A+ A-

A Főnök

Első írásom, véleményezzétek kérlek.
Ez a történet nem olyan régen esett meg velem. Hosszas munkakeresés után végre egy irodában kaptam munkát, ahol amolyan irattologatóként eldugtak az egyik részlegen. Nem volt túl megerőltető , az évek során kallódó összevissza iratokat fűztem le, raktam rendbe. Viszonylag nyugalom volt, nem zavartak.
Egészen addig, amíg pár hónapja nem kaptunk egy új irodavezetőt, a csinos Timi személyében. 25 éves, hosszú lábú, vékony, szép arcú. Kicsit magasan hordta az orrát, friss diplomás, első munka, van ilyen. Timi szépen lassan elkezdte átrendszerezni az irodát. Pár embert elküldött, párat felvett. Az eddig ott dolgozókat pedig egyesével behívta az irodájába és hosszan beszélgettek. Mivel nekem nincs sem osztályom, sem közvetlen felettesem, így én kerültem a legvégén sorra. Kicsit izgultam, mikor bementem. Timi hellyel kínált, leültem vele szemben az íróasztal „beosztott” oldalán. Végignéztem rajta, már ami kilátszott belőle. Gyönyörű volt. Vékonyka sárgás selyemblúz volt rajta, amin éppen átlátszott a melltartója. Tudtam, hogy le kell vennem róla a szemem, de képtelen voltam. Gyönyörű nyaka volt, szép arca. Csodálatos nő.
Ő is észrevette, hogy bámulom. Megköszörülte a torkát, aztán valahonnan előszedett egy dossziét, amit hosszan átlapozott, hümmögött, majd megkérdezte, hogy állok a munkámmal. Mintha nem is a válaszra lett volna kíváncsi, már folytatta is a mondókáját. Bla Bla Bla. Szokásos főnöki monológ, mindenkinek egyesével megmutatja, hogy ő van a piramis csúcsán. A sok fölösleges mellébeszélésből csak a vége jött át rendesen, hogy ma bent kell maradnom és meg kell csinálnom azt az anyagot, amit éppen most hoztak be. Nagyjából le is zajlott az interjú, mehettem. Sokáig bosszankodtam, de azért ha nem is gyorsan, de haladtam.
Teljesen belefeledkeztem a munkába, mikor észrevettem, hogy nincs már senki az irodában. Egyedül vagyok. Péntek este. Ha már így mindenki itt hagyott, akkor gondoltam, megérdemlek egy kávét és egy cigit. Ahogy indultam ki, kibe futok bele? Új főnökömbe, Timibe. Álltunk szemben egymással és néztünk egymásra. Nem tudtam mit akar, miért jön ide, és hogy mit keres még itt.
- Ne haragudj - Kezdte. - Hogy ennyi munkát adtam. Nem gondoltam, hogy ilyen szótlanul megcsinálod.
- Nem tesz semmit, amúgy is meg kellett volna csinálnom. Legalább nem vagyok teljesen egyedül. - Próbáltam valami vigyorfélét kiereszteni, nem sikerült túl jól.
- Hova indultál amúgy?
- Jaaaa... csak inni egy kávét, cigizni, ilyenek.
- Hozok neked egyet, aztán gyújts rá itt nyugodtan. A kutya nincs már itt, csak a portás lent.
Miközben ő kávéért ment én azon gondolkodtam, mit akarhat egy ilyen kaliberű nő tőlem, az irodai senkitől, akinél még a takarító is magasabb pozícióban van?
Hallottam, hogy kopog vissza a tűsarkújában. Így jobban megnéztem magamnak, míg ide nem ért. Hosszú, vékony lábak, vékony, izmos derék, nagy mellek, hosszú, szőke haj. Nálam egy kicsit alacsonyabb, de nem sokkal. Pont az ideálom.
Ahogy már majdnem ott volt, láttam, hogy megbicsaklik a lába, próbál megkapaszkodni és már dobja is el a kávét. Az én kávémat. Felém. Láttam az egészet, de csak annyit tudtam reagálni, hogy felé lépek és elkapom Timit. A forró kávé meg egyenesen a farkamra ömlött. Próbáltam férfi lenni, de kurva forró volt. Felszisszentem, amit ő is meghallott és egyből kapott elő egy rongyot és elkezdte a nadrágomról ledörzsölni a kávét. Én meg a finom masszírozás hatására kezdtem megkeményedni, amit Timi is megérzett.
- Miért nem veszed le azt a foltos nadrágot?
Hát rendben. Valamelyik ki nem mondott imám meghallgattatott. Ahogy kibújtam a farmerból, érzékeltem, hogy a farkam félig áll, most már úgy sincs mit tenni.
Ekkor Timi mellém lépett és finoman elkezdte simogatni alsógatyán keresztül a makkomat, majd lassan előhalászta teljes hosszában. Persze nekem már állt, mint a lapátnyél, a makkom majd szétrepedt úgy fel voltam izgulva. Magamhoz húztam Timit, szerettem volna érezni a testemmel a testét. Ahogy összeért a csípőnk, valamit éreztem a szoknyája alatt. Gondoltam, csak az övé lehet, vagy valami és megcsókoltam. Végigsimítottam a mellét a hasát, haladtam lefelé. A fenekénél tartottam, mikor féltérdre ereszkedtem és elkezdtem kigombolni a szoknyáját oldalt. Lehúztam a cipzárt és finoman elkezdtem lehúzni róla. Ekkor úgy megdöbbentem, hogy szólni sem tudtam, csak lemeredtem. A gyönyörű főnökasszonyom, a szép szőke lány, Timi, fiú. Mit fiú. A farka mérete alapján férfi. Az arcom előtt meredt a harisnyában. Csak úgy lüktetett. Vastag volt és a maga módján szép volt. Felnéztem rá, ő lenézett rám és halkan csak annyit mondott,
- Most már tudod a kis titkomat.
- Nem is olyan kicsi.
Ezzel nem is tudom mi ütött belém, végignyaltam az előttem meredő faszt. Timi a csípőjét erősen az arcomhoz dugta, szinte simogatta az arcomat a farkával. Lehúztam róla a harisnyát és gondolkodás nélkül bekaptam. Arra gondoltam, hogy én is tudom, mi a jó nekem, megcsinálom hát neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 08. 10. vasárnap 07:51
Tetszett.
#11 genius33 2014. 04. 5. szombat 13:49
Legyen folytatás is smile
#10 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:23
Nem rossz
#9 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:49
Egész jó.
#8 gaborthefirst 2013. 05. 23. csütörtök 15:30
Ez valóban bizarr, de transzvesztita nem hermafrodita történet. smile Nagyon jó írás, nyugodt szívvel adtam rá 10 pontot. Így tovább Partysun! Kösz, üdv!

Loene: a helyedben óvatosabb lennék egy ilyen nemi identitásra vonatkozó kijelentéssel, már csak azért is, mert tapasztalataim szerint a homo-történeteket írók (főleg a legjobbak) meglepően nagy számban nők ... ők meg ugye egyszerűen képtelenek homoszexuálisnak lenni.
#7 Loene 2013. 02. 28. csütörtök 15:24
Ez nem Hermafrodita, ez csak egy faszi szilikon csöccsel. Ergó ez homo történet, és te barátom igen, te is az vagy. De korrekten felépített történet volt, volt eleje közepe, vége. A sexet is megkapóan írtad le, tetszett.
#6 sipospista 2013. 02. 28. csütörtök 12:02
nem rossz
#5 Rinaldo 2013. 02. 28. csütörtök 09:37
N9ö vagy férfi.
#4 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 07:51
Nem is rossz smile
#3 macsek2 2013. 02. 28. csütörtök 07:38
és hol van a hermafrodita max transzvesztita de amúgy jó történet
#2 tiborg 2013. 02. 28. csütörtök 07:27
Hol itt a hermafrodita?/Hogyan es mikeppen?
De Gay sztorinak jo,mar akinek......
#1 Törté-Net 2013. 02. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?