A+ A-

Lilla és Bea nyaralása

Lilla a nagy franciaágy közepén feküdt. A szobában egészen sötét volt, szinte csak sziluetteket lehetett látni a félhomályban. Lilla alig mozdult, kezei maga mellett, térdei felhúzva, combjai lágy terpeszbe nyitva kínálták fel legérzékenyebb, legintimebb testrészét. Bea oda akart lépni, de nem tudott. Kénytelen volt végignézni a történéseket. Egy fiatal lány, kinek haja göndör zuhatagként borult alá, Lilla lába között ténykedett. Lassan, érzékien, ráérősen. Bea nem látta tisztán, de tudta, érezte, mi történik. Az árnyékként kirajzolódó alak finoman, de kérlelhetetlenül nyalta Lillát, aki láthatóan nem tudott, vagy ami még szörnyűbb: nem is akart ellene mit tenni. Teste meg-megfeszült, kemény mellbimbói az égnek meredtek, fejét kéjes sóhajok közepette ide-oda forgatta az ágyon. Bea meg sem bírt moccanni, de minél erősebben próbált odamenni hozzájuk, Lillát annál hevesebben nyalta a harmadik, ismeretlen alak. Végül nem bírta tovább, a lepedőt markolta, teste hullámozni kezdett, és megadta magát a gyönyörnek.
- Igen, igen, IGEN!
Bea kinyitotta a szemét, szíve zakatolt. Körbenézett - a szobában a hajnali Nap fénye derengett, de jobbára még sötét volt. Az ágy halkan megnyekkent, ahogy körbe fordította a fejét. Minden úgy volt, ahogy előző este hagyta - testápolók és illatszerek a kredencen, levetett ruhák a földön. Nem mozdult semmi, csend volt. Akkor jobbra fordult. Lilla, Bea idősebb és tapasztaltabb szerelme, akivel csak alig néhány hónapja habarodtak igazán egymásba, édesdeden pihent mellette, az igazak álmát aludva szuszogott.
- Jaj nekem, micsoda rossz álom.
Bea felült. A hajába túrt, próbálta megnyugtatni magát. Csak egy rossz álom volt az egész. A mocorgásra Lilla is magához tért, azonnal látta és érezte, hogy Bea nem érzi jól magát. Álmosan, még kissé hunyorogva könyökölt fel az ágyon.
- Mi a baj, cica?
- Rosszat álmodtam.
- Már megint ugyanazt?
- Igen. Megcsaltál... és nekem végig kellett néznem. - Lilla ekkor már felült az ágyon fiatalabb kedvese mellett, és szerelmesen átölelte.
- Jaj, te butus, de hisz tudod, hogy soha nem tennék ilyet. Eddig se tettem, ezután se fogom, szeretlek. Amiről pedig beszéltünk...
- Igen, amiről beszéltünk! - Bea ingerülten válaszolt, kiküzdötte magát Lilla karjaiból, és az ágy mellett állt. Anyaszült meztelenül, ahogyan mindig is aludtak ők ketten. Megfordult, haját idegesen copfba rendezgette egy hajgumival. Még mindig nem sikerült napirendre térnie afelett, hogy Lilla felvetette, ágyba vihetnének egy harmadik lányt egy kis közös játszadozásra. Bea azonban maga sem tudta, hogy idegességét a féltékenység vezérelte-e, vagy egyszerűen csak túl izgalmasnak tűnt a dolog, és félt, hogy talán túlságosan is élvezné.
- Tudod, hogy nélküled nem tennék olyat - nyugtatgatta Lilla. - Megbeszéltük, engem talán érdekelne, de akkor sincs semmi ha téged nem. Túltárgyaltuk. - Bea visszafordult, szemében már nem az idegesség, inkább a megbocsátás, szájára halványan pajkos mosoly ült ki.
- Nem mondtam, hogy soha... Egyszerűen csak több időre van szükségem.
- Időnk, mint a tenger - mosolygott Lilla, és lustán visszazuhant az ágyra, paplanok és párnák közé.
A két lány nyaralásuk végefelé járt. Egy tengerparti kis faházat béreltek, ahonnan gyönyörű volt a kilátás, nem volt tömeg a strandon, és ahol esténként büntetlenül élvezhették egymást. Napközben, ha épp nem a nyaralóterületet vagy a várost járták, a homokos parton sütkéreztek, a viszonylag kevés másik nyaralóval együtt. Nem volt már főszezon, de a Nap hét ágra sütött, meleg volt, ideális a pihenéshez és a lazításhoz. Kora tavaszi egymásra találásuk nem a véletlen műve volt, hiszen már gyerekkoruk óta a legjobb barátnők voltak. Ezt a közös nyaralást is már korábban tervezték - igaz, akkor még szigorúan csak baráti alapon -, Lilla harmincadik születésnapját megünnepelvén. A faház, amelyben laktak, egy volt a sok közül, melyek katonás sorban álltak a kiépített partszakaszon, és amelyektől Naptól felhevült beton lépcsők vezettek a puha homokos tengerpartra. A két lány minden este figyelt rá, hogy szobájuk ablakát elsötétítsék, mert a mellettük álló házból át lehetett látni.
Mindazonáltal sosem csináltak különösebb titkot abból, hogyan éreznek egymás iránt. Bár az kétségtelen, hogy külsejük külön-külön is vonzotta a férfi szemeket, ha kézenfogva sétáltak végig az utcán, esetleg a strandon váltottak egy-egy lopott csókot, sosem úszták meg a férfiak megjegyzései, füttyentései nélkül. Nem zavarta őket - mindketten a divat szakmában dolgoztak, a külsőségek, a jó megjelenés, a másoknak való tetszés hozzátartozott a mindennapjaikhoz.
Azon a napon is épp olyan forróság és tiszta idő volt, mint a korábbiakon. A két lány a strandon múlatta az időt, hol árnyékban, hol a tengerben úszkálva, labdázva, jól szórakozva. Délután felé viszonylagos csend honolt a partszakaszon, csak a hullámok susogását lehetett hallani, és a távolból némi gyerekzsivajt hozott hátán a szél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 12. 21. vasárnap 08:28
Az első jobb volt.
#11 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:02
Elég jó lett.
#10 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:21
Tök jó
#9 zsuzsika 2013. 07. 11. csütörtök 19:42
Bocs. Látom van folytatás.
#8 zsuzsika 2013. 07. 11. csütörtök 19:07
Folytatás lesz ??
#7 rockycellar 2013. 03. 1. péntek 13:30
Eddig a legjobb, folytatás is kéne majd
#6 Avatar1980 2013. 02. 18. hétfő 14:46
Mikor lesz a folytatás?
#5 sztbali 2013. 02. 15. péntek 19:36
Nagyon jó.
#4 Rinaldo 2013. 02. 15. péntek 07:52
Jól le irt történet.
#3 genius33 2013. 02. 15. péntek 07:10
Ez jóóóó! smile
#2 hairy_pussy 2013. 02. 15. péntek 06:14
keressétek
#1 Törté-Net 2013. 02. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?