A+ A-

A szomszéd lány

Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az enyém volt az egész lakás aznapra. Délelőtt kimentem sétálni, még mielőtt a 40 fokos hőség előjön, és út közben találkoztam Nikával. Hamar szóba elegyedtünk, és együtt folytattuk utunkat. Kiderült, hogy ő is egyedül van, így hát úgy döntöttünk, hogy a nagyszüleim házába megyünk, aztán majd elfoglaljuk magunkat, legalább elszórakoztatjuk egymást, amíg az ősök hazaérnek. Nagyon is kellemesre sikerült az a szórakozás....
Miután megérkeztünk, én előszedtem a hűtőből egy palack finom innivalót, és elvonultunk a ház leghűvösebb szobájába, de még így is elég melegünk volt, ezért hamar beüzemeltük a ventillátort, és a sötétítőket lehúztuk. A régi redőny fahasábjai között beáramló fénytől egész hangulatos kis fény áramlott a helységbe, és a levegőbe belevegyült a ventilátor zúgása.
Ahogy beszélgettünk, rátértünk a szerelmi témákra, és ahogy teltek a percek, egyre pikánsabb részletekbe avattuk be egymást a szerelmi életünkből. Egész odáig jutottunk, meséltem neki Nóra és Éva tanárnővel történt kalandomról. Eközben nagyokat nevettünk, de nem volt kínos a téma, hiszen egészen kicsi korunk óta barátok voltunk.
- Mond csak, te milyennek találsz engem? - kérdezte kisvártatva.
- Szép vagy. - válaszoltam nemes egyszerűséggel - Nekem nagyon tetszel.
- Igazán? - kérdezte kissé elpirulva.
- Igazán.
- Jobban mint Nóra tanárnő? - kérdezte nevetve.
Erre énis nevetni kezdtem, majd a játék kedvéért egy talánnal válaszoltam.
- Hmm, szóval ezek itt csak talán annyira jók, mint Nóra tanárnőnek? - kérdezte nevetve, és megmarkolta a melleit, amik amúgy is eléggé kilátszottak mély kivágású rövid ujjúja alól.
- Hát, nem tudhatom biztosan, hiszen nem láttam még őket teljesen. - válaszoltam .
Erre ő elkezdte felhúzni a felsőjét, de mielőtt előbukkantak volna a mellei, megállt és huncutul mosolygott.
- Szeretnéd ha megmutatnám, ugye? - kérdezte.
Hazudtam volna, ha nemmel válaszolok, de igent sem mondtam, csak huncutul mosolyogtam jómagam is. Érezhetően kezdett a hangulat forrósodni. Talán a forró nyári idő tette meg a hatását. Hosszú időn keresztül játszottunk így egymással, míg végül játszva birkózni kezdtünk, és közben a kezünk egyre közelebb került egymás intim zónáihoz, végül a kezem a jobb mellére csúszott, ere ő felnevetett és kicsikét ellökött magától, erre én átöleltem őt, és átfordultunk úgy, hogy most én voltam felül.
És ekkor jött el az a bizonyos pillanat, ahonnan kezdve már megállíthatatlanul kezdtek pörögni a dolgok. Ahogy átfordultunk, az arcunk nagyon közel került egymáshoz, és megálltunk. Ott feküdtünk a kanapén, szorosan egymást ölelve, és a szánk csak pár centire, a pillantásunk összeért. Éreztem ahogy dobog a szíve, ahogy lélegzik. Az arcán egy izzadtságcsepp gördült le, és a tekintete csak úgy sugárzott. Nem bírtam tovább, megcsókoltam. Ő pedig visszacsókolt, hatalmas szenvedéllyel. Hosszú percekig faltuk egymást, és közben egymást simogattuk, öleltük. A kezemmel bekalandoztam az egész testét. Végigsimítottam az arcát, megmarkoltam a melleit, majd tovább csúsztam lefelé, a feneke alá csúsztattam a kezemet és azt is jól megmarkoltam. Csodálatos érzés volt.
Ahogy az ösztöneink egyre erősebben tomboltak, úgy egyre szenvedélyesebben csókoltuk, öleltük egymást, és egyszer csak azt éreztem, hogy Nika keze valahol a gatyámnál matat, elkezdi simogatni a farkamat,majd benyúl a gatyámba, és megmarkolja a meredező szerszámot. Közben végig a szemembe nézett, és a fülembe súgta, hogy amit markol, azt a magában szeretné érezni.
Nekiláttunk letépkedni egymásról a ruhákat, közben folyamatosan simogattuk, csókoltuk egymást. Nika levette a felsőmet, míg én az övét, aztán a nadrágok következtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 11. 2. vasárnap 07:35
10P
#10 picula 2014. 01. 11. szombat 23:32
#9 papi 2013. 09. 15. vasárnap 15:44
Nem rossz
#8 x124 2013. 09. 14. szombat 13:38
Jó!
#7 sanyi0227 2013. 09. 13. péntek 17:54
egész jó . ha volt folytatás akkor jöhet mi hamarább.
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 13. péntek 14:30
Átlagos, de nem rossz.
#5 sztbali 2013. 09. 13. péntek 12:53
Sablon; de jó.
#4 veteran 2013. 09. 13. péntek 10:18
#3 listike 2013. 09. 13. péntek 07:58
Nagyon jó, jöhet a folytatás.
#2 Rinaldo 2013. 09. 13. péntek 07:25
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2013. 09. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?