A+ A-

Végre Péntek

Végre péntek. Bár tegnap éjszaka sokáig dolgoztam még,és nagyon elfáradtam, a hiányod miatt mégis nehezen aludtam el. Éjszaka mikor beszéltünk, akkor hangoddal imitáltad, azt hogy benyúlsz a bugyidba. Édesen nyögtél telefonban és szinte éreztem hogy ott vagyok, és nem is a te kezed az ami lágyan simogatja forró nedves kis kelyhedet. Szinte éreztem, ahogy kezemet testeden végighúzva elérek bugyid széléig és lassan a vékony anyag alá hatolva megérzem a forróságot, melyet tested áraszt. Kezemet épp hogy szeméremajkaid közé csúsztatom és máris érzem azt a nedvességet ami mindig is felizgat. Érzem ahogy ujjaimon árad szét szerelmed édes nedűje.
Te eközben felsóhajtasz, tested összerándul. Megszűnik számodra a külvilág és csak a kéz által nyújtott élvezetre gondolsz. Azonban most a saját kezed csúszik a bugyid alá és foglalja el helyét lágyan simogatva a húsos ajkaidat, melyek már oly régóta várnak a kényeztetésre. Én hallgatom a telefon túlsó végén, hogy mit csinálsz, halom kéjes sóhajaidat, apró nyögéseidet, és tudom egy pár pillanat csak hogy megszűnjön létezni minden és átadd magad az élvezetnek. A feszes nadrágom adta lehetőségeket áthágva már ágaskodik is az mi számodra oly nagy kincs. A nadrág kidomborodik, és megfeszül , miközben az utcán sétálgatva telefonálok. Az éjszaka csendes azonban 1-2 járókelő aki szembe jön láthatóan észreveszi az állapotom, ki mosolyogva ki megrémülve tovább halad. Pedig fogalmuk sincs hogy Te a telefon túlsó végén éppen eszedet vesztve nyögsz és élvezel. Nem sokkal ezután telefonbeszélgetésünk véget ért. Nyugovóra tértem ám szexuális vágyam cseppet sem csökkent.
Végre péntek, mint már említettem. Eljött a reggel, az autóba minden bepakolva. Tudtam, hogy 9 óra múlva a munkaidő végeztével indulok haza, és végre a karjaimba zárhatlak. Szerencsére a nap jól telt, pont elég munka volt ahhoz, hogy egyszer csak azt vegyem észre már délután 5 óra van és nekem már fél órája lejárt a munkaidőm. Persze napközben is sokat gondoltam rád, és próbáltam lecsillapítani magamban a tegnap esti kedélyeket, azonban ez nem volt túl sikeres, hiszen meztelen tested látvány és érintése végig kísérte a napomat.
Elindulok haza, a nap forrón süt, az autók hosszú sorokban a keskeny kis főúton, mely hazafelé vezető utam első szakasza. Komótosan haladok a forgalomban, az ablak letekerve miközben élvezem a langyos tavaszi levegőáramlatot, mely átjárja az autót. Felszabadultan közeledek hozzád és érzem, hogy hamarosan megölelhetlek. Tudom még egy nehéz este vár ránk, hiszen egész héten keményen tanultál a közelgő vizsgáidra, és megkértél engem hogy kérdezzem ki feltárva ezzel tudásod hiányosságait. Bár tudom, hogy okos és ügyes vagy, ezért egy cseppet sem félek az esti kikérdezés eredményétől. Végre meglátom a szülőváros feliratot az út szélén, és tudom hogy perceken belül hazaérkezek.
Végre itthon a lakásba belépve látom amint még a konyhában tanulsz szorgosan egy könnyű kis nyári ruhába a nyárra való tekintettel. Tudod, hogy szeretem ezeket a könnyed kis ruhákat. Mikor meglátsz felpattansz az asztaltól és mosolyogva bújsz a karjaimba, majd egy lágy puszit lehelve egymás ajkára végül heves csókolózásba kezdjünk. Ez újra beindítja mindkettőnk hormonjait, és érezzük egymás testén a vibrálást, mely az egymás iránt érzett vágyat mutatja. Leállítalak. Most nincs itt ennek az ideje. Gyors kipakolás után kíváncsian ülök le és kérdezlek a hét eseményeiről. Egy könnyed vacsora után azonban jön a kérdezz- felelek.
Felteszem az első kérdéseimet melyre helyesen válaszolsz. Persze hogy motiváljalak ezért egy puszit kapsz az arcodra. Jönnek a nehezebb kérdések. Egyre nehezebben válaszolsz még körülbelül a 10edik kérdésnél tudásod elfogy. Csalódottan ülök melletted kérdően nézve rád. Elárulod hogy gyakorlatilag minden nap akad valami, ami miatt nem a tanulással foglalkoztál. Ma is érkezésem előtt nem sokkal értél haza és ültél le tanulni, mert véletlenül sikerült az egész napot elcsavarogni a barátnőiddel. Csalódottan nézek rád. Úgy gondolom ezt nem hagyhatom büntetlenül. A térdemre fektetlek és lágyan 10 csapást mérek a fenekedre, ezt te meglepődve ám élvezettel fogadod. Az „ütlegelés” közben felcsúszik a fenekeden a lenge nyári ruha. Meglátom formás hátsódat és nem bírom ki, hogy ráadásként bele ne harapjak, persze csak úgy hogy éppen hogy fájjon. Megérzem puncid friss illatát, és nem bírom ki hogy a harapás után feneked közt lágyan meg ne próbáljak benyalni gyönyörű kis lukacskádhoz. Megrázkódsz a kéj végigfut ismét testeden. Szinte arcomba tolod fenekedet, felkínálva további nyalásra. Felülsz az ölembe, ismét heves csókolózásba kezdünk lágyan a földere dobom a ruhát és most már teljesen meztelenül ülsz az ölemben.
Lassan végigsimítok a kívánatos nyakadon, majd a szám puha csókjaival követem. A kulcscsontodat finoman megharapdálva. Haladok lejjebb egyre finomabban a testeden. Elérek ahhoz a formás kis cicidet, melyeken a kis bimbóid mosolyogva várják lágy csókomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sikamika 2012. 11. 15. csütörtök 14:52
hát érdekes de jo smile
#5 v-ir-a 2012. 10. 10. szerda 22:08
ennyit a tanulásról nyes
amúgy tök jó kis történet...
#4 genius33 2012. 10. 10. szerda 07:58
Furcsa nyes
#3 cervelo 2012. 10. 10. szerda 06:34
Érdekes.
#2 Rinaldo 2012. 10. 10. szerda 05:34
Jó a történet.jól meg kefélte a csajt.
#1 Törté-Net 2012. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?