Egy éjszaka

Szavazás átlaga: 6.98 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2013. november 13.
Hossz: 8 159 karakter
Elolvasva: 937 alkalommal
Emlékszem arra az estére. Hogy is felejthetném el...?! Egy klubban voltunk. Mikor megérkeztem Téged láttalak meg először. Te azonnal átöleltél, és puszilgatni kezdtél. Mindketten kívántuk a másikat, csak ezt nem még tudtuk egymásról. Én első látásra Beléd szerettem, olyan volt, mintha évtizedek óta ismernélek, de persze reálisan nézve tudtam, hogy a kapcsolatunk lehetetlen, mivel idősebb is vagy nálam jóval, tudom, hogy meleg vagy, és egy picit híres is, ezért csak titokban szerettelek. Csak barátok voltunk, hogy is feltételeznénk egymásról, hogy bármi több is lenne köztünk. Ölelkezve bementünk a klubterembe, ahol sötét volt, és a zene dübörgött. Mikor beértünk, Te átkaroltad a derekam, és táncoltunk. Kis idő múlva mindkét karoddal átfontad a derekam, én pedig a mellkasodhoz bújtam. Államnál fogva fölemelted a fejem, és a szemembe néztél. Gyönyörű barna szemeid voltak! És a tekinteted... felejthetetlen volt! Sokáig gyönyörködtünk egymás szemében, mikor közelebb húztad ajkaim a Tiédhez, és forró csókot leheltél rájuk. Csodálatos érzés volt először csókolózni, főleg Veled! Átkaroltam a derekad, és a válladra hajtottam a fejem. Te a hátamat simogattad eközben, és a nyakamat csókolgattad. Lassan letérdeltem Eléd, mellkasodat, hasadat egészen az ágyékodig végigpuszilgattam, éreztem, hogy már nem bírsz magaddal, többre vágysz, és én is. Megfogtam férfias karodat, és kivezettelek a teremből.
– Nem tudnánk valahol kettesben lenni? – kérdeztem begerjedve.
– Dehogynem, hozzánk nyugodtan elmehetünk, nincs messze.
Kisétáltunk a buszmegállóhoz, ahol csak ketten voltunk. Pár perc múlva éppen arra jött egy taxis, így gyorsan leintetted, és beszálltunk. Te végig erősen fogtad a kezem, tudtam, hogy félsz az autókban, mivel már nem egy kisebb baleseted volt, de simogattalak, nyugtatgattalak. Kezemet a hasadra tettem, és megcsókoltalak, de te csak csitítottál;
– Még ne! Várj egy picit, kincsem... – suttogtad, és rám mosolyogtál tökéletes fogsoroddal. Mikor végre leparkolt a taxis, fizettünk, és kiszálltunk, láttam a vágyat a szemedben. Bementünk a házba, és leültünk a konyhában. Te rögtön töltöttél két pohár , és az egyik poharat felém nyújtottad. Tudtad, hogy fiatal vagyok, és nem szabadna innom; imádom ezt a csöppnyi felelőtlenséget Benned! Kortyoltunk a borból, miközben egymást néztük.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.98 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2013. november 13. 13:49
#6
Közepes.
1
p
papi
2013. november 13. 07:33
#4
Elmegy
1
R
Rinaldo
2013. november 13. 07:14
#3
Jó,.
1
f
feherfabia
2013. november 13. 06:12
#2
8p
1
T
Törté-Net
2013. november 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1