A+ A-

Az első

Fordítás
Régen, mikor még nem volt kapcsolatom, rengeteget olvastam a szexualitásról. Böngésztem az oldalakat, szívtam magamba az elméleti tudást. Szerettem volna, hogy majd ha eljön az idom, tudjam ezeket hasznosítani. Már ekkor is azt tartottam legfontosabbnak, hogy tudjam, hogyan elégíthetek ki egy not. Akkoriban azt éreztem, hogy a férfiak nem foglalkoznak eleget a nokkel, és nem nagyon használják a szájukat, de azt elvárják, hogy a nok szájjal elégítsék ki oket. Én úgy tartottam, hogy már pedig ha nekem lesz barátnom, azt rendszeresen fogom ilyen módon kielégíteni, mert ez neki is jár!
Az évek alatt hatalmasra duzzadt az elméleti tudás, ám gyakorlatban nem volt alkalmam ezt kamatoztatni, ám egyszer, eljött a pillanat...
A barátnom egyre többet járt fel hozzám. Ezek a találkozások mindig az ágyban végzodtek. Kapcsolatunk még az elején járt. Ezek csak csókcsaták voltak ruhástól. Mindent csináltunk, amit ruhában lehetett. Idovel lekerültek a felsok, és félmeztelenül csókolóztunk, dörgöloztünk. Tudtam, lassan a nadrágok is le fognak kerülni. Titkon már vágytam rá, mert a farmer nagyon kényelmetlen volt ezekhez a mutatványokhoz.
Az egyik alkalomkor dörgölozés közben a férfiasságom már kilógott a nadrágból. Mindig is féltem, mert ha merev volt, és fölfelé állt, nekitámaszkodva a hasamnak, akkor jó pár centi szabadon volt, és féltem, hogy baleset lesz a vége. Ami megtörténhet, az meg is történik...A szabadon lévo makkom telibe dörzsölte a barátnom nadrágjának a cipzárja. Elég ijedt arcot vágtam, nagyon fájt. Abbahagytuk azonnal, és javasoltam, hogy vegyük le a nadrágot. A barátnomet kellemes mosoly fogta el. Látszott rajta, hogy már várta ezt a pillanatot. Így folytattuk, de az imént átélt fájdalomtól nekem már nem volt merevedésem. Így pedig nem tudtam mit a csiklójához dörzsölni, így sajnos abba kellett hagynunk. Láttam rajta, hogy szomorú, és zavarja, ami történt. Zavarta, hogy nekem fájdalmat okozott, és azt hitte, nem kívánom eléggé, mert hogy nekem nincs merevedésem. Én is kellemetlenül éreztem magam, hiába a fájdalom miatt volt. Feküdtünk egymásba bújva, simogattuk egymást. Ekkor döntöttem úgy, hogy ma se fog tolem úgy hazamenni, hogy nem élvezett el. Belesúgtam a fülébe, hogy dolj hátra. Kihúztam a kezem a nyaka alól, és lassan elkezdtem csókolni az arcát. Finoman puszilgattam végig a kis piros pozsgás borét. A nyelvem hegyével megérintettem a fülét, a nyakát. Hosszú perceken keresztül csókoltam a nyakát. Egyre inkább sóhajtozott. Élvezte nagyon. A nyaka után a vállához értem. A csókok hol gyorsan, hol lassan váltották egymást. A melleit erosen fogtam, masszíroztam. Mialatt az egyiket simogattam, a másikat csókoltam. Lassan helyet foglaltam a lábai között. Régen itt mindig megálltunk. A mellek voltak a határok. Lentebb nem haladtunk. Éreztem rajta, hogy most is azt hiszi, csak ennyi lesz. Ezt a gondolatát egy határozott hasára adott csókkal töröltem ki a fejébol. Láttam a szemén, hogy azt gondolja magában "ez az, ezt akarom!" Éreztem, hogy nem tudja mire készülök, de titkon sejti, ugyanakkor nem meri elhinni, hogy most tényleg ez jön. Szépen lassan körbecsókoltam a köldökét. Néha megrándult a hasa. A nyelvem hegyével körberajzoltam minden egyes négyzetcentimétert.
A hasáról továbbsiklott a nyelvem a combjaira. Kezdtem nagyon élvezni a dolgot, mert láttam rajta mennyire élvezi. Teljesen felizgult. A fehérnemuje kezdett nedves lenni. Jól látszott a színek miatt. Akkor éreztem, hogy mennyit számít ez a lassú felvezeto. Életemben eloször éreztem azt az elmondhatatlan illatot. Elkezdtem csókolni a combok belo falát. Föl le járt a nyelvem. Bal combon le, jobb combon fel, körbe a hason, majd újra és újra. Köröztem egyre gyorsabban mint egy versenyló. Ám elérkezettnek láttam az idot, hogy kitérjek a boxutcába. Erosen megharaptam a tangáját, és szájjal húztam le róla. Mire kivettem a számból, o szétnyitotta lábait. Elottem volt az, amit annyit láttam képen, amit annyit láttam filmen, amirol annyit olvastam, amirol annyit tudok, pedig soha nem láttam. Gyönyöru volt. Elottem volt a virág, amely a gyönyört hordozza magába, meleg ágyát a magzatnak, kiindulója minden életnek e földön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2016. 06. 4. szombat 07:13
Tetszett!
#7 A57L 2014. 06. 7. szombat 05:05
Nem lett rossz.
#6 papi 2014. 05. 7. szerda 05:04
Egész jó
#5 v-ir-a 2012. 12. 24. hétfő 21:45
egyáltalán nem gyenge, csak más...nekem tetszett....
#4 Rinaldo 2012. 08. 10. péntek 12:16
Sikerült orálisan kielégitenie.
#3 genius33 2012. 08. 10. péntek 10:35
Az ám :( 4 pötty
#2 cervelo 2012. 08. 10. péntek 09:42
Gyenge.
#1 Törté-Net 2012. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?