hogy komoly segítséget jelentsek otthon.
Néhány hete dolgoztam pultosként, amikor odajött hozzám a tulaj, egy 50 év körüli kopaszodó, pocakos fickó, Lajos. Hosszasan méregetett, nem vágyakozva mint a több férfi, inkább, mint aki azon gondolkodik a ruhaboltban kell vagy nem kell. Végül úgy dönthetett, hogy kell, mert megkérdezte, hogy akarok-e több pénzt keresni. Fején találta a szöget, mert akartam, nagy szükségem volt rá. Elmondta, hogy van egy másik clubja, ahol a bulikban kellene táncolnom. Rögtön igent mondtam, szeretek táncolni, a részleteket elfelejtettem megkérdezni. Megadta a címet és az időpontot amikor próbára kell jelentkeznem.
A klub berendezése sokkal elegánsabb volt, mint az előző hely, a több pódiumból és elkerített asztalokból megértettem, hogy nem éppen egy discoba hívtak táncolni. Nem volt mit tenni, egyrészt igent mondtam és nem akartam elveszíteni az előző helyet, másrészt szükségem volt a pénzre. A klub vezetője kérte, hogy menjek fel az egyik színpadra, ő betesz zenét, és táncoljak. Természetesen előtte menjek el átöltözni. Bekísértek a próbafülkébe, ahol komoly gondban voltam, mert eszembe nem jutott bármi váltásruhát hozni. Nyár lévén fehér, rövid fodros szoknya volt rajtam, egy térdig érő tűsarkú bőrcsizmával, felül egy kockás ing alatt, melltartó nélkül pihentek a melleim. A szoknya alatt csak egy fehér string tanga volt, ami semmit nem takart a fenekemből, ha fellibbent a szoknya, ezzel szerettem játszani az utcán. 1 percet sem voltam a fülkében, amikor kérdés nélkül benyitott a klub vezető és vigyorogva odaadott egy marék ruhát, hátha ez segít mondta.
A teljes szerelésem elfért egy marokban. Egy fekete necc harisnya, a rózsaszín tangával, hozzá passzoló melltartóval, ennyi ruhát kaptam.
Felöltöztem, megállapítottam, hogy a fickó látott már pár lányt, mert eltalálta a méretem, erősen feszengtem amikor kitipegtem a klubhelységbe, ahol még javában zajlott a takarítás. Meglepetésemre senki nem foglalkozott jelenlétemmel, leszámítva a fickót aki zavaromon vigyorogva betett zenét és mondta, hogy táncoljak. A zene hatására oldott a hangulatom és úgy hiszem kellően szexis táncot mutattam be, mivel 5 perc után megbeszéltük mikor lesz az első napom és milyen fizetésre számíthatok, ami persze rajtam is múlik majd.
Természetesen már rég eldöntöttem, hogy a barátomnak nem számolok be a munkahelyi fejleményekről, amúgy is megbeszéltük, nem mondom el hol dolgozom, ne jöjjön oda, az kellemetlen, ettől függetlenül örültem annak, hogy a hely profi és csak a táncomra voltak kíváncsiak.
Első este már 1 órája táncoltam, amikor szóltak, hogy hív Lajos, a tulaj, menjek az irodájába. Elakartam menni felöltözni, de rám szóltak, hogy Lajos nem szeret várni. Az emeleti irodába lépve az ajtó mellett két nagydarab kopasz fickó állt, a szoba végén ült Lajos az íróasztala mögött, öltönyben, a két biztonsági őrhöz hasonlóan. Ezzel szemben rajtam a fél fenekemet alig eltakaró fekete, fodros szoknya volt, fekete combfix, egy kis tűsarkúval és egy teljesen átlátszó fekete melltartó. Fél perce álltam szótlanul az ajtóban a két fickó között, mire Lajos felnézett és hozzám szólt:
- Gyere közelebb - mondta ellentmondást nem tűrő, utasító hangon, ettől kicsit megijedtem és lassan átsétáltam a szobán, az asztaláig, ekkor vettem észre, hogy az asztala mellett van egy ablak, ahonnan látni az egész klub helységet felülről, ez volt az impozáns tükör másik fele aminek a klubból látszott
- Felizgattál - folytatta és várt, a szívem kalapálni kezdett, nem tudtam mit tegyek, mozdulni se bírtam, ő élvezettel méregette a testem, amit most látott először szinte teljesen meztelenül
- Nem mondasz semmit?
- Elnézést - hebegtem hülyén
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2014. 02. 18. kedd 10:48
elmegy
#10 feherfabia 2014. 02. 18. kedd 05:56
gyenge
#9 Busmanus 2014. 02. 17. hétfő 23:15
Ez 0 pont...
#8 sztbali 2014. 02. 17. hétfő 13:47
Nem jön be. A szex semmilyen és nem élvezhető az egész.
#7 Andreas6 2014. 02. 17. hétfő 11:09
Nem tudom, mi tetszett annyira a többieknek. Ez már majdnem erőszak, szexet kizsarolni... Én speciel undorodom.
#6 veteran 2014. 02. 17. hétfő 08:15
Nagyon jó
#5 Rinaldo 2014. 02. 17. hétfő 07:46
Szuper.
#4 hairy_pussy 2014. 02. 17. hétfő 06:37
10p
#3 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:39
Nagyon jó.
#2 papi 2014. 02. 17. hétfő 05:27
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 02. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?