A+ A-

Egy fémes érintés

Egy kisebb baráti társasággal találtuk ki, hogy lemegyünk meccset nézni az egyik kisebb kocsmába, közbe biliárdozunk, iszogatunk. A kedvenc kis kocsmánk több dologért is kedvenc. A hangulat mindig jó, a pultos csajok a legszebbek a városban, és a csaj ivararány is mindig kellemes. Nem csalódtam a helyben ma este sem, bár csak iszogatni és meccset nézni mentünk le, a meccs vacak volt legalábbis nekem meg az egyik barátomnak, akik a vesztes csapatnak szurkolt. Így a második bekapott gól után mentünk biliárdasztal fele, ahol meg kellett harcolni az asztalért két csajjal. Természetesen hamar megoldást találtunk a páros játék személyében, és srácok a csajok párosítások után felmerült a vegyes-páros játék ötlete is. Nem tiltakoztam, a vesztes mindig fizetett egy kört, így hamar mosolygós lett a hangulat. A vegyes játék persze már nem csak a játékról szólt, a lányok húztak minket, pucsítottak lökés közben, behajoltak, nekünk ingünkről kigombolódott a felső ing, és így tovább. Igen korán volt még, a meccs miatt 21 re mentünk le, még csak éjfél volt, de a hangulat korrekt volt, ittunk is, kicsit spiccesek voltunk, de nem részegek, és ez a legjobb állapot.
A kocsmában karaokee partyk mennek, és beneveztünk mi is egyre, párosokban természetesen, és még inkább egymásra találtunk, már csókok is csattantak el, ölelkezések tapizások. Az éjszaka a tequllia akciót kihasználva, egyet fizet 3at kap második köre után, elindultunk hazafele páronként, és nem is volt kérdés feljön e hozzám. Kellemes őszi idő volt, így nem is öltözött túl, egy kis farmerszoknya, egy kis topp, egy kis felső estére, és így vágtunk bele egy kis sétába hazafele. Egy ideig közös irányba mentünk, majd elköszöntünk a barátomtól és friss barátnőjétől, és indultunk mi is utunkra tovább. Én egy kicsit cikázva vettem az utat, de annyira nem voltam ittas, hogy ne tudjak magamról, és hogy az estét ne tudjam befejezni.
Ha iszok, akkor mindig kicsit vadabb esték vannak, és ez is egy ilyen lett. A lakásba mentünk be lifttel, beszállunk, nagyméretű lift, új építésű, fele tükör fele fém, tiszta, tehát nem ezek a lepukkant panelliftekre hajaznak. A liftben odahajoltam, csókot leheltem arcára, és megnyomtam a stop gombot, a csók folytatódott vadabb lett, és a következő pillanatba magamhoz rántottam majd fordítottam rajta, és a falhoz vágtam. Arca oldalt a falon, melle a hideg fémen keményedik a kis topp alatt, lábát szétnyitva. Odahajolok, fölét csókolom, nyakát, és súgok mély hangon a fülébe, lassan, suttogva, kívánlak, megduglak, véged lesz ma este. Kezem oldalt végighúztam a derekánál, csípőjénél közben, oldalt lassan le a fenekénél és vissza a kezemmel megmarkolni a fenekét, és szorosan mögé állni. Felhúzni a szoknyáját, farmer alatt keményedő farkammal végighúzni, izgatni, mire ő hátranyúl kezével, húzogatni kezdi egyébként is alkohol hatására már mereven álló szerszámomat. Végighúzza kezével, érzi, hogy vastag, érzi, hogy hossza is van, és elégedetten verni kezdi.
Hagyom neki egy kis ideig, majd kiveszem a kezéből, és finoman a hüvelyénél körzök, majd bedugom neki. Feszíti, amennyire kell, kis halk sikoly, majd lassan belecsúszik egyre bentebb, és bentebb, majd elkezdem dugni vadul. Egyre gyorsabb tempóban, egyre erősebben, egyre mélyebben hatolok bele, a tempót gyorsítom, és gyors reszeléssel a liftbe hamar elélvez. A lift gombját megnyomva élvezés után, majd a lift felvisz a szintre. A lakás ajtót kinyitva folytatódik az éjszaka, már az előszobába. Feldobni az előszoba falra, kezével megtámasztva, lábát széthúzva végigsimogatom, tapogatom, mintha egy rendőr lennék akik végignézi nincs e nála valami fegyver. lentről a bokájától a vádliján, combján át comb belső oldalát, fenekét markolni fel a csípőn át, a mellét markomba venni, arcát simogatni ujjam hegyével, majd a fülébe súgni, megfeleltél. Látszott a nőn, nem egy prűd, így hátranyúltam az előszoba szekrény fiókjába, egy régen vásárolt, de még ki sem bontott fémláncot vettem elő, amely eredetileg kutyának lett volna vásárolva, de végül is a kutya mást kapott.
Hátranyúltam érte, kibontottam, fémlánc, nagy szemekkel, hosszú lánc, amelyet elhúztam a szája előtt, szépen bevette az ajkai közé, húztam végig ő finoman nyaldosta, majd elvettem melle között húztam le, a melle köré tekertem, és lassan tovább húztam róla. Majd a melle között lesiklatni a láncot, le a köldökénél, és lógatni le a lába között elöl az egyik vége a köldökénél van a másik kezem a lába között nyúl át, és fogja meg a lánc lelógó végét. Majd a láncot felemeltem, finoman a csiklóhoz érintve elkezdtem lassan húzogatni, hogy a csiklóját izgassam a szemekkel. Ahogy haladt lefele a lánc, úgy paskolta meg minden egyes szem a csiklóját. Hideg lánc, forró levegő a lánc végét is elkezdtem felemelni, hogy hüvelye között is haladon. Ahogy húzogattam lefele a láncot a csiklójánál lassan, a hüvelye is nedvesedett a láncra, majd amikor másik irányba húztam nedvesítette a csiklóját is, és így még jobban érezte a szemeket, még inkább átélte,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2018. 02. 18. vasárnap 14:31
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#8 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:22
Gyenge
#7 Sierra 2013. 12. 23. hétfő 14:52
Hát, volt itt már sokkal rosszabb is, de nem igazán jó. Gyenge a szókincs, jópár fogalmazási hiba is belecsúszott. Összességében egyáltalán nem fogott meg.
#6 veteran 2013. 12. 23. hétfő 09:30
Nagyon gyenge
#5 listike 2013. 12. 23. hétfő 08:35
Pocsékság.
#4 zsuzsika 2013. 12. 23. hétfő 08:08
Nagyon gyenge.
#3 Rinaldo 2013. 12. 23. hétfő 07:41
Gyenge.
#2 feherfabia 2013. 12. 23. hétfő 06:22
Ez egy összecsapott valami!
#1 Törté-Net 2013. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?