A+ A-

Anál-tanulás

Igazából nem is tudom, hogyan lett egy sima közös filozófiatanulásból közös análsex - tanulás. Csak arra emlékszem, hogy felmentem Emíliához, mert az én jegyzeteim enyhén hiányosak. Eleinte tényleg filozófia volt, de egy pillantás után már a mellét tömtem a számba, amíg ő a nadrágomat húzta lefelé. A franciaágyán feküdtem a hátamon, teljesen borotvált, finom ágyék az arcom előtt csillogott, ő a combomba kapaszkodva szívja mélyen a szájába a farkamat, nyögdécselve, néha beleharapva, ahogy az egész teste összerándult. A fenekére csúsztattam a tenyeremet, finoman ráütöttem és simogatni kezdtem, egyre közelebb a kis nyíláshoz. Fel - le mozgott rajtam, nyelvével és ujjaival simogatva, néha a szájába vette a herezacskómat. Óvatosan megérintettem az ánuszát, végigsimítottam rajta és rányomtam az ujjamat. Felnyögött, a torkáig rántotta a farkamat, a nyelve mozgott, karmolta az oldalamat. Simogatni kezdtem a popsiját, de a nyalást sem hagytam abba. Lassan félig felegyenesedett, eltolta a kezem, feljebb emelte a csípőjét. Hátrafordult, rámnézett és megszólalt:
- Akarod nyalni? Akard!
A számhoz húztam és végigsimítottam a nyelvemmel. Felsikoltott, rámült és remegett. Nyalogattam a furcsa ízű nyílást (más, mint a punci íze), majd széthúztam a fenekét és belenyaltam. Elernyedtek a karjai, rámesett. Finoman megharapott, majd felemelkedett újra.
- Ezt nézd! - mondta, és a szájába vette a mutatóujját, megnedvesítette a nyálával, majd a fenekéhez emelte; lassan körözni kezdett, és óvatosan elkezdte ujjazni a fenekét. Megnyaltam a csiklóját, majd bedugtam a nyelvem a puncijába. Nem bírta sokáig, mindkét kezével támaszkodnia kellett, ekkor dugtam be én az egyik ujjam a puncijába, majd nedvesen a fenekébe. Amint kicsit beléhatoltam, összeszorította az izmait, elkapta az ujjam. Finoman megmozdítottam, erre ellazult és továbbnyomhattam az ujjam. Két ujjpercnyire voltam benne, amikor mozogni kezdett. Nyögdécselt és mozgott felettem, közben egyik kezével simogatott, néha megszorított. Elhúzta a fenekét, rámmosolygott és megszólalt:
- Van a szekrényben síkosító, vedd elő!
Megtaláltam, bekentem az ujjam és újra beléhatoltam. Kitágult már egy kicsit, így könnyen siklottam belé. Felegyenesedett, a másik kezével a csiklójához nyúlt, és lassan körözni kezdett rajta az ujjával. Megnyaltam a kisajkait, mire összerándult és az arcomra cseppent a nedve. Megfogtam a síkosítót és bekentem a középső ujjam is. Sikoltott, amikor két ujjal hatoltam be a popsijába; dörzsülte a csiklóját és folyamatosan nyögött. Rámfeküdt, könyörgött, hogy nyaljam a csiklóját, mert élvezni akar. Nem reagáltam, csak ujjaztam tovább a fenekét. Könyörgött, kiabált, hogy nyaljam, mozgatta a csípőjét, hogy a szám elé kerüljön, de elfordítottam a fejem. Beleharapott a combomba, majd felrántotta a testét és az arcomra ült. Csak ekkor érintettem meg a nyelvemmel a kisajkait, majd lassan a csiklóját. Azonnal elélvezett, sikított, dobálta magát; majd a szájába vette a farkamat és szívni kezdte, közben nyögve. Nyalni kezdtem az ánuszát, ő mozgatta a nyelvét, majd elernyedt és mellém gurult. Feküdt a hátán, lihegett és mosolygott.
- Szerintem ez után már nem bírnál sokat bennem lenni - szólt. Lassan feltérdelt és rámhajolt. Bekapta a farkam félig, nedves ujjakkal simogatta a tövét, másik kezével a fenekemhez nyúlt.
- Próbáld ki te is! - mondta, és bekente síkosítóval az ujját. Furcsa érzés volt, ahogy ő hatolt belém, egyszerre szopva és ujjazva. Mozgatta az ujját, majd behajlította és masszírozni kezdett belül. Hirtelen éreztem, hogy azonnal elmegyek; szólni akartam (nem tudtam, akarja - e, hogy a szájában menjek el), de felém fordította a fejét, mosolygott a farkammal a szájában és hirtelen majdnem tövig bekapta. Összerándultam, és egy hatalmas lövelléssel élveztem a szájába. Felemelte a fejét, csorgott az ajkai közül a nyál és a sperma, amit belelőttem. Megtörölte a száját a kezével, lenyalta és nyelt egyet; újra a szájába vett és lassan szopni kezdett. Ekkor sikoltottam fel először, de nem hagyta abba, percekig szopta a még mindig majdnem teljesen merev farkamat, lenyelve mindent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2019. 01. 13. vasárnap 03:34
A vizsgát elbasztak.
#11 A57L 2018. 05. 9. szerda 04:38
Nem is lett rossz.9P
#10 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 12:58
Nagyonjó!

10 Pont!
#9 Pavlov 2006. 02. 25. szombat 13:13
Atomkirály történet! Kellemes....
#8 zso 2003. 05. 4. vasárnap 17:29
na meg ilyent sem hallotam es mond csak neked merte a vizsgaert?

hat nem is tudom, egyesek szerint ezt most el kenne itelni de en szabadelvunak tartom magam es teged is el tudklak epp ugy fogadni mint barki mast amig meg nem serted a .........
#7 Td 2003. 04. 25. péntek 03:33
jó a történet én is szeretem kefélgetni a barátnöm popsilukát..
#6 TheChronic 2003. 03. 3. hétfő 15:32
Nézö: én kombinálnám a helyedben a baseball-ütöt és a popsit! Jól mutatnak együtt,jól kiegészítik egymást! :D

Aretino: igazad van.Az ilyen partner valóságos kincs.
A sztoriban az tetszett,hogy a lány adott is,nem csak élvezkedett,és hogy mindketten nagyon kísérletezöek voltak.Ez a csúcs szex alapja!
#5 néző 2003. 03. 3. hétfő 15:07
A szuperszámítógép gerjed az análszexre ?

H.A.L! A csóringer űrhajósokat nem kellett volna kinyírnod !

Baseball ütőt érdemelsz, nem popsit !
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 19:10
Az tudja igazán értékelni a storyt akinek tényleg volt olyan párja aki oda volt a popószexért. Nekem volt. Olvasás közben jó volt visszagondolni rá. Köszi a szerzőnek !
#3 HAL 9000 2002. 09. 9. hétfő 09:26
Szerintem is, de az előző HAL9000 az nem én voltam!
#2 HAL 9000 2002. 07. 12. péntek 11:46
Izgalmas, valószerű.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?