A+ A-

Kulcslyuk

20 éves, fiatal férfiként soha nem okozott problémát számomra a csajozás, rendszeresen sportolok, szőkés haj, kék szemek és ha ez nem volt elég, a beszélőkém általában besegített a kiszemelt lány bugyijába. Ennek ellenére általában a tartós kapcsolatokra törekedtem, szerettem mélyebben elmerülni egy-egy hölgyeményben. Feszegetni a határokat és a lehető legtöbbet kihozni az adott szituból. A kihívás hozott lázba.
Annát , egy közös baráti társaságból ismertem meg, csinos vékony, hosszú sötétbarna hajú tündérke, meleg gesztenyebarna szemekkel. Gyönyörű volt, meg akartam kapni! Hosszú-hosszú facebook és sms csatákat követően hajlandó volt velem kettesben tölteni a hétvégét a Balcsinál. Tudtam, hogy nyeregben vagyok. Innentől már minden csak rajtam múlik! Csajokat megszégyenítve készülődtem a hétvégére, vettem pár új pólót, inget, farmert, alsógatyát, új parfümöt, elmentem szoliba és még az intim gyantát is bevállaltam csak hogy minden jól sikerüljön. Kocsi lemosva, séró belőve, irány a Balcsi.
Balatonalmádi igényes nyaralókkal teli részéhez navigált a GPS, de a megadott cím udvarán 2 autó állt, itt már kezdtem gyanakodni. Percekkel később Anna szaladt felém... Gyönyörű volt!!! Hófehér bikini , kék forrónadrág, csillogó papucs, tökéletes napbarnított bőr és azok a cicik. Nem sokat fordul elő velem, de csak hebegtem-habogtam. Forró csókkal üdvözölt és bekísért a házba.
Itt aztán jött a fekete leves. Nem csak kettőnké volt a nyaraló, az egész családja leruccant pihenni és élvezni a napsütést. Értetlenül néztem a mellettem álló szépségre, de ő csak szemtelenül mosolygott. Miután túl voltunk a kötelező körökön és megismertem Ferit, az én drágám édesapját, a jóképű vállalkozót és a gyönyörű feleségét Ritát, valamint a 17 éves hugicát Ágikát, felvonultunk a szobánkba.
Viharként kitörni készülő haragomat egy érzéki csókkal fojtotta belém és miközben az ágy felé dőltünk, annyi magyarázatot kaptam, hogy Így alakult! Szexről egyenlőre szó sem lehetett, de jó volt Őt csókolni, ölelni, és szeretni.
A kis csapat levonult a partra és miközben "apukával" söröztünk élvezettel figyeltem a három hölgyeményt. Anna és Ágika egyértelműen az anyjukra hasonlítottak, aki meglett anyuka létére remekül nézett ki. A mellei kicsit lazábban mozogtak a bikiniben, de a kerek popsi és izmos combok egy jól karban tartott testről árulkodtak. Ágica formái is alakultak már, de mozgása még inkább kamaszos volt mint nőis, pici keményen feszülő cickóit előre nyomva próbálta hangsúlyozni, hogy ő bizony már nem kislány.
A melyebb vízben úszkálva, Annával gyakran kalandoztunk kezeinkkel egymás testén. A pánt nélküli felsőrészt könnyed mozdulattal billentettem ki helyéről, ezzel szabad utat adva az izgalomtól és vágytól keményen ágaskodó bimbóknak. A víz jótékony takarása alatt masszíroztam az ikreket, amit az én kis tündérem finom nyögésekkel és érzéki csókokkal jutalmazott. Olyan keményen ágaskodtam, hogy a víznek köszönhetően a rudamon ült és a hullámok ringatózásával egy ütemre izgattuk egy mást. Fürdőruci érdes anyaga és a lassú hullámok nem tudták elhozni számunkra az enyhülést ezért egy ócska indokkal hazarohantunk.
Jóformán még be sem léptünk a házba mikor lekerültek a ruháink és egyenesen a zuhany alá álltunk. egymás testét simogatva mostuk le magunkról a Balaton vizét és ezzel egy ütemben korbácsoltuk vágyainkat. Szinte habzsoltam a gyönyörű testet, szopogattam a kemény bimbókat és közben a csupasz puncit masszíroztam. Ennyi elég is volt az első orgazmusához, szinte összecsuklott az egész napos izgalmat követő mámor hatására. Igéző szemekkel rám nézett és sokat sejtetően kilépett a zuhany alól és a szobánk felé kacsintott. Leültetett az ágyra behúzta a sötétítő függönyt és a szűrt fényben simogatni kezdte a zuhanyzástól nedves testét. Már a látványtól majdnem elélveztem, de akkor elém térdelt és hátradöntött az ágyon, végig puszilgatta az egész testem, szopogatta a mellbimbóim nyalogatta a hasam és combom tövét. Szinte az őrület határán álltam, amikor végre a golyóimról felsiklott a nyelve a farkam, körbenyalta a makkom és beszívta a farkam. Ütemesen szopott és a golyókat morzsolta, nem bírtam tovább hatalmasat élveztem a szájába. Amit az utolsó cseppig le is nyelt, de a szopást nem hagyta abba. Már-már fizikai fájdalmat éreztem, de meglett az eredménye mert erekcióm egy percre sem lankadt. Feljebb csúszott és magába csúsztatta a dákóm. Isteni forró volt és borzasztóan nedves, talán azóta sem volt nála nedvesebb barátnőm. Lassan csúszkát, fel-le és közben a melleit gyúrta, minden percet ki akart élvezni. A tempó egyre gyorsult és halk sikkantások hagyták el a húsos ajkait, pillanatok alatt az orgazmusig hintázta magát. Remegve zuhant a mellkasomra, miközben pihegett finoman pumpáltam a kis punciját. Mivel nekem sem sok volt már hátra négykézlábra állítottam és hátulról kezdtem kefélni, isteni volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.87 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 listike 2017. 07. 25. kedd 16:45
Nem tetszett.
#15 A57L 2016. 09. 8. csütörtök 09:57
Lesz ez még jobb is.
#14 zsuzsika 2015. 01. 19. hétfő 09:17
Jól megírt történet.
#13 papi2007 2013. 10. 6. vasárnap 14:46
a lebukás veszélye is izgató
#12 sikamika 2013. 08. 3. szombat 16:47
jo
#11 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 06:26
Reméltem,hogy lebukik.
#10 sipospista 2013. 07. 25. csütörtök 08:52
szuper sztori
#9 gaborthefirst 2013. 07. 24. szerda 18:45
Jó ám bizony! smile Pár percre megint 20 évesnek éreztem magamat ... nyes
#8 v-ir-a 2013. 07. 24. szerda 18:25
jó a stílus tetszik...
#7 sztbali 2013. 07. 24. szerda 18:05
Remek!
#6 papi 2013. 07. 24. szerda 14:34
Nagyon jó bevezetés, a folytatás is legálább ilyen legyen.
#5 hairy_pussy 2013. 07. 24. szerda 12:53
folytasd!!!
#4 genius33 2013. 07. 24. szerda 11:24
Folytatás? smile
#3 gibbon2 2013. 07. 24. szerda 09:14
Jó történet! Folytatás?
#2 izmos22 2013. 07. 24. szerda 08:34
jò lett fojtatàst!10
#1 Törté-Net 2013. 07. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?