A+ A-

A takarítónő

A nő körülnézett a hatalmas nappaliban, melynek hátsó részén egy hatalmas kanapé állt, rajta egy összehajtott ruhát talált. Felemelte, és nem kis meglepetéssel látta, hogy egy szobalány ruhát tartott a kezében A ruha mellett egy fehér kis kötény is volt, azt is felemelte. Mindez szépen összehajtva, odakészítve feküdt a kanapén. A nő hitetlenkedve elmosolyodott, aztán eszébe jutottak az őt alkalmazó nő szavai: a munkaruhájáról gondoskodunk. Gondoskodtak.
"Akkor lássunk hozzá" gondolta, és vetkőzni kezdett. Gyanakodva nézett körül, attól félt, hogy valaki leselkedik, vagy netán rányitja valamelyik ajtót. Mivel az emeleten nem járt, nem tudta, hogy van-e ott valaki. Aztán megvonta a vállát, gondolta, gyorsan átöltözik, aztán már mindegy, hogy meglátja-e valaki vagy sem. Mivel kint tombolt a nyári hőség, pár pillanat múlva teljesen meztelenül állt a kanapé előtt. Mielőtt bele bújt volna a kis köténykébe a néhány lépéssel arrébb álló hatalmas tükör elé lépett. Kedvtelve nézegette magát. Tökéletes alakját sok barátnője irigyelte, a férfiak meg megvesztek a lábaiért, fenekéért, melleiért. A két, hatalmas, dús kebel merészen nézett vele farkasszemet a tükörből. Hasa lapos, csípője arányos, dereka karcsú.
Felvette a ruhát, de ekkor eszébe jutott az alkalmazója szavai: "mielőtt átöltözik, zuhanyozzon le a földszinti fürdőszobában. A tulajdonos nagyon kényes a higiéniára. Másnap tiszta ruhát kap majd"
A tulaj egy bolond, gondolta a nő, de aztán nem merte megkockáztatni, hogy lebukjon, ha nem fürdik le. Túl jó fizetést kap ezért a munkáért ahhoz, hogy elszórakozza a dolgot. Ismét levetkőzött, megkereste a fürdőt, és letusolt. Frissen, illatosan lépett ki onnan. Mivel meleg volt, nem vette fel a bugyiját, a ruha felső része meg annyit takart a melleiből, hogy ha netán bárki rányitna, nem lenne fedetlen a keble.
Kezébe vette a portörlőt, és a nappali közepére lépett. Körül nézett. Valahol lehetne zene, vagy tévé, vagy ilyesmi. Egy gyanús bútort kinyitva feltárult előtte a nappali rejtett média-sarka. Hatalmas plazma tévé, alatta mindenféle kütyü. Némi matatás után halk zene csendült fel, valamilyen cd, vagy ilyesmi lehetett.
"Na így már jobb"- gondolta, és egy fokkal jobb kedvvel látott neki a dolgának. Ha már ott volt, elkezdte törölgetni a port a bútor tetejéről, a tévé kávájáról, a bútor belső feléről. Dúdolgatott, egyre jobban érezte magát. Jól fizető, stabilnak mondott állás, kényelmes munkakör, ki ne örülne hasonlónak?
Aztán, miközben ténykedett, pillantása a tévére esett. Annak tükrében egy alakot látott felbukkanni mögötte. Rettenetesen megijedt, de mire észbe kaphatott volna, erős kezek megragadták, és a következő pillanatban már bekötött szemekkel és szájjal, háta mögött összekötött kezekkel állt.
Mindez olyan gyorsan történt, hogy észbe se kapott. A kezek erősek, határozottak, és pokolian gyakorlottak voltak. A nő remegő lábakkal, szűkölve a rettegéstől állt, nem tudta mit tegyen. Gondolatai vadul cikáztak. Mivel nagyon úrias ház, a benne lakók sem lehetnek bűnözők. Vagy éppen azért ilyen a ház, mert....
A nő könnyei potyogni kezdtek, miközben apró neszek töltötték be a szobát. Mintha széket húztak volna, aztán a zene megállt, majd egy másik szólalt meg. Szimfonikus, egészen halkan.
A kezek megfogták. Nem rángatták, szinte lágyan vezetni kezdték. Aztán megállt. Neki ütközött valaminek. A kezek ekkor ismét akcióba léptek, és egyetlen rántással széttépték a nő melleinél a ruhát. A gombok valahol messze pattogtak a kövön, aztán szó szerint lerángatták a nőről a kis ruhát. Tépték, szaggatták. A nő ismét remegni kezdett a félelemtől. Eddig is félt, de már egyenesen rettegett attól, ami most nagyon is bekövetkezni látszott. Aztán a kezek addig nyomták a nőt, míg ráhasalt valamire. Nem tudhatta mire feküdt, de magasan volt, a valami a hasa aljáig ért, a feje nekiütközött valaminek. Kezeit, mintha egy szék lábához kötözték volna, de azok nem érték el a földet.... Olyan érzése volt, mintha egy magas székre fektették volna. Volt ideje ezen gondolkozni, mert miután a hasára fektették, nem történt semmi.
Félelme fokozódott, még sosem volt ilyen kiszolgáltatott helyzetben.
Riasztó csendben, egy szó, egy nyikkanás nélkül végezte az illető a dolgát. Nem lihegett, nem erőlködött, úgy rángatta a nőt, mint egy rongybábut. A nő már felkészült az erőszakra. Várta az éles fájdalmat, ami a kíméletlen behatolással jár. Ehelyett mást kapott. Finom nyelv kezdte nyalogatni a fenekét....Egyenesen a lyukára tapadt, majd azt körbe, lassan nyalogatni kezdte. A nő felnyögött, nem erre számított, alaposan meglepődött. De sokszor mondta: kinyalhatod a seggem! Most nyalják. Az illető hosszan, alaposan nyalta a lyukat, néha a pinájához is hozzá ért. Ekkor a nő még inkább nyögött. Ha ilyen lesz az erőszak.....gondolta kéjesen, akkor az bizony nagyon jó lesz neki. Aztán a nyalás abba maradt, pár pillanat múlva éles fájdalom hasított az ölébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 tiborg 2015. 08. 24. hétfő 01:59
AZ utolso 2 bekezdes szuksegtelen,sot gyengitette a sztorit!
#8 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:42
Nem rossz írás.
#7 listike 2014. 01. 24. péntek 17:04
Tetszett.
#6 feherfabia 2014. 01. 22. szerda 05:26
10P
#5 Rinaldo 2014. 01. 21. kedd 08:01
Szuper.
#4 hairy_pussy 2014. 01. 21. kedd 06:58
10p
#3 papi 2014. 01. 21. kedd 05:19
Egész jó
#2 Pavlov 2014. 01. 21. kedd 04:45
Jó volt az alapötlet, de a végére mintha elfáradtál volna.
#1 Törté-Net 2014. 01. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?