A+ A-

Egy más világban: Férjem helyett Zolival

Aki még nem élte át, valószínűleg nem fog megérteni. El is ítél, tudom, én is elítélem amit tettem. De a történetet olvasva látni fogjátok, mi az, amit felfedeztem, milyen horizontok nyíltak meg előttem, és nem kell magyarázat ahhoz, miért kell kielégítenem magam nap mint nap az izgalomtól.
A feszültség bennem akkora, hogy el kell mondanom, ki kell írnom magamból. Ez az egy hátránya van a helyzetnek: hiába akarnám elmondani bárkinek, nem lehet. Inkább leírom, olvassátok olyan élvezettel, ahogyan visszaemlékszem.
Magamról - érthető okokból csak annyit: Harmincas éveim elején járok, és férjnél vagyok. A szexben tapasztalatlan, aminek több oka is van. Rajta kívül csupán egy férfival voltam, a férjem pedig sajnos nem képes engem igazán kielégíteni. Egy ideje a behatolásig sem jut el, előtte meg, mindig elment mielőtt én elélvezhettem volna. Ilyenkor kézzel, vagy a szájával segített el az orgazmusig.
Úgy alakultak a dolgok, hogy tavaly felvettek a főiskolára. Hetente egy alkalommal járok fel oktatásra, lévén vidéken lakunk. Pénteki napokon délutánra-, és előtte mindig elmegyek úszni. Az egész ott kezdődött, ott ismertem meg Őt...
Ő közeledett, én pedig hagytam. De miért ne hagytam volna? Az ötvenes évei végén járó, nagyon vonzó pasi. Felfigyelt rám, a fiatalos nőiességemre, és talán arra is, hogy betölthet bennem egy űrt. Külsőmmel meg vagyok elégedve: melleim nagyok, és igényes vagyok magamra. Puncimat csupaszra borotválom, ápolom magamat, neki pedig megtetszett az összkép. Nem más, mint én, a külsőm, a lehetőség velem, egy hajlandóság jeleit mutató nővel, aki egyedül úszik a medencében, magában.
Rámenős volt, ami tetszett nekem. Máshol és más időben lehet hogy nem, de itt, otthonomtól és ismerőseimtől távol, ahol nem láthat senki, ahol a cselekedeteim csak az enyémek, jó érzés volt neki engedni. Nem forgott kockán semmi, nem kért részt az életemből, nem voltak igényei velem szemben, egy férfi volt, akinek megtetszettem én, a nő. Ő Zoltán.
Az első néhány alkalommal egymásra mosolyogtunk, kerestük a másik tekintetét, szemezgettünk. Felüdülés volt testnek és léleknek egyaránt! Az ötödik alkalom is eljöhetett talán, és már vártam, hogy ott legyen. Ekkor szólított meg először. Kedvesen, szolidan bókolt, és én ezt nagyon élveztem. Mindvégig dicsért, folyamatosan éreztetve velem, mennyire szépnek, kívánatosnak tart. Elérte amit akart, teljesen levett a lábamról.
A következő alkalommal a történet folyama már türelmetlenül szaladt a medrében előre. Szó szót követett; és igazi férfiként adott, amit én nem csak befogadtam, de vonzottam is magamba vég nélkül. Kényeztetéssel, bódító dicsérő szavakkal ostromolta női ellenállásomat. A keze a vállamhoz ért. Hol a derekamra tette, hol a combomat simította végig. Megannyiszor áramütésként ért az érintése!
Elhanyagolt testem és lelkem követelte a folytatást. Zoltán hívott a lakására, de nem mondhattam azonnal igent. Tudtam világosan mit akar, és én is ugyanazt kívántam. Kérettem magam, talán mert ellen akartam állni, talán csak azért: csaljon, édesgessen, hódítson, mert élvezem és kívánom!
Egy idegen volt. Elvárások, kérések nélkül, akinek csak túlzó csodálata volt, és elszabadult vágyai. Ezek tárgya én, aki ezek édes terhét élvezhette. Szereplő egy játékban, ahol minden pillanat az örömökről szól, és ahol nincsenek szabályok. Nincs kötöttség, és nincs felelősség. Ahol a korlátok látszata sincs meg, és ahol egyetlen elvárás sincs, amelynek meg kellene felelnem. A döntés korlátlan szabadsága, a vég nélküli szabad élvezet két ember között.
Beléptünk a lakásba, és mindketten tudtuk, mit akarunk. Tébolyító érzés kerített hatalmába, amely megmagyarázhatatlan elegye volt a határtalan felszabadultságnak, és a bezárt szoba intim magányának. A bűn helyének, ahol büntetlenül történhet meg bármi.
Ruhám takarásából kihámozta felsőtestemet, és a melleimet kezdte ostromolni kényeztetéssel, csókokkal. Nem csak a férfi volt új, de az élmény is! Férjem soha nem szentelt ennyi figyelmet nekik! Mint egy halálpontosan megkomponált műremek, úgy sodort nyelvével, bimbóim szívogatásával az orgazmus felé! Az eddig megismert világ maradékát is kihúzta lábam alól a hirtelen jött benyomás, hogy melleim ostroma az orgazmus széléig sodort!
A gyönyöröktől szinte önkívületben szabadultam meg maradék ruhámtól, most visszagondolva, a szemérmesség szikrája nélkül! Felvettem azt a pózt, amely a rég vágyott élményhez vezet. Lábaimat széttárva, ömlő bejáratom irányába néztem, és az a pillanat, mikor Zoltán farka megközelített, örökre az egyik leggyönyörűbbé vált az összes között.
Nem is csak a puncim környéke, hanem az egész testem feszült az izgalomtól. És mikor Zoltán betolta... megkaptam mindent, amire valaha testem vágyott!
Ha írhatom így: nagy fasza gyengéden, de tökéletes elszántsággal csúszott mélyen a puncimba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Sentinel1 2012. 08. 31. péntek 17:38
Ne haragudj Gyuri, de nem szabad senkiről ilyen elítélően nyilatkozni, mert a férje szexuális kutúrája nagyon gyenge lehetett. Mert igenis egy nőnek is jár a kielégülés, és bizony nagyon sok nő ezt ritkán éri el! Én még az útszéli nőkre sem tudom azt mondani, hogy kurva, mert nem tudom, hogy milyen okok miatt kell neki az út szélén dekkolni. Azt tudom, hogy egy nővel beszélgettem, hogy miért csinálja, és azt mondta, hogy nem tudja másképpen a gyerekét ellátni, nem tudnak megélni!
#6 cervelo 2012. 08. 31. péntek 17:12
Nem nagy eresztés.
#5 papika 2012. 08. 31. péntek 13:35
gyuri te butavagy
#4 Rinaldo 2012. 08. 31. péntek 13:21
Ki elégitetlen nő végre megkapta amit akart végre jól megkefélték.
#3 gyuri0926 2012. 08. 31. péntek 10:25
"A kettőnk játékában nincsenek határok. Imádja, mikor a csüngő zacskóját szopogatom. És amit soha nem gondoltam volna, a menzeszem alatt is magamba engedtem, mert annyira kívántam, hogy megdugjon! Minden szeretkezésünk felejthetetlen egytől egyig. Egyik alkalommal az autójában is odaadtam magamat, akkor lovagoltam rajta.
Végül, megígértem neki, hogy a számba veszem, és végig csinálom. Soha nem volt még a számban ondó, de Neki megtettem! "

TUDOD , HA EZ IGAZ , ÉN CSAK SAJNÁLLAK ÉS RINGYÓNAK TARTALAK , HA EZEKET A FÉRJEDNEK IS MEGTETTED VOLNA , LEHET , HOGY TŐLE IS KIELÉGÜLSZ .

A SZERKEZTŐNEK : EZ NEM SZEXOLDALRA VALÓ TÖRTÉNET , SZÁNALMAS !!!!
#2 joozsi 2012. 08. 31. péntek 05:13
Nem olyan farokállító, mint ahol hosszan részletezik a szexelést, de kiváló a stílusod. Nekem nagyon tetszik.
#1 Törté-Net 2012. 08. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?