A+ A-

A kulcs

Egyszer az egyik tanárom elfelejtette felhozni a tanterem kulcsát és engem küldött le érte. Miközben a lépcsőn mentem felfelé, a kulcsra néztem és észerevettem, hogy nekem is van egy ugyanilyen kulcsom. Akkor nem tűnt érdekesnek, el is felejtettem.
Egyik este buli volt a suliban. Nem nagyon szeretek táncolni, így leültem a büfében és nézegettem az embereket. Megláttam az egyik osztálytársnőmet és intettem neki, hogy üljön le mellém beszélgetni. Megfogta az italát és mellém ült. Fekete vállig érő hajú, egzotikus szépségű lány volt. Fekete miniszoknyát és fehér topot viselt. Melltartó nem volt rajta, mert a mellbimbói tisztán kivehetőek voltak. Eddig nem nagyon érdeklődött irántam, de beszéd közben végig a szemembe nézett. Nem mintha más szemébe nem nézett volna, de ez más volt, a szemei szinte lángoltak.
Néha az ujját harapdálta és úgy nézett rám, mintha rám akarná vetni magát.
Gondoltam, hogy ebből még ma este lesz valami és (bár nem nagyon szerettem) táncolni hívtam. Kiitta az utolsó kortyot a poharából és a tánctérre mentünk. Sokan voltak, de mozogni lehetett. A lány úgy táncolt, mintha egy sztriptízbárban lenne. Egyre jobban kezdett tetszeni. Egyszercsak a fülemhez hajolt és azt súgta a fülembe, hogy itt és most akar engem. Kicsit megilletődtem, de ekkor az eszembe ötlött, hogy van kulcsom az egyik teremhez. Kézenfogtam és a teremhez vezettem. Kinyitottam az ajtót és bementünk. Körülnéztem, hogy nem látott - e senki és bezártam magam mögött az ajtót. Megfordultam és szinte rám vetette magát. Vadul elkezdtünk csókolózni és elkezdte levenni a felsőmet. Miután az lekerült, nem tudott várni és letépte a pólómat. Végigsimította a mellkasomat és elkezdte csókolgatni. Én eközben a melleit simogattam, amitől a mellbimbói kőkemények lettek.
Elkezdtem levenni a topját, ő pedig a szoknyáját húzta le. Egy szál bugyiban állt előttem. Én még nadrágban voltam, de ő ezt nem hagyta annyiban. Leguggolt és lehúzta a sliccemet. Benyúlt és a boxeromon keresztül előhúzta a farkamat. Egyből rátapadt a szájával. Azt hittem kiszívja mindenem. A kezével a bőrt húzogatta rajta, miközben ki - be csúszkált a szájában. Kigomboltam a nadrágom, majd a boxerommal együtt letoltam és lerúgtam a lábamról. Felállítottam és az egyik pad szélére ültettem. Most én guggoltam a lábai közé és a fogaimmal kezdtem el lehámozni róla a bugyit. Ő a melleivel játszott. A punciján vékony vonalban volt csak szőr. Miután lekerült róla a bugyi, elkezdtem kinyalni. Először a csiklóját vettem kezelésbe, amitől eléggé benedvesedett. Egyik ujjamat lassan betoltam a hüvelyén. Nyaltam és ujjaztam, először csak egy, majd két ujjal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 12. szerda 07:16
Egyszer olvasható,de nem nagy durranás.
#5 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:26
Nem lett rossz.
#4 listike 2014. 02. 28. péntek 14:34
Fantáziálás.
#3 papi 2014. 01. 20. hétfő 12:09
Pubertás kori álmodozás
#2 sihupapa 2008. 11. 26. szerda 20:03
élvezték az életet
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?