A+ A-

Levelek Lillának

1.
Nyár van. Egy tó partján fekszünk, nincs a közelben senki sem. Meztelenek vagyunk. Élvezzük, ahogyan a nap simogatja a testünk, és én elkezdem simogatni a combodat. Mosolyogsz. Egyre feljebb és feljebb haladok. Már-már a puncidnál vagyok. Finoman megsimogatlak. Kezem ráteszem a nedvesen gyöngyöző puncidra és ekkor felsóhajtasz. kezdetben tiltakozol még az elmédben, de nincs itt senki, engeded, hogy kényeztesselek. Simogatom, dörzsölöm a puncid. Élvezed. Majd a lábad közé furakszom, és apró csókokat hintek a lábaidra, haladra egyre beljebb és beljebb, mígnem a nagyajkaidat csókolgatom.
És ekkor beléd nyalok. Megremegsz az élvezettől. Szabadnak érzed magad. Meztelenül fekszel a szabadban és egy virgonc nyelv épp a csiklódat térképezi fel. Eleinte finoman, majd egyre intenzívebben és gyorsabban nyalom a teljesen lucskos puncidat. Néha-néha beléd is dugom a nyelvem. Mintha azzal szeretkeznél. Nagyon élvezed, nyögsz az élvezettől. Kívánod, hogy még csináljam, még, és még többet. Akarod az orgazmust, és már nagyon közel vagy. Ekkor szívni kezdem a csiklódat, miáltal a csúcsra érsz. A hajamat téped, miközben remeg, rángatózik a tested. Majd elernyed, miután az élvezet hullámi elültek testeden. Ekkor felállok s Te elém térdelsz. Mohón kapod be a farkamat, mely már kőkemény a puncid illata és finomsága miatt.
Imádod ezt a kéjrudat, igaz? Minél többet akarsz belőle. Mohón szopod forró, szűk ajkaiddal körbefonva. Markolod a fenekem, hogy minél jobban a szádban legyek. Szinte a torkodon vagyok már, de Te élvezed. Közben körülöttünk még mindig nincs senki. Csak a miénk a part. Ekkor hátralöksz a fűbe és egy pillanat alatt azon kapom magam, hogy már lovagolsz rajtam. Lassan ülsz bele, hogy minél többet magadba tudj fogadni a farkamból.
Ezt nagyon szereted igaz? Mikor benne vagy, elkezdesz vonaglani, de megállítalak, és átveszem az irányítást. megmarkolom a popsidat, és vad vágtába kezdünk Szinte lerepülsz rólam, de nagyon élvezed. Úgy keféllek, mintha az életem múlna rajta, hogy mekkora élvezetet tudok nyújtani Neked.
Közben a mellkasomat karmolod. A szemeid behunyva az élvezettől, majd mikor kinyitod, azt veszed észre, hogy egy lány ül tőlünk tíz méterre, meztelenül, napozik és minket néz. Próbálod kivenni, és látod, hogy éppen magát kényezteti. Kívánod őt, akarod, hogy beszálljon közénk. És mialatt vadul döngetem szűk, lucskos puncidat, magadhoz inted a lányt, aki a fejem fölé guggol, nyalásra kényszerítve engem, míg ti ketten érzékien és finoman csókolóztok. Nem kell sok idő és egyszerre élveztek el, játékszerként használva engem, egy szexjátékként.
Leszálltok rólam. Mohón a hátára döntöd a lányt, és én hátulról beléd hatolok. Imádod ezt a pózt, igaz? Kegyetlenül, irgalmatlanul baszom a puncidat, mialatt forró nyelvcsatába kezdtek a lánnyal. Ekkor a lány előrébb csúszik, felkínálva a punciját a nyelvednek. És Te nem habozol, azonnal belenyalsz. A lány fogja a fejed, egyre inkább tépi a hajad, nyomja még jobban a puncija felé, miközben én továbbra is vadul zakatolok benned. Érzed, ahogy a vastag és duzzadó farkam kitölti a puncidat?
Érzed, hogy közeledsz az orgazmus felé. Képzeld magad elé a helyzetet, egy farok, amit imádsz, akarsz benned zakatol, miközben egy csinos és forróvérű lány édes punciját nyalod. Mennyire vágysz erre? Ekkor szinte robbanásként tör ki belőled az orgazmus, a puncid szinte összeroppantja a lüktető farkamat. Lecsúszol a farkamról, és hatvankilences pózban a lány fölé helyezkedsz. A szádba dugom a farkam, hogy szopjad fényesre, majd a kezeiddel a lány puncijához igazítod azt. Eleinte tiltakozom, majd engedek a nyomásnak. A lány csiklóját dörzsölöd vele, közel repítve őt is az orgazmushoz. Ez alatt ő a puncidat nyalja. És mikor érzed, hogy a lány egyre közelebb kerül a csúcshoz, belé döföd a farkamat. És abban a pillanatban elélvez. Remegése Téged is csúcsra juttat és én is pár pillanatra vagyok csak, ezért kirántom telefröcskölöm az arcod és a lány punciját. Mohón tisztítod le a nyelveddel, majd édesen csókolózol vele. Ekkor bemegyünk a vízbe fürdeni, ahol mindketten megmarkoljátok a farkamat... De ez már egy másik történet.
2.
Körülölel a sötétség, a levegő fojtott. Nem tudod, mi fog következni, milyen élmények várnak rád. Talán jók, talán rosszak. Homályos a szoba, mintha ködös, vagy inkább cigarettafüst töltené be a helyiség mind sarkát. Izgatott vagy. Fázol. Meg vagy kötözve. A szemed selyemsállal bekötve.
Meztelen vagy.
Ajtónyikorgás hallatszik, melynek éles hangja ordításszerűen belehasít a szobára boruló, hevesen lüktető csendbe. A sötétségben uralkodó hűvös levegő hatására megkeményedett mellbimbóid hegyesen dudorodnak testedből és vársz valamire. Valami izgatóra, valami keményre.
Belépett valaki. Próbálod megfejteni, ki lehet az, de csupán árnyakat markol az elméd. Túl sok a kopogás a parkettán. Ketten vannak. Libabőrös leszel, és az ágyékodban elkezd tombolni a forróság. Csak sejted, hogy mi fog következni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2013. 12. 28. szombat 18:03
Nem nagy durranás
#4 gyuri0926 2013. 12. 28. szombat 10:33
Nagyon gyenge
#3 Rinaldo 2013. 12. 28. szombat 08:27
Elmegy.
#2 feherfabia 2013. 12. 28. szombat 07:05
Nem túl jó!
#1 Törté-Net 2013. 12. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?