A+ A-

A mi kis játékszerünk

Fordítás
Eredeti történet
18 éves volt, és gyönyörű. Magas volt, szőke, és egy vékony testalkatú 18 éves lányhoz képest hatalmasak voltak a mellei. Akkor kaptam rajta maszturbáció közben, amikor lementem az irattárba. Annyira bele volt merülve, hogy észre sem vette, hogy jövök. Én bezzeg észrevettem, hogy ő éppen elmegy... Még mindig remegett, amikor odamentem elé és lehúztam a sliccemet. A tekintetében a félelem átadta a helyét a bizonytalanságnak, amikor elővettem a farkamat, és ráhúztam a kezét. Ő automatikusan elkezdte fel - le húzgálni merevedő tagomat, szemei pedig kíváncsían rászegeződtek. Olyan volt, mintha még sohasem látott volna faszt. Később kiderült, tényleg így van. Lemeztelenítettem csodálatos melleit és legalább 5 percig játszottam velük, míg ő a vesszőmet becézgette. Hosszúkás alakú, gyönyörű mellbimbóit ujjbeggyel morzsolgattam. Aztán letérdeltem, és lehúztam róla a nadrágját.
Bár a szőrzete csak egy aprócska szőke pamacs volt, elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha is borotva érintette volna. Átfuttattam ujjaim között a vékony, puha szőrszálakat. A feje hátrahanyatlott, és kapkodva szedte a levegőt. Kezeivel keményen megmarkolta saját melleit. Kezeim levándoroltak selymes lábain, aztán fel csípője nőies domborulata mentén. Egy ilyen fiatal lány hogy lehet ennyire éretten nőies? Izgalom és szégyellős pír futott át az arcán, amikor a számat a puncijához közelítettem. Nem siettem el a dolgot. Először a combját csókolgattam és ő ösztönösen széttárta a lábait. Nyelvemet a rése alsó részéhez nyomtam, aztán lassan egész hosszában végignyaltam. Remegett és egy önkéntelen, vékonyhangú nyögés hagyta el csodás ajkait. A lába tiszta libabőr lett. Visszahúzódtam és élvezettel figyeltem a reakcióját. Miután testbeszéde tudtomra adta, hogy kívánja a közeledésemet, lassan végignyaltam a szeméremajkai mentén. Megpróbálta az arcomat közelebb húzni magához, de megfogtam a kezeit, visszatettem őket a melleire és masszírozgattam egy kicsit. Pár percbe beletelt, míg eljutottam a csiklójáig. Amikor odaértem, gyorsan megnyaltam, aztán visszahúzódtam. Felnéztem eksztázisba torzult arcára. Csípője veszett ritmusban rángatózott. Felálltam és megcsókoltam.
"Légy indulásra kész 5 - kor. Ma hazajössz velem."
Aztán felhúztam a cipzáramat, és elsétáltam. Amikor legalább 15 perccel később végre visszajött az irodába a szemei rögtön a tekintetemet keresték. Egy picit rámosolyogtam, látványosan megkocogtattam az órámat és visszamentem dolgozni. Közel sem voltam olyan nyugodt, mint amilyennek látszottam. Azt hiszem legalábbis, hogy nyugodtnak látszottam. Az irodámba visszaérve bezártam az ajtót, és gyorsan felhívtam a feleségemet - Connie - t - a munkahelyén.
"Ma nem egyedül megyek haza" - mondtam.
A hangsúlyból biztos kitalálta, hogy mire is kell gondolnia.
"Magas, szőke és 18 éves."
Szinte hallottam a telefonon keresztül, ahogy megnyalta a száját. Már régóta terveztük, hogy szerzünk magunknak egy ifjú játékszert, akin majd megosztozunk, de eddig nem sikerült. Leginkább azért, mert nem tudtuk, hol keressük. Letettem a telefont, remélve, hogy az ígéretemet sikerül is majd betartanom. Amikor végre 5 óra lett, olyan lazán sétáltam ki az irodámból, ahogy csak tudtam. Láttam Laurát az egyik iratszekrény mellett ácsorogni. Szerencsére senki sem volt a közelben. Elővettem a kabátját a legközelebbi szekrényből.
"Indulás!"
Habozás nélkül megfordult, hogy rásegíthessem a kabátot, és kisétáltunk a parkolóba. Ő busszal járt dolgozni, így nem kellett foglalkoznunk a kocsijával. A hazaút kb. 20 perc, de én nem tudtam olyan sokáig várni az újabb játszadozásra. Amikor a kocsi eléggé felmelegedett, szóltam, hogy vegye le a nadrágját. Azonnal megtette. Rájöttem, hogy ez a lány bármit megtesz, amit csak akarok. Az utolsó néhány kilométerre az ülését hátradöntöttük, és én a jobb kezemmel ujjaztam a szűk kis punciját. Még szerencse, hogy a kocsim automata.
A feleségem már otthon volt, amikor én beálltam a kocsibejáróra. Remek. Sötét volt már, ezért amikor kiszálltam, magammal vittem Laura nadrágját. Nem szállt ki, amíg körbeérve ki nem nyitottam az ajtót neki. Habozott, de rá akartam kényszeríteni az akaratomat. Látni akartam, ahogy félig meztelenül megy az autótól a házig. Megfogtam a kezét, és ő folyamatosan körbekémlelve kiszállt. Kint hideg volt, de mivel ő a meleg autóból szállt ki, és a bejárati ajtó csak 3 méternyire volt, nem aggódtam különösképpen. Ahogy közeledtünk a bejárathoz, a feleségem ajtót nyitott. Amikor meglátta a Laura meztelenségét takaró aprócska szőke bozontot, szélesen elmosolyodott. Az ajtó még be sem csukódott, a kis Laurát máris "szendvicsbe" fogtuk. A feleségem nyelves csókot váltott vele, a melleit masszírozta, míg én a csípőjét fogtam át és farkamat a fenekéhez dörzsöltem. Pár perc múlva kis barátunk rendesen felizgult. Én elengedtem, de ők ketten egymásba gabalyodtak, és forró játékba kezdtek. Mindkettőjüket a kanapé felé húztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (269 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2016. 09. 15. csütörtök 05:58
Érdekes történet.
#14 vakon53 2016. 05. 18. szerda 12:41
Itt is igéretmaradt a folytatás.
#13 joozsi 2016. 04. 23. szombat 02:54
Átverés a folytatás ígérete?
#12 listike 2014. 04. 15. kedd 15:30
Jó volt, de miéert csak ígéret maradt a folytatás?
#11 papi 2014. 02. 11. kedd 05:19
Egész jó
#10 jozsi 2007. 09. 22. szombat 15:18
tetszett
#9 Matahari 2003. 05. 11. vasárnap 14:32
nem
#8 envagyok 2003. 03. 20. csütörtök 14:28
Imadom amikor megmerevedek egy-egy ilyen sztotitol ... Szeretne valaki latni ?
#7 ERNO 2002. 08. 29. csütörtök 21:09
Szep es jo......barataim
#6 mohszam 2002. 07. 1. hétfő 21:31
Iszonyú jó lehet egy friss husit a feleségeddel együtt megkóstolni.
#5 ginger 2002. 04. 15. hétfő 20:26
Nagyon izgató ez a történet.
#4 iktegyan 2002. 03. 23. szombat 19:55
Igaz, hogy a jellemekkel és a realitásokkal nem törődik az író, de ennek ellenére jobb, mint egy komplett pornóújság!
#3 beginner 2002. 03. 5. kedd 17:15
Szerintem bena. Egy szuz, aki mindenben benne van?:)
#2 öhhümm 2002. 02. 4. hétfő 17:55
Mikor jona kov. rész??????????????????
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?