Egy más világban: Férjem helyett Zolival

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.87 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2012. augusztus 31.
Hossz: 9 359 karakter
Elolvasva: 1 738 alkalommal
Aki még nem élte át, valószínűleg nem fog megérteni. El is ítél, tudom, én is elítélem amit tettem. De a történetet olvasva látni fogjátok, mi az, amit felfedeztem, milyen horizontok nyíltak meg előttem, és nem kell magyarázat ahhoz, miért kell kielégítenem magam nap mint nap az izgalomtól.

A feszültség bennem akkora, hogy el kell mondanom, ki kell írnom magamból. Ez az egy hátránya van a helyzetnek: hiába akarnám elmondani bárkinek, nem lehet. Inkább leírom, olvassátok olyan élvezettel, ahogyan visszaemlékszem.

Magamról – érthető okokból csak annyit: Harmincas éveim elején járok, és férjnél vagyok. A szexben tapasztalatlan, aminek több oka is van. Rajta kívül csupán egy férfival voltam, a férjem pedig sajnos nem képes engem igazán kielégíteni. Egy ideje a behatolásig sem jut el, előtte meg, mindig elment mielőtt én elélvezhettem volna. Ilyenkor kézzel, vagy a szájával segített el az orgazmusig.

Úgy alakultak a dolgok, hogy tavaly felvettek a főiskolára. Hetente egy alkalommal járok fel oktatásra, lévén vidéken lakunk. Pénteki napokon délutánra-, és előtte mindig elmegyek úszni. Az egész ott kezdődött, ott ismertem meg Őt...

Ő közeledett, én pedig hagytam. De miért ne hagytam volna? Az ötvenes évei végén járó, nagyon vonzó pasi. Felfigyelt rám, a fiatalos nőiességemre, és talán arra is, hogy betölthet bennem egy űrt. Külsőmmel meg vagyok elégedve: melleim nagyok, és igényes vagyok magamra. Puncimat csupaszra borotválom, ápolom magamat, neki pedig megtetszett az összkép. Nem más, mint én, a külsőm, a lehetőség velem, egy hajlandóság jeleit mutató nővel, aki egyedül úszik a medencében, magában.

Rámenős volt, ami tetszett nekem. Máshol és más időben lehet hogy nem, de itt, otthonomtól és ismerőseimtől távol, ahol nem láthat senki, ahol a cselekedeteim csak az enyémek, jó érzés volt neki engedni. Nem forgott kockán semmi, nem kért részt az életemből, nem voltak igényei velem szemben, egy férfi volt, akinek megtetszettem én, a nő. Ő Zoltán.

Az első néhány alkalommal egymásra mosolyogtunk, kerestük a másik tekintetét, szemezgettünk. Felüdülés volt testnek és léleknek egyaránt! Az ötödik alkalom is eljöhetett talán, és már vártam, hogy ott legyen. Ekkor szólított meg először. Kedvesen, szolidan bókolt, és én ezt nagyon élveztem. Mindvégig dicsért, folyamatosan éreztetve velem, mennyire szépnek, kívánatosnak tart. Elérte amit akart, teljesen levett a lábamról.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.87 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. március 3. 12:40
#11
Élvezd az életet.
1
j
joozsi
2021. március 6. 16:38
#10
Úgy érzem, kissebségi érzésed és az irigységed motivál. Kurva az aki pénzért szexel. A többiek szeretik a játékot. Szerintem annak van baja, aki nem szeret szexelni.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2012. augusztus 31. 10:25-kor írt üzenetére.
a
A57L
2019. november 28. 04:02
#9
Egy kis élvezet máshol és ennyi.
1
J
Jani47
2018. szeptember 8. 07:16
#8
Gyuri te nem érted meg a NŐt, és egy nő sem kurva, vagy ringyó, ha igen akkor mi tesszük azzá őket, mi férfiak. Remélem érted. Nem minden férfi olyan aktív mint a nagy átlag. Az ilyen férfi ha elég megértő, megbeszélik a feleséggel hogy keressen megfelelő barátot. Tapasztalatból tudom.
1
Sentinel1
2012. augusztus 31. 17:38
#7
Ne haragudj Gyuri, de nem szabad senkiről ilyen elítélően nyilatkozni, mert a férje szexuális kutúrája nagyon gyenge lehetett. Mert igenis egy nőnek is jár a kielégülés, és bizony nagyon sok nő ezt ritkán éri el! Én még az útszéli nőkre sem tudom azt mondani, hogy kurva, mert nem tudom, hogy milyen okok miatt kell neki az út szélén dekkolni. Azt tudom, hogy egy nővel beszélgettem, hogy miért csinálja, és azt mondta, hogy nem tudja másképpen a gyerekét ellátni, nem tudnak megélni!
1
cervelo
2012. augusztus 31. 17:12
#6
Nem nagy eresztés.
1
p
papika
2012. augusztus 31. 13:35
#5
gyuri te butavagy
1
R
Rinaldo
2012. augusztus 31. 13:21
#4
Ki elégitetlen nő végre megkapta amit akart végre jól megkefélték.
1
gyuri0926
2012. augusztus 31. 10:25
#3
"A kettőnk játékában nincsenek határok. Imádja, mikor a csüngő zacskóját szopogatom. És amit soha nem gondoltam volna, a menzeszem alatt is magamba engedtem, mert annyira kívántam, hogy megdugjon! Minden szeretkezésünk felejthetetlen egytől egyig. Egyik alkalommal az autójában is odaadtam magamat, akkor lovagoltam rajta.
Végül, megígértem neki, hogy a számba veszem, és végig csinálom. Soha nem volt még a számban ondó, de Neki megtettem! "

TUDOD , HA EZ IGAZ , ÉN CSAK SAJNÁLLAK ÉS RINGYÓNAK TARTALAK , HA EZEKET A FÉRJEDNEK IS MEGTETTED VOLNA , LEHET , HOGY TŐLE IS KIELÉGÜLSZ .

A SZERKEZTŐNEK : EZ NEM SZEXOLDALRA VALÓ TÖRTÉNET , SZÁNALMAS !!!!
1
j
joozsi
2012. augusztus 31. 05:13
#2
Nem olyan farokállító, mint ahol hosszan részletezik a szexelést, de kiváló a stílusod. Nekem nagyon tetszik.
1
T
Törté-Net
2012. augusztus 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1