A+ A-

Meglepetés

Olyan történetet írok most le, amely az első igazán meghatározó élmény volt szexuális életemben. Azt kívánom mindenkinek, hogy hasonló úton fedezhesse fel a nemiség örömeit!
Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.
Nevezzük a lányokat Andinak és Anikónak. Mivel nyár volt így nem voltak túlöltözve és bizony barátság ide, barátság oda bizony érdeklődve nézelődtem a cicijüket és formás feneküket. Észre is vették mert nevetgélve figyelmeztettek, hogy bizony el fogom hagyni a szememet, ha nem vigyázok.
Ennyiben maradtunk majd a egy gyors ebéd után a közeli folyóhoz mentünk fürödni. Hát bizony a bikinik sem segítettek elfelejteni formás alakjukat. Persze a fürdés játékba torkollt, ami közben csapkodtuk egymást és fogócskáztunk. Persze eközben egymáshoz értünk és nem ritkán bizony a mellüket is megérintettem. Láthatólag nem zavarta őket, sőt mintha versengeni kezdtek volna, hogy melyiküket érintem meg többször. Egy idő után indulni kellett volna haza, de nekem még el kellett mennem egy kört úszni, hogy ne kelljen magam takargatni mikor kijövök a vízből. Gondolom kitalálták a lányok, mert ugratni kezdtek, hogy talán nem elég hideg a víz és le kell hűtenem magam. Mondtam, hogy ők az okai és nevettünk egyet.
Mikor hazaértünk Andiékhoz, lefürödtünk és bementünk Andi szobájába. Igazi lány szoba volt, a falon és asztalon fényképekkel.
Beszélgetni kezdtünk, én az ágyra heveredtem a lányok pedig egy-egy fotelbe kuckóztak. Szó szót követett és a fiú-lány kapcsolat került terítékre. Megbeszéltük, hogy kinek milyen az ideálja. Eddigre a lányok mellém heveredtek, ami növelte a helyzet meghittségét. Odabújtak hozzám, és nehezen bírtam másra figyelni mint fiatal mellük kellemes érintésére. Ennek meg is lett az eredménye, amit szóvá is tettek. Persze megint évődés lett belőle, ebből pedig birkózás. A nagy kavarodásban persze megint csak a cicijük került a kezem ügyébe. Ott folytattuk, ahol a vízben abbahagytuk.
Rövid idő múlva éreztem, hogy ez már nem ugyanaz a birkózás, más az érintések célja. A lányok nem csak velem, hanem egymással is szívesen érintkeztek. Egyre sűrűbben csúszott kezük az enyéméhez hasonlóan a másikuk pólója alá és símították végig egymás melleit.
Vegyük le a pólónkat, nehogy elszakadjon - javasolta egyikük. Mondanom sem kell nem mondtam ellent. Innen kezdve olyan volt számomra a történet, mint egy álom. Négy gyönyörű, kemény mell símogatott és símult hozzám.
- Nekem le kell vennem a farmerem, mert szűk lett. - A lányok nagy nevetéssel nyugtázták a helyzetet és ők is vetkőzni kezdtek, de nem álltak meg a bugyijuknál, hanem azt is levették. Így én sem tehettem mást teljesen levetkőztem.
- Anyukádék nem jönnek be? - kérdeztem Andit.
- ÁÁÁ! Dehogy elmentek nagyapámékhoz, majd este jönnek. - mondta, és nevetve birkózni kezdett velem. Anikó is csatlakozott hozzánk, ő hátulról símult hozzám.
Innen kezdve nem bírtam magammal, Andi melleit a kezembe véve csókolgatni kezdtem azokat. Éreztem, hogy várta már a szám érintését, mert kis mozdulatokkal tolta bimbóit mélyebbre a számba. Finom kemény melleinek bimbói úgy meredeztek, mintha két kis cseresznye lett volna, közben a bimbók udvara szépen kifeszült. Halk nyögdécseléssel adta tudtomra, hogy tetszik neki, amit csinálok. Anikó sem akart kimaradni, így ő Andi másik mellét vette szájába, kezével pedig kutató útra indult. Hamar megtalálta, amit keresett, az én merev farkamat. Mikor kezébe vette húzott rajta párat, majd Andi mellét otthagyva a szájával kezdett kényeztetni.
Nagyszerű érzés volt a számban felváltva két kemény mellel, és a farkam pedig egy gyönyörű szájban. Kezem közben mégigbarangolt Andi testén és hamarosan megállapodott annál a kis nyílásnál, amely minden gondolatomat betöltötte. Andi puncija olyan volt mint a melle, kívánatos. Mikor megéreztem nedvét a kezemen, tudtam, hogy ezt az élményt nem szabad elrontani siettséggel. Először óvatosan megkerestem a csiklóját és azt kezdtem izgatni apró mozdulatokkal. Mikor nedvétől síkos kezemmel kezdtem bimbóját morzsolni, halk jajszóval megfeszült teste és élvezni kezdett. Ezt látva én is egyre közelebb kerültem a kéj kapujához, Anikó érezve ezt egyre mélyebben nyelte be farkamat, és telljes hosszában járt rajta a szája. Én sem bírtam tovább és élvezni kezdtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sztbali 2017. 06. 1. csütörtök 10:17
Jóféle.
#12 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 15:48
Jól kielégteték egymást.í
#11 papi 2014. 06. 17. kedd 21:40
Nem rossz
#10 listike 2014. 05. 18. vasárnap 18:27
Jó volt.
#9 sikamika 2012. 11. 17. szombat 04:18
álom?!. de jo álom smile
#8 franceska 2012. 10. 30. kedd 16:30
Életszerűtlen, nem tetszik.
#7 sztbali 2012. 10. 30. kedd 15:35
Álom és fantázia egyvelege.
#6 charli64 2012. 10. 30. kedd 13:23
Jó kis fantáziálás, de nem életszerű.
#5 cervelo 2012. 10. 30. kedd 09:53
Egyszerűen jó.
#4 yamammoto 2012. 10. 30. kedd 09:08
ja ja szép álom smile
#3 gyuri0926 2012. 10. 30. kedd 08:47
Szép álom
#2 Rinaldo 2012. 10. 30. kedd 07:18
Jó kis történet,a hogy ki elégitette a két lányt és jól meg dugta öket.
#1 Törté-Net 2012. 10. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?