A+ A-

Buszon kezdődött

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jópár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is, nem ő tehet róla, hogy esni kezdett az eső, mint ahogy arról sem, hogy amikor elindultam még ezer fok volt, és csak egy lenge top van rajtam, ami tökéletesen rám simul. Csörög a telefonom, kelletlenül kutatok utána a táskámban. A főnököm az, idegességtől remeg a hangja, a kimutatásokat követeli rajtam, küldjem el online.
- Még egy óra, max másfél, és odaérek. - nyugtatom. Odakint már alkonyodik. Remélem van benne annyi, hogy elém jön az irodától, ha már berángatott ilyen hülye időpontban egy előrehozott határidő miatt.
- Hol élsz te, nem hallgatsz híreket? - förmed rám. Magamban elmormolok néhány kedves szót a köcsög bunkókról.
- Tudod, hogy busszal jövök. Már egy órája úton vagyok, de valami veszett dugó van mindenfele, még a városon kívül vagyok. - erőltetem a hangomba a maradék jólneveltségemet.
- Jó, akkor fordulhatsz is vissza. Találtak valami átkozott háborús bombát az utca végén, a kerületbe se tudsz bejutni, azt hiszem. Itthon vagyok, összerakom egyedül a pályázati anyagot, csak küldd el a szükséges cuccokat! Most!
Leteszem, csak aztán káromkodom halkan. Előrángatom a laptopot, a netes bizbaszt, tíz perc alatt átmegy az egész, a hozzá fűzött magyarázataimmal együtt. Ezért indultam el az estébe? Újra előveszem a mobilt. Felhívom Tündét, ha már úgyis bemegyek a belvárosba, jöjjön el velem dumcsizni. Persze nem ér rá. Netti sem.
- Ezt nem hiszem el, senki sem ér rám ma! - mormolom dühösen a már letett telefonnak. Érzem, ahogy a másik ülésen fészkelődni kezd a srác, kicsit oldalra dől, mintha aludni készülne. Na, még ezt is megérem, elalszik a vállamon. Nem túl feltűnően elhúzódom, felsőteste önkéntelenül követ. Ránézek, hogy szóljak, ez már az én ülésem. De nem alszik, szeme nagyon is nyitva van, néz figyelmesen, mérlegelőn. Ha azon gondolkodik, mennyit engedhet meg magának, jobb lesz, ha közlöm vele, hogy már ennyit sem. De azért persze hízeleg, jóillatú fiatal kis srác, az inge alatt feszes testtel, intelligens arccal, egy pillanatra felsajdul bennem az érzés, milyen jó lehet megérinteni, kiélvezni. Hülye vagyok? Még mindig csak néz, végül megszólal:
- Bocs. - mondja kis félmosollyal, de semmi bocsánatkérő nincs a hangjában. Inkább meleg és kicsit karcos. Állhatatosan néz. Lopva lepillantok a kezére. Hosszú, finom ujjak, kissé inas, de szép férfikéz, feljebb karkötő. Elszégyellem magam a szóra, ami beugrik róla: gusztusos. Igen, ha eltekintünk attól, ahol vagyok, aki vagyok, ami épp van körülöttem, szóval mindentől, akkor biza itt ül mellettem egy gusztusos, finom, zabálnivaló kispasi. Egy olyan, amit megérdemelnék, már régen. Megrázom magam. Most már biztos, hogy az agyamra ment a kánikulába betörő hideg léghullám.
Újra ő szólal meg.
- Fázol. - jelenti ki, szemérmetlenül bámulva a melleimet. El kellene takarnom őket, de a kezem bénultan lóg mellettem. Letaglózóan jólesik, hogy tetszik neki. Végülis, csak egy fiú az egyre sötétülő buszon, akit soha többé nem fogok látni. Kihúzom magam, hagyom, had nézze az elsuhanó lámpák meg - megvillanó fényében. De állati bátor vagyok is, a francba - kong az agyamban a rosszallás. Nem törődöm vele. A belső ülésen ülök, a másik sorban senki. Eltűnik belőlem a feszültség, sóhajtok egyet, hátradőlök, lehunyom a szemem. Hagyom, hogy a szomszéd ülésről a test hozzám érjen. Épp csak rám dől egy picit, mégis finom, és egyszerre izgató. Még bátrabb leszek, felteszem a lábam a kis fém peremre a busz oldalán. A szoknyám, ami illedelmesen a térdemig ér, most felcsúszik. Éppen csak annyira, hogy kivillanjon a combom. Ki sem nyitom a szemem, érzem, ahogyan közelebb hajol. Illata így még intenzívebb, talán ezért. Aztán megérzem a száját, a fülemhez egészen közel.
- Húzd feljebb. - suttogja kis remegéssel a hangjában. Szóval ő sem olyan bátor.
- Nem. - mormolom egészen halkan.
Nem válaszol. Várok kicsit, aztán kíváncsian felnézek. Szemembe néz, lassan, nagyon lassan és érzékien a vállamhoz hajol, nyelve végigsiklik a topom pántjától a kulcscsontomon át a nyakamig. A váratlan kényeztetéstől az ölemben szinte áramütéseket gerjeszt az izgalom, önkéntelenül felnyögök. Elvigyorodik, rá van írva, tudja, hiszi, sínen van. Felhajtja közülünk az ülés karfát, közben fogva tart tekintetével. Kockáztat, tudja jó, hogy nemet is mondhatnék, kiálthatnék, vagy elküldhetném a francba. De legalább bátran kockáztat, és ez észbontóan izgató. Szembe fordul velem, ujjai a térdemre siklanak, majd onnan tovább a combomra. Nem moccanok, csak remegek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:54
Nekem nem jött be.
#5 tiborg 2012. 12. 16. vasárnap 02:51
Remelem,hogy jol korul nezunk es 99 pozt probalgatunk !!
#4 v-ir-a 2012. 12. 14. péntek 22:50
naná h lesz, hisz egy csomó pózt és helyet nem próbáltak még nyes
10 pont...
#3 sikamika 2012. 12. 13. csütörtök 13:21
jo! lesz folytatása?
#2 Rinaldo 2012. 12. 13. csütörtök 07:40
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2012. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?