A+ A-

Barátok közt - Édeshármas - Linda, Hanna, Peti

Linda és Hanna Zsolték nappalijában beszélgetnek. Zsoltnak és Zsófinak programja volt, ezért egész nap távol lesznek. Hanna megkérdezi Lindát:
- Szerinted Peti tényleg kisfiús néha?
- De a mangát sok felnőtt is szereti, és Japánban nagyon nagy kultúrája van...
- Igen, de valahogy én mégsem a felnőttekhez kapcsolom ezeket a dolgokat... Meg aztán van más is...
- Igen? És micsoda?
- Hát...
- Na, mondd el nyugodtan.
- Hát, vannak még olyan dolgai, amik a fiúkra jellemzőek..
- Pédául?
- Például... Hát, szóval...
- Igen?
- Szeretné kipróbálni hármasban egy másik lánnyal is... Én tudom, hogy ez minden fiú álma, de azért ki szokták nőni, nem?
- Szerintem nem mindenki. És Te nem szeretnéd kipróbálni?
- Hát, nem is tudom.. Igazából olyan fura lenne őt egy másik lánnyal látni..
- De ott lennél Te is!
- Tudom, de mégis. Meg aztán, én se próbáltam még lánnyal, és nem vagyok biztos benne, hogy tetszene a dolog..
- Hát ezt könnyen kideríthetjük - mondta Hanna, majd tenyerébe fogta Linda tarkóját és hirtelen megcsókolta, nagyon lágyan, szinte csak egy puszit lehelve a lány ajkára. Majd elhúzodott és megkérdezte:
- Na, ez hogy tetszett?
- Hát, nem is tudom... Nem volt olyan rossz, csak kicsit furcsa..
- Akkor próbáljuk ki mégegyszer - javasolta Hanna, és újból megcsókolta Lindát, ezúttal hosszabban, majd mikor már ő is kezdett felengedni, becsúsztatta a nyelvét a szájába, és ekkor már igazi csókban forrtak össze, mely kezdett egyre hevesebb és hevesebb lenni. Ekkor Hanna elkezdte puszilgatni Linda arcát, egyre közelebb jutva a nyakához, majd azt kezdte el csókolgatni.
- Ah, ez nagyon jó - nyögött fel Linda halkan és kéjesen, miközben hátrahajtotta a fejét, hogy Hanna jobban hozzáférjen a nyakához, és érezte, hogy egyre nedvesebb lesz. Ekkor Hanna elkezdte lassan lecsúsztatni kezét Linda tarkójáról, megsimítva az arcát, majd finoman megfogta a jobb mellét és simogatni kezdte.
- Várj - nyögte Linda.
- Túl gyors voltam? Vagy nem tetszik?
- Nem erről van szó, csak áthívom Petit - persze csak ha Te is szeretnéd...
- Jó, persze, szeretném, hívd csak - mondta, mire Linda tárcsázni kezdte mobilján Peti számát, miközben Hanna ismét elkezdte csókolgatni a nyakát.
- Szia Linda, mújság? - kérdezte Peti a telefonban.
- Szia, Peti, ah, át, tudnál, jönni, most? - kérdezte, szinte csak kéjesen nyögve a szótagokat.
- Persze, de, valami baj van? Olyan fura a hangod.
- Nincs, semmi, baj, csak, gyere. És, nyugodtan, gyere, majd, be, a nappaliba. És, siess - sóhajtotta, majd letette a telefont.
- Te szemét - mondta Hannának, majd magához rántotta, és megcsókolta. Miután abbahagyta, gyorsan lehúzta Hanna felsőjét, így a lány most ott ült vele szemben félmeztelenül.
- Milyen szép nagy melleid vannak - mondta Linda, - az enyémek olyan kicsik...
- Hadd lássam csak - felelte Hanna, és ő is levette Lindáról a felsőt.
- Hmmmm, szerintem nagyon szexik - mondta, majd kezébe fogta őket, és megcsókolta Lindát. Linda is megfogta az ő mellét, mire Hanna kéjesen felsóhajtott, megcsókolta Linda nyakát, majd mellkasát, végül a jobb mellbimóját vette a szájába, és elkezdte csókolgatni és nyalogatni.
- Hahó, megjöttem - hallatszott Peti hangja az ajtóból.
- Gyere be - kiáltott ki neki Linda.
Peti elindult befelé, majd a nappali bejáratánál megtorpant, és a csodálkozástól megszólalni se bírt. A látvány, hogy barátnője mellét csókolgatja egy másik félmeztelen és gyönyőrű fiatal lány, azonnal erekciót okozott neki. Elkezdte simogatni a péniszét nadrágján keresztül, mire a lányok egyszerre intettek neki, hogy menjen csak oda. Nem is kellett kétszer mondani, már sietett is, és amint odaért, Lindáék már kezdték is kigombolni a farmerját, majd elővették merev farkát. Hanna félénken megkérdezte:
- Kezdhetem én?
Mire Linda azonnal felelt:
- Persze!
A lánynak nem is kellett több, azonnal a szájába vette a péniszt, és elkezdte szopogatni, miközben Linda a golyókat nyalogatta.
- Uramisten - szakadt fel Petiből egy sóhaj, majd levette a pólóját. Ekkor Linda kezdte el szopni, miközben Hanna felállt, és Peti mellbimbóját izgatta a nyelvével, míg kezével Linda tarkóját simogatta. Peti az állánál fogva felhúzta, majd lesmárolta, s mindkét kezével megfogta a melleit. Linda ezt látva, szopás közben kigombolta Hanna nadrágját, majd lehúzta a bugyival együtt, így megláthatta a lány csupaszra borotvált punciját. Bal kezével benyúlt a lábai közé, és simogatni kezdte a teljesen nedves szerméremajkakat. Nagyon felizgatta ez az új élmény, és szerette volna nyelvével is megízlelni, ezért felállt, és végigfektette Hannát a kanapén, hogy a feje lelógott az egyik végén, míg puncija pont a másik végén volt, és elkezdte csókolgatni a combját, majd egyre közelebb ért a nedves puncihoz, végül hosszan és lassan végignyalta, Hannából izgatott sóhajt csalva ki, és folytatta, csak a csiklót nyalogatva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 02. 9. vasárnap 07:37
Tetszett.
#8 sztbali 2014. 01. 5. vasárnap 17:34
Lehetne jobb is.
#7 veteran 2013. 12. 18. szerda 10:36
Jó.
#6 capitol 2013. 12. 18. szerda 09:05
jónak jó, de ezt olvastam már egy másik oldalon...
#5 Rinaldo 2013. 12. 18. szerda 07:44
Reméltem hogy seggbe is dugja.
#4 papi 2013. 12. 18. szerda 07:42
Egész jó
#3 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:13
Jó írás.
#2 feherfabia 2013. 12. 18. szerda 05:17
Nagyon jò
#1 Törté-Net 2013. 12. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?