A+ A-

Nyaralásom története

Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de ő csak legyintett Biztosan megdugnának egyszerre mind a hárman azért néznek annyira nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal szeretné,ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én mint nő ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé,ami egész nap nyitva van.
Gondoltuk , hogy megnézzük.
Felvettem egy kis egybe részes minit. A párom levetette velem a melltartót és a bugyit is:mondván úgyis meleg van és hátha szexelünk az erdőben-
Kb este 10 körül már sötétben értünk oda a kis tisztásra. Jóformán csak a hold világított meg mindent,meg a büfénél egy kis lámpa. Leültünk az egyik asztalhoz kb 20 m-re a büfétől. Mögöttünk és előttünk is voltak emberek.
A férjem elment piát venni. Telt az idő, beszélgettünk és, iszogattunk. Kb 2 óra telt el, amikor a mellettünk lévő asztalhoz, az a 3 srác ült le, akik a szállodában annyira néztek. Ekkor vettem észre,hogy csak mi maradtunk a büfénél. A többiek, akik még érkezésünkkor ott voltak,már elmentek. A srácok elég emelkedett hangulatban voltak és vicceket meséltek. Mi is jókat nevettünk rajtuk. Majd átültek hozzánk. Az egyik mellém ült, míg a másik kettő szemben velem. Ekkor néztem meg őket jobban. Kimondottan csinos fiuk voltak. Iszogattunk, beszélgettünk. Én már kissé kapatos voltam a sok martinitól. Persze férfiak társaságában, másra nem is terelődhet a szó,mint a szex-re. Általános beszélgetés kezdődött,de a végén már mindent tudtunk a másikról. Közben a párom a combomat simogatta,ami őszintén megmondva felizgatott. Mivel melltartó nem volt rajtam,így a bimbóim majd átszúrták a ruhát. Természetesen ezt a srácok sem hagyták szó nélkül. Szerencsémre nincsenek kis melleim és ez nagyon tetszett nekik. Ráadásul a férjem megjegyezte,hogy még bugyi sincs rajtam. Persze egyből le akarták meózni. De nem tolakodóan,hanem amolyan viccesre véve a dolgokat. Közben a férjem már a pinámat simogatta és 2 ujjal bele is nyúlt. Szerencsére a félhomályban a srácok ezt nem látták. Viszont ettől teljesen átnedvesedtem,meg attól a tudattól is:Itt ül 3 vadidegen srác, a párom pedig ujjaz előttük. Ekkor a férjem felállt, hogy elmegy pisilni és hoz még innivalót ezzel meg sem várva a reakciómat,hogy itt hagy a fiukkal. Lelépett felálltam, hogy elmegyek utána, de a mellettem lévő srác megfogta a kezemet,hogy ne menjek majd visszajön. Ettől a mozdulattól elvesztettem az egyensúlyomat, és majdnem ráestem. Mikor megpróbált elkapni gondolom véletlenül a lábam közé nyúlt és pont a pinámnál fogott meg. Úgy maradtam mozdulni sem tudtam, annyira meglepődtem. De ezzel szemben valami furcsa kéjes érzés fogott el. Rajtad tényleg nincs bugyi mondta és ezzel egy időben benyúlt vagy 3 ujjával egyszerre. Kicsit felszisszentem, de nem fájt és nem is esett rosszul sőt.
Mielőtt még tiltakozni tudtam akartam volna Péter mert őt így hívták vadul elkezdett ujjazni. Gábor a szemben lévő barnahajú fiú pedig megmarkolta a melleimet.
Mivel elölről a melleimet fogták, alulról pedig a combomat átkarolva ujjazták a pinámat,így mozdulni sem tudtam. Éreztem,hogy valaki felhúzza a ruhámat alulról és a felső részét pedig lehúzza. Zsolt volt a 3. srác. Majd odafordította az arcomat és hosszasan megcsókolt.
Nagyon finom volt a csókja és teljesen átadtam magamat az érzésnek. Ekkor Péter mondta,hogy fektessenek hanyatt az asztalra. Mire megmozdultam volna, már ők ezt meg is tették.
Gábor továbbra is a melleimet masszírozta, és a bimbóimat szívta-harapdálta. Péter pedig elkezdett nyalni és közben ujjazott. Zsolt lehajolt és újból rátapadt a számra és közben elővette a farkát. Amikor abbahagyta a csókot, felegyenesedett és a számba rakta a nemi szervét. Tehát hanyatt fekve az asztalon szoptam, miközben nyaltak és ujjaztak,valamit a melleimet gyötörték. Pár perc múlva Péter a nyakamhoz emelte a lábaimat, az oldalamhoz állt és úgy ujjazta tovább a pinámat. Gábor az egyik kezével a melleimet simogatta, a másikkal pedig elindult lefelé majd éreztem,hogy a fenekemet kezdi el simogatni. Eddig csak farkat engedtem be a seggembe ujjazni sosem engedtem. Most viszont annyira felizgultam, hogy alig vártam:Mikor nyúl már bele a seggembe. Megtörtént és egyszerre 2 ujjal. Erre nem számítottam. Oda akartam nyúlni,de Zsolt megfogta mindkét kezem. Ezzel egyidőben Gábor csavart egyet a mellbimbómon, amitől majd elélveztem és elvette a figyelmemet a lenti művelettől.Péter pedig benyomta a 4. ujját is a pinámba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:02
Nem rossz.
#8 v.a.laky50 2012. 09. 21. péntek 14:39
Szuper. Ti teljesen hasonlóan gondolkodtok mint mi. Lásd bubu50 történeteit.
Szivesen megismernénk benneteket
#7 igrac 2012. 09. 18. kedd 21:43
Péter farka 20cm-es és nem is vékony, Gáboré pedig alig kisebb Péterénél.Férjem 18/5-öse eltörpült mellettük. Tehát egy 20 és egy 19 cm-es mellett a 18-as eltörpül. smile
#6 Rinaldo 2012. 09. 18. kedd 13:07
Elég pervez pár.
#5 genius33 2012. 09. 18. kedd 10:13
Ez igen nyes jól megtömték nyes
#4 cervelo 2012. 09. 18. kedd 07:48
Nem rossz.
#3 joozsi 2012. 09. 18. kedd 03:45
Ahol, egy gyerek kifér, oda sokminden befér.
#2 sikamika 2012. 09. 18. kedd 02:12
hm tetszett smile jo nagy pinája lehet smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?