A+ A-

Sziasztok

Sziasztok!
A nevem Erika. Ez a történet nem kitalált - legalábbis az eleje. Hogy miért írtam meg? Nem tudom. De lehet, hogy szerettem volna, ha magára ismer akiről szól. Szeretek játszani. Ez nem csak abban nyilvánul meg amit itt el fogok követni. Imádom az online játékokat. Legfőképpen azokat, amikben beszélgetni, chatelni is lehet - és kell is, ha az ember jól akar játszani.
Természetesen azt is élvezem, ha a partnereim (játékostársaim) "ragadnak" rám, amint megtudják, hogy tényleg csajból vagyok. Mondjuk némelyiknek csak akkor esik le ez, ha megadom a facebookom. Onnantól kezdve viszont fogadhatom az elképedésüket, mert a legtöbben nem hiszik el, hogy én ÉN vagyok. Párszor leellenőriztem magam, úgyhogy bizton állíthatom, még élek. 172 cm magas, 48 kg, barna vállig érő haj, zöldeskék szemek, telt ajkak, szabályos fejforma párosul 20 évemhez. Ez utóbbit sokszor kétségbe vonják képen és életben is, ami néha jó, néha akadály. Főleg, ha valamelyik ismerősöm kérésére dohány- vagy alkohol-tartalmú árut vásárolok. Esetleg Bailey-s't. Ez az egyetlen ital - az üccsiken és capuccinón kívül - amit néha hajlandó vagyok lenyelni kedvem fokozása érdekében.
Persze a játékokhoz ennek semmi köze, inkább a hangulatomnak. Pár éve elkezdtem egy olyan online játékot, amit azóta is szeretek. Kicsit háborús, kicsit chatelős és néha kereskedni sem árt benne. Így hát hangulatomtól függően játszhatok egyedül vagy akár puszilkodhatok a férjemmel. :$ Persze a FÉRJ "megszerzése" számomra nem volt épp könnyű feladat. Lévén kissé igényes vagyok és nagyon válogatós. A kor nem nagyon számított - volna - de azért ne legyen otromba és tudjon - no meg akarjon is - udvarolni és puszilkodni is néha. Imádom ha puszilnak, akár karakteren keresztül is. Ebből azt hiszem kiderül, hogy ez egy karakterépítő játék. Ebben eleinte nem nagyon találtam a helyem és páromat sem akivel élvezetes lett volna a játék. Páran ugyan jöttek akiknek megfeleltem és nekem is megfeleltek volna talán, de egyik jött, másik ment... Úgyhogy a végén mindig magamra maradtam. Voltak persze barátaim, de velük egyből tisztáztuk, hogy csak barát és sose fogunk talizni, szóval semmi több. Velük segítettük egymást és ma is segítjük, néha játékban és - bár szabálytalan azt hiszem - némelyeknek ismerem a jelszavát és páran ismerik enyéim is. Ám sose zavartuk egymást.
Aztán egyszer egy új szerveren, jött egy srác. Olyan kedves volt, hogy azt hittem tévedek és csak blöfföl. Azazhogy nem is pasiból van a "szerelmem". Megbeszéltük, hogy nem lehet a pasim, mert engem úgyis elhagy előbb-utóbb mindenki. Nem sajnáltatni akartam magam... példákat hoztam fel neki, mire Ő megígérte, hogy vele másképp lesz. Persze ez sem az első ilyen ígéret volt, úgyhogy hittem is-nem is, újdonsült szerelmemnek. Ma sem tudom mivel fogott meg akkor. Talán a stílusa tette, de egyből megbíztam benne. Ha nem is hittem, hogy majd sokáig kitart mellettem, hiszen én csapongtam/csapongok egyik szerverről másikra, ahol hasonló - de nem azonos - játékok vannak. Szó szót követett és megadtuk egymásnak egy idő után a mail és facebook címünket is, hogy ha netán valamelyikünk menne játékba akkor a másik időben tudathassa azt. Ekkor derült ki számomra, hogy kedvesem még 18 sincsen. Na puff!! A stílusa alapján akár 30 is lehetne, olyan komoly és udvarias. Persze a külseje sem riasztott azért el és humora is akadt jócskán. De nagyon helyes pasinak láttam. Félhosszú barna haj, nagy barna szemek, szép csókos ajkak és kellemes arc nézett rám a képéről. Testalkata nem túl izgalmas, de elárulta, hogy sokat bicajozik és szeret a szabad levegőn sok mindent csinálni. Kemény izmai lehetnek - gondoltam.
Ezután sokat beszélgettünk később játékon kívül is, írásban. Sajnos telón nemigen lehetett, miattam. Nem részletezem az okokat. Pedig a végén már nagyon vágytam rá, hogy halljam a hangját. Mellesleg én 4-szer hívtam talira de sajnos mindig volt valami akadály. Aztán egyszer eljött a nagy nap! Ő hívott randira egy ismerőse szülinapja alkalmából. Sajnos nagymamim épp akkor betegedett le, ezért nem tudtam elmenni. Írtam is neki, hogy most 4:2. xD Csak mert 2x hívott ugyanarra a szülinapra - elsőt elhalasztották.
Továbbra is írtunk egymásnak és mikor időnk engedte egymáséi voltunk a neten. Játékban és facen egyaránt. Mikor harmadszor hívott nem tudtam ellenállni és beszéltem anyuékkal, hogy most ők is helytállhatnának nagyi mellett. Eddigre végeztem a fősulis vizsgákkal is, Ő pedig a szakmai gyakorlatával. Izgatottan vártam a nagy találkozást. Reméltem Ő is így van ezzel.
Mikor megláttuk egymást elakadt a szavunk. Bár amúgy nem okozott gondot dumcsizni és hülyéskedni sem, de most mintha mindketten megnémultunk volna. Rám olyan hatással volt, mintha belülről simogatna fincsi kezeivel. Álmaimban sokszor elképzeltem ezt a pillanatot, de ez mégis mindent felülmúlt! Olyan csodálatos volt! Ahogy ott állt és frissen mosott hajszálait lebegtette a nyári szellő... Ahogy az illata felém szállt a levegőben...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:58
Jó.
#9 listike 2014. 10. 10. péntek 06:20
Jó.
#8 sikamika 2012. 09. 26. szerda 03:28
romantikus smile ám jooo smile
#7 tenzin 2012. 09. 25. kedd 20:55
ok
#6 KET19 2012. 09. 25. kedd 13:37
Kedves gyuri0926!
Képzelődni jó és néha kell is. :P Hiszen ha valakinek fantáziája sincs, akkor annak az élete se lesz - sokáig - boldog. :( Ezt nem én találtam ki, de igaznak tartom.
Egyébként nem értettem, mivel van gondod. Az online játékkal-e vagy a masztival... esetleg a bátorsággal?! Hm. Nem vagyunk egyformák - szerencsére. wink
#5 genius33 2012. 09. 25. kedd 11:38
Nekem is tetszett smile
#4 gyuri0926 2012. 09. 25. kedd 10:42
Képzelődsz Drága ? Az eleje az online játék , a többi a maszturbációd alatti képzelgésed , egy 20 éves lány lehetne ettől kicsit bátrabb
#3 cervelo 2012. 09. 25. kedd 09:21
Egész jó.
#2 Rinaldo 2012. 09. 25. kedd 07:31
Nagyon jó a történet.
#1 Törté-Net 2012. 09. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?