A+ A-

Vihar

24 évesen, végezve az egyetemmel, végre eldöntöttem, elköltözök a szülői fészekből. Széles ismeretségi köröm által hamar találtam egy kisebb lakást Budapest egyik eldugott szegletébe. Az épületről folyamatosan omlott a vakolat s a múlt századbeli lift nem működött, de ezek kivételével egész jó kis hely volt. Zárkózott természetű vagyok, minden új közösségbe elég nehezen tudtam beilleszkedni, de a fiúval a szomszédból elég hamar jóba lettem. Daninak hívják, 28 éves s a közeli motorboltban dolgozik. Beköltözésem első napján, szó szerint belefutottam:
- Jaj, ne haragudj - kezdtem mentegetőzni
- Ó, új lakó? - kérdezte szelíden - Dani vagyok
- Léna - válaszoltam
- Esetleg nem kell segítség? - s rápillant a kezembe lévő nagy, barna dobozokra, melyben az íróasztalom összes tartalmát raktam
- Háát... - gondolkoztam - Azt hiszem jó lenne két segítő kéz
- Rendben - bólintott rá rögtön Dani
Nagyon aranyos - gondoltam magamban. Sőt. Több mint aranyos. Szexi. Ahogy pakoltunk, őt vizslattam végig. Barna, rövid haj, csillogó barna szempár, széles, izmos váll, s póló alatt feszülő felsőtest. Feneke feszes, s amennyire a farmer szabása láttatta, férfiasságban sincs hiánya. Egy szóval tetszett. Méghozzá nagyon.
Ahogy múltak a hetek, s ahogy lakásom egyre kezdett otthonosabbá válni, úgy egyre jobban összemelegedtünk Danival. Megmutatta, hol lehet legolcsóbban vásárolni, elmondta az összes olyan busz s egyéb tömegközlekedési eszköz számát s indulási idejét, aminek hasznát vehetem, s persze ezalatt egyre többet tudtam meg róla is. Szülei valahol az Alföldön, egy kisebb falucskában laknak, s minden pénzüket arra költötték, hogy fiuk a nagyvárosban találjon valamit. Épp most végez egy levelező tanfolyamot fotózásból, ami már egészen gyermekkorától végigkísérte életét. Ha már valahogy szóba kerül a fényképezés, gesztenyebarna szemei felcsillannak s izgalommal a hangjában kezd el róla magyarázni.
Kapcsolatunk teljesen barátinak volt betudható, egészen egy péntek estéig, mikor ugyanis nem várt fordulat következett be.
Áprilist írtunk, mely a szeszélyes időjárásról híres. Ez a pénteki nap se volt különb. Épp, hogy hazaértem a városból, rögtön rázendített az eső. Szürke felhők vastag takarója vonta be az eget, s ahogy egyre sötétedett, úgy vált a szél s az esőzés egyre hevesebbé. Este, hét óra tájt már az első villámok is átcikáztak az égen, s utánuk következtek a hatalmas dörrenések. Remegés fogott el. Kiskoromtól kezdve gyűlöltem a vihart.
Próbáltam felülkerekedni félelmemen, hisz mégiscsak már felnőtt, érett nő vagyok, de amint az áram is elment, teljes pánik fogott el. Két mennydörgés közötti síri csendben saját szívdobogásom töltötte be a kicsiny lakást, s minden egyes dördülésnél úgy éreztem, mentem kiszakad a szívem az üregéből. Nem tudtam mást tenni, inkább felvettem a szőrös mamuszomat, kiléptem a kihalt, sötét lépcsőházba, s bekopogtam Danihoz. Matatást s kulcscsörgést hallottam a másik oldalról, míg végül Dani ajtót nyitott egy égő gyertyával a kezében.
- Hát szia - köszönt vidáman - Félsz,mi?
- Hát... - kezdtem kicsit megszeppenve - Eléggé
- Gyere be - invitált be
Beléptem a meleg lakásba. Egyedül a gyertyafény volt az, ami megvilágított mindent. Ahogy körbenéztem, láttam, hogy férfi létére Dani igen rendmániás. Minden tökéletesen a helyén volt, sehol egy koszos zokni, egy levetett póló. Rend és tisztaság - ami a saját otthonomról nem volt elmondható.
- Gyere, ülj le - mutatott a kétszemélyes kanapéra
Mindketten leültünk, s Dani a gyertyát az asztalon található gyertyatartóba illesztette.
- Annyi mindent meséltem én már neked - kezdte - te is mondhatnál valamit magadról
Váratlanul ért a kérés. Nem igazán szoktam magamról mesélni az embereknek. A családi hátterem igen bonyolult, így inkább próbálom az ismerkedés eme szakaszát átlépni, de ahogy kipillantottam az ablakon, tudatosult bennem, hogy akár egész éjjel itt leszek, s így nem úszhatom meg a témát.
- Nem vagyok benne biztos.. ühm.. hogy hallani akarod a történetem - feleltem
- De, biztos - próbált meg bátorítani, s kezét a combomon heverő kezemre rakta. Érintésétől bizsergés áradt szét a testemen, s kirázott a hideg. Rápillantottam. Szeme élénken csillogott a gyertyafényben, s csak most realizálódott bennem, hogy éppenséggel póló nélkül ül mellettem. Hasizmának kockái teljesen kivehetőek voltak s roppantul elnyerte tetszésemet.
- Na?
- Hát jó - vettem egy nagy levegőt, s elkezdtem mesélni. Kezdtem ott, hogy a szüleimmel Sopron mellett éltünk egy családi házban. A tökéletes család idilljét sugároztuk. Két szülő, két gyermek, mivel volt egy húgom, Dana. Minden hónapban elmentünk túrázni, bejártuk a környékünket. A szüleim mindent megadtak nekünk, amire csak vágytunk, többek között mérhetetlen szeretet is. Aztán egy forró nyári napon megtörtént a tragédia. Kint voltunk a nagyszülőknél, kiknek hatalmas telkük van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 10. 30. csütörtök 06:22
6P Közepes írás.
#13 listike 2014. 10. 19. vasárnap 08:38
Csak ennyi?
#12 zsuzsika 2014. 09. 24. szerda 07:08
Átlagos.
#11 papi 2013. 09. 15. vasárnap 15:48
Jobbat vártam.
#10 v-ir-a 2013. 09. 14. szombat 21:17
ezt azért lehet folytatni még....jó felvezetésnek elég smile
#9 listike 2013. 09. 14. szombat 07:41
Csak ennyi?
#8 sanyi0227 2013. 09. 13. péntek 18:09
kicsit nyálas de nem rossz.9.
#7 sztbali 2013. 09. 12. csütörtök 17:45
Nem eléggé kidolgozott és igaz, hogy egy tucatsztori. 7 pont.
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 12. csütörtök 09:55
Roppantul átlagos, tucatsztori. Jön a vihar, megijed a nő.
#5 Rinaldo 2013. 09. 12. csütörtök 09:13
Nagyon Király.
#4 hairy_pussy 2013. 09. 12. csütörtök 06:54
5p
#3 veteran 2013. 09. 12. csütörtök 03:54
Nagyon jó,a szex rövid.
#2 papi 2013. 09. 12. csütörtök 02:16
Nem rossz
#1 Törté-Net 2013. 09. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?