A+ A-

Egyetlen leszbi élményem

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el. Tizenkilenc éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal, de sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni? Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett rám. Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte: szeretnék-e egy táncoslányt magamnak? Gondoltam. miért ne? Meg is beszéltünk egy időpontot nálam.
Én még a szüleimnél laktam, de akkor épp üzleti úton voltak. Eljött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt, teste is tökéletes. Derékig érő hosszú, fekete haja volt és nagyon törékeny testalkatú. Hozott magával néhány számot mp3 lejátszóval és kérte, hogy megmutathassa, mit tud. Betettem a zenét és elkezdett táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem győztem betelni a látvánnyal.
Közben máson sem járt az agyam, csak azon, hogy le szeretném teperni és szétnyalni. Miután megmutatta tánc tudományát, leültünk beszélgetni. Persze azonnal szóba jött a szex. Kérdeztem, hogy mi a véleménye arról, ha két lány szeretkezik? Szerencsére őt is érdekelte a dolog. Kiderült hogy nem is a tánc miatt jött hozzám, hanem megtetszettem neki a koncerten.
Mikor mindezt elmondta, én már őrülten fel voltam izgulva, hozzá léptem és megcsókoltam. Aztán megérintettem melleit a pólóján keresztül, amik már duzzadtak, kemények és gyönyörűek voltak. Felhúztam a pólóját és elkezdtem nyalni mellbimbóit. Bele remegett teste és felnyögött. Hevesen csókolgattam hát tovább a melleit, és iszonyatosan élveztem. Azután a nyelvemet végighúztam feszes hasán és lehúztam a bugyiját. Lefektettem az ágyra, gyengéden széthúztam lábait.
Kitárta elém gyönyörű punciját, ami már aranylóan csillogott a édes nedűtől. Először csak a combja belső felét csókolgattam milliméterről-milliméterre haladtam felfelé. Élveztem, láttam rajta, hogy kíván, de azért sem rontottam ajtóstul a házba. Már hevesen dobogott a szíve, jajgatott az izgalomtól, könyörgött, mire eljött a perc, hogy megkóstoljam azt, amire oly rég óta vágytam. Nyelvem hegyét végighúztam a csiklóján, alig érintve azt. Éreztem, ahogy összerándul teste és halkan nyögdécsel. Aztán egyre jobban nyaltam neki, egészen bemélyesztettem a nyelvem forró, édes kis hüvelyébe. Közben egyik ujjammal a popsiját izgattam. Egyre hevesebben nyaltam neki, már teljesen önkívületi állapotban volt.
Összerándult a teste, egy nagy sikoltás hagyta el torkát és elélvezett. Az összes édes nedút utolsó cseppig kinyaltam puncijából, és jóízűen lenyeltem. Finom, illatos kis édes gyöngyszemként csillogó kelyhecskéje volt. Jó ízű. Úgy tíz percig pihegtünk egymást átölelve mozdulatlanul. Ennyivel azonban nem elégedett meg Edina. Láttam, amint elővett táskájából egy gésa-golyót. Azonnal vállalkoztam rá, hogy én szeretném felhelyezni csoda szép kis puncusába. Öt golyóból álló füzér volt és egyenként dugtam fel, ujjammal mélyen benyomva azt, legnagyobb élvezetére.és persze az izgalomtól már az én puncim is nagyon nedves lett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 04. 15. kedd 07:52
Én szerintem is gyenge.
#9 hairy_pussy 2014. 01. 24. péntek 06:18
gyenge nagyon
#8 rockycellar 2014. 01. 23. csütörtök 19:01
elmegy egynek.
#7 sztbali 2014. 01. 23. csütörtök 15:41
A cím elmeéletileg egyetlen élményt ír, de a vége felé többet ír. Egyébként remek.
#6 veteran 2014. 01. 23. csütörtök 14:56
#5 zsuzsika 2014. 01. 23. csütörtök 11:28
Közepes.
#4 Andreas6 2014. 01. 23. csütörtök 08:10
Már olvastam, nem rossz.
#3 Rinaldo 2014. 01. 23. csütörtök 07:23
Jó.
#2 feherfabia 2014. 01. 23. csütörtök 05:38
kellemes!
#1 Törté-Net 2014. 01. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?