A+ A-

Kate Miamiban


Eredeti történet
Író: BillandKate
Múlt hónapban Kate és én eltöltöttünk néhány napot Miamiban, miután befejeztem egy munkát Orlandoban. Miami az egyik kedvenc városunk, ahová megpróbálunk minden évben eljutni. Talán még gyakrabban kellene oda mennünk, el is mondom miért.
Kate és én kikapcsolódni jöttünk a városba, élvezni a napfényt, a jó kajákat és a South Beach-i éjszakákat. Becsekkoltunk a Collins Avenue-n lévő szállodánkba, és éppen a lift felé vettük az irányt, amikor az egyik vendég felajánlotta, hogy segít Kate-nek a csomagokat vinni. Igazából nem is felajánlás volt, mert azt esetleg vissza lehet utasítani, hanem rögtön kikapta a bőröndöt a feleségem kezéből, rámosolygott és azt mondta: - Várjon, segítek.
Kate viszonozta a mosolyt, majd kölcsönösen bemutatkoztunk. A liftben leraktam a bőröndöket, és kezet fogtam az idegennel. Aaron-nak hatalmas keze volt, és amikor Kate is kezet fogott vele, majd a feleségem rámpillantott egy cinkos mosollyal az arcán.
Ugyanazon az emeleten és ugyanazon a folyosón volt a szobánk. Megköszöntük a segítséget és elköszöntünk Aarontól, de mielőtt bezártuk az ajtót a pasi megkérdezte, hogy meghívhat-e bennünket egy italra a bárban.
Egy kicsit fáradt voltam az elmúlt két nap tárgyalásai után, és a gyomrom is furán viselkedett. Valószínűleg valami rosszat ettem reggelire, a tárgyalás szünetében előkészített büfében, de nem akartam elrontani Kate első estéjét Miamiban. A feleségem már két hónapja várt erre az utazásra, így elfogadtam Aaron meghívását.
Felfrissítettük magunkat, Kate egy szűk nyári ruhát vett fel magassarkúval, majd mindketten lementünk a szálloda halljába. Amikor közeledtünk az asztalához, Aaron felállt és megölelte Kate-et, és megköszönte, hogy elfogadtuk a meghívást. Kellemes beszélgetéssel és iszogatással töltöttük el a következő három órát.
Kate jól érezte magát, ő volt a figyelem középpontjában. Amikor Aaron megkérdezte, hogy meghívhat-e bennünket vacsorára, hogy tovább élvezze a társaságunkat, Kate igent mondott. Sajnos a gyomrom eddigre már eléggé kavargott. Esélytelen volt, hogy bármit is egyek.
Mondtam a többieknek, hogy menjenek nyugodtan nélkülem. Mielőtt még azt gondolnátok, hogy teljesen hülye vagyok, értsétek meg, hogy bár Kate egy amolyan „tüzes feleség”, évek teltek el a legutóbbi kalandja óta. Azóta mindig hűséges volt hozzám, de úgy éreztem, hogy van egy kis félni valóm. Nem tudtam, hogy Aaron felfedezte-e Kate bokaláncát, és tudja-e, hogy mit jelent.
Nem izgultam a feleségem biztonsága miatt, mert csak a szálloda melletti kubai étterembe mentek. Mondtam Kate-nek, hogy hívjon fel mobilon, ha nem érzi jól magát a vacsora közben, és egy perc múlva ott leszek. Ezután kimentettem magam, és felmentem a szobánkba.
Valószínűleg elaludtam tévézés közben, mert a következő dolog, amire emlékszem, hogy Kate bejött a szobába. Az ágyból néztem, ahogy levetkőzik az áttetsző függönyön keresztül beszűrődő holdfényben. Amikor meztelen volt, bebújt mellém a takaró alá.
- Ébren vagy? - kérdezte. - Hogy érzed magad?
- Sokkal jobban, elszundítottam.
- Elszundítottál? Legalább öt órát aludtál. Vacsora után feljöttem, hogy megnézzem, mi van veled. Hangosan horkoltál, úgyhogy, amikor Aaron megkérdezte, hogy elmegyek-e vele táncolni, elfogadtam a meghívást.
Elnézést kértem tőle, majd hogy kiengeszteljem, megkérdeztem, hogy jól érezte-e magát?
- Igen, jó volt - válaszolta. Kate eldőlt az ágyon, majd megcsókolt. - Tényleg jobban érzed magad? - kérdezte újra, majd hozzányomta a meztelen testét az enyémhez. A punciját elkezdte dörzsölni a farkamhoz, amely elkezdett keményedni. Magamban megjegyeztem, hogy el ne felejtsem megköszöni holnap Aaron-nak, hogy Kate-et ilyen érzelmes hangulatba hozta. Kicsit meglepett az asszony, amikor ezt mondta:
- Elég nedves vagyok, érzed?
- Igen, érzem. Nagyon jó érzés. Mi történt? A sok táncolástól megkívántad a farkam? - A piszkos beszéd most is elérte a hatását. A farkam kőkemény volt, Kate gyorsan magába is csúsztatta.
- Tényleg tudni akarod, hogy mi történt velem az éjjel? - a feleségem fel-le ringatózott a faszomon, erre már teljesen felébredtem. Most valahogy más volt, nemcsak Kate beszélt többet a szokásosnál, hanem nedvesebb is volt. A képzeletem gyorsan elvonatkoztatott, és a játékaink egyik kedvenc kérdését tettem fel neki. - Szóval, mit akartál mutatni? Csak nem én vagyok a lucskos második?
- Nem - válaszolta, és várt néhány másodpercet, miközben tovább lovagolt a farkamon. - Inkább a lucskos harmadik vagy!
Kate emlékei szerint az arckifejezésem minden pénzt megért, és azt kívánta, bárcsak filmeztük volna egymást. Még a lélegzetem is elállt, és beletelt néhány pillanatba, mire egyáltalán meg tudtam kérdezni, hogy miről beszél.
- Aaron már kétszer megdugott az este - mondta Kate, miközben a szemembe nézett, hogy lássa a reakciómat. Nem tudom, hogy a szemem mit üzent neki, de nem lehetett nagyon különböző attól, amit a farkam akart mondani neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:09
Nagyon jó.
#14 sipospista 2013. 10. 17. csütörtök 21:18
nem rossz megy a pont
#13 Haj Hab 2013. 10. 15. kedd 13:14
Köszönöm szépen a kommenteket, és a véleményeteket.
@Pavlov
Már múlt héten beküldtem, de ma jelent meg smile
#12 Jedi 2013. 10. 15. kedd 11:04
Remek fordítás.
#11 Rinaldo 2013. 10. 15. kedd 08:24
Jó.
#10 x124 2013. 10. 14. hétfő 21:34
JÓ!
#9 Pavlov 2013. 10. 14. hétfő 18:25
Ez nem ma került fel...
#8 sztbali 2013. 10. 14. hétfő 17:28
Jó történet.
#7 rolyka930 2013. 10. 14. hétfő 16:10
Kedvenceim a házaspár + 1 férfi történetek. Ez a jobbak közül való. Folytasd a fordítást, megéri!
#6 Haj Hab 2013. 10. 14. hétfő 12:25
Köszönöm szépen a kommenteket. Igen, szerencsére a csaj fehérmájú. Van még róluk szóló történet, lehet, hogy azoknak is nekifogok.
Hálás köszönet Pavlovnak a lektorálásban és szerkesztésben nyújtott segítségéért smile
#5 zsuzsika 2013. 10. 14. hétfő 09:22
A csaj fehérmájú.
#4 papi2007 2013. 10. 14. hétfő 07:41
izgis
#3 papi 2013. 10. 14. hétfő 07:33
Nem rossz.
#2 mif23 2013. 10. 14. hétfő 07:22
Nagyon jól sikerült. Folytatást kérek! 10p
#1 Törté-Net 2013. 10. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?