A+ A-

Ejnye-bejnye

A sztori legkedvesebb része számomra nem is igazán az intim együttlét volt, hanem, ami utána következett, de nem lövöm le a poént. Egy teljesen átlagos nap volt, hirtelen hallom, hogy ding-ding, lám csak kaptam egy sms-t. Ez állt benne:
- Este felmennék hozzád borozni, ha nem gond!
Visszaírtam gyorsan:
- Rendben.
Mindent megvettem, magamnak vodkát, édeskémnek, fehérbort. Nagyon szeretem, ha iszik, mert akkor rendesen elengedi magát. Este 8 körül csörög a kaputelefon, már tudtam, hogy ő az, beengedtem, kapott tőlem két kis puszikát, majd leült a már megterített asztalhoz. Iszogattunk beszélgettünk, pár óra elteltével annyira lettem figyelmes, hogy tündéri kis lábacskáival elkezdett játszani a szerszámommal, ami csak duzzadt és duzzadt és tudtam, hogy ezt ő nagyon szereti. Hagytam hadd élje ki magát és egyszer csak lecsúszott az asztal alá és már az ajkaival folytatta a kényeztetést, szépen alaposan végignyalogatta, majd bevette a szájába, tudta mi kell nekem és mindig éreztem rajta, hogy nekem is mikor kell lépnem az ő érdekében, így hátralöktem magam a székkel és szóltam neki.
- Most megkapod méltó jutalmadat.
Mindketten felálltunk, fenekénél fölemeltem, és míg a hálószobába nem értünk elég heves csókcsatába fogtunk. Elértünk az ágyikóhoz lefektettem, ruhán keresztül is végigcsókoltam egész kis gazellatestét, majd folyamatosan kerültek le a ruhadarabok és végre rajzolódott előttem újra formás kis teste, amivel képtelen voltam betelni. Végigcsókoltam a lábujjaitól a feje búbjáig és amikor már csak a tangája és a cicifixe maradt rajta, erre ő megmarkolta testem fegyverét és hevesen játszadozni kezdett vele. Ezalatt rácuppant a számra, tudtam, hogy ettől nagyon begerjed így én is belenyúltam a bugyikájába. Ahol pont azt éreztem, amire vágytam frissen gyantázott puncikája csak úgy tocsogott, szépen le is írtam rá többször is a nevét, majd apró köröket rajzoltam a csiklójára, éreztem még jobban kíván, egyre hevesebben csókolt, már inkább harapdálta nyelvemet, amit meg a farkammal csinált azt inkább le se írom.
Fentebb toltam az ágyon lehúztam a bugyiát, lábujjain végigzongoráztam a nyelvemmel, majd haladtam egyre fentebb, mikor combjához ért nyelvem egy pillanatra megremegett, éreztem jó úton járok, elértem végre tűzforró kis punciához, szinte égette a nyelvem, nagyon finoman kezdtem, ahogy egyre jobban ízlett kis drágámnak gyorsítottam a tempón, felváltva hol a csiklóját, hol a nuniját kényeztettem. Egyszer csak megfogta a fejem és magához szorított, ahogy csak bírt és hozzátette:
- Csináld!!!
Két lába közzé fogta már majd szétrobbanó férfiasságom, körzőzött vele, majd le-fel húzogatta, nagyon jól tudta, hogy ez a végzetem.Már nagyon bevadultunk közben ott markolásztam, ahol csak bírtam, tudtam , hogy ezt imádja, felemeltem a kőkemény fenekénél és addig dugtam nyelvemet csodás kis peckébe, amíg csak bírtam. Egyszer csak így szólt:
- Gyere!!!
Fölkúsztam habtestén, közben fenekét nem eresztettem, letámadta az én kis vadóckám ajkaimat, közben benyúlt a boxerembe, végigsimította a zacsim, belemarkolt a kedvenc játékszerébe, elkezdett vele játszani közben ajkaimat nem eresztette és arra kért:Állj fel!!!Mindig így szeretett kényeztetni, lehet azért mert ha állok akkor a legnagyobb a férfiasságom? Gondosan elintézte az összes erogén zónám. De most én szóltam neki:
- Feküdj hanyatt, megkapod, amit kiérdemeltél!!!
Hirtelen kacér mosolyt vettem észre az arcán, tudtam én, hogy már régóta erre vágyik, hanyattfeküdt, csak izgatta közben a csiklóját és várta mikor érek oda, tudtam ilyenkor nagyon türelmetlen ezért nem is siettem. Ráfeküdtem és nagyon lassan elkezdtem betolni neki, amikor a makkom pereme végre becsúszott, hirtelen hatalmas forróságot éreztem puncikájában, egyre bentebb toltam neki, de még csak lágyakat húztam, közben annyit mondott:
- Imádom a farkad!!!
Tudta jól, hogy az ilyesmitől nagyon begerjedek. Már majdnem tövig jártam benne, mikor megtámadtam a nyakát, hadd gerjedjen csak még jobban, éreztem rajta, hogy ízlik neki, egyre hangosabba nyögött, majd hirtelen betoltam tövig majd rákérdeztem:
- Jó mi?
Csak annyit válaszolt:
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! - torkaszakadtából a fülembe.
Kezdtünk kicsit bevadulni, nem gáz, tudtam heves tempóban úgyse élvez el se ő se én. Kicsit megfáradtunk lágyan csináltuk nagyon lassúakat húztam, de jó hosszan, tudtam mindjárt elélvez, így is volt, de nem volt nagy,rákérdeztem:
- Milyen volt?
Erre ő:
- Lesz ez még jobb is!!!
Átkarolt magához húzott, elkezdett velem smacizni, és szólt:
- Feküdj most te, de ki ne vedd!!!
Finoman rám ült és nagyon lassú mozgásba fogott, szinte csak megérintettem a fenékét, ahogy gyorsított egyre erősebben markoltam. Hamarosan egyre intenzívebb tempót diktált, így elérkezettnek láttam az időt, hogy megszabadítsam cicifixétől és végre játszhassak kőkemény bimbóival, amitől még jobban bevadult a kis drágám,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 04. 7. csütörtök 06:11
tetszett!
#9 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:03
Egész jó
#8 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:48
Nem rossz.
#7 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:17
Nincs eleje de azért jó nyes
#6 tiborg 2012. 12. 29. szombat 07:53
Ez naracio egy porno filmhez,onkielegites kozben. kicsit tobb, mint semmi
#5 Pavlov 2012. 12. 28. péntek 12:49
Uncsi volt!
#4 Bikmakkocska 2012. 12. 28. péntek 10:53
Szegény lány! Miért gyantáztattad? Az bíz rettenetes lehet. Egy érző szívű ember, vagy egy nő ilyet nyilván nem írna! Meg, minek üvöltözik annyit a lány? Az piszkosul rossz lehet.
#3 cityoftroy 2012. 12. 28. péntek 07:53
Bezzeg ha a szomszedot basszák akkor kussol wink
Nagyon jo torte-net wink
#2 Rinaldo 2012. 12. 28. péntek 07:17
Jól el szorakoztatták a szomszédokat.
#1 Törté-Net 2012. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?