A+ A-

Regi

Részlet
Péntek este mentem át keresztékhez, a szokásos "hogy vagy, jól vagy, nagyot nőttél" kötelező kör után könnyű vacsora, aztán szokás szerint Unoztunk, nagyokat nevetve egymás "szívatásán". 11 fele elunva a játékot, elmentem fürödni, majd a paplant és a párnát a hátam mögé gyűrve a Tv-t bámulom. Unalom, csatorna váltogatás, megtalálom a pornó csatornát.
Na talán ez legalább nem uncsi! Lejjebb vettem a hangot, és néztem, ahogy két benga néger minden elképzelhetőt megtesz egy fiatal fehér lánnyal. Látszik, hogy a lány nem élvezi, így nekem sem tetszik.
TV kikapcs, saját fantázia elő.
Edzésen vagyok, a menet a szokásos, az edző jól meg hajtott minket. Arcomon izzadság, de a dresszem is vizes a hátamon és a cickóim között, a fehér anyag a nedvességtől átlátszó lett, tisztán kivehető a pici rózsaszín mellbimbóm, és érzem, hogy a lábam közt is kezd átázni a szövet. Meg állunk az edző egyenként ránk mutat, jegyzetébe pillantgatva mondja, ki mit gyakoroljon. Sorra kerülök, csak annyit mond Flick!
Igazából nem csak annyi hogy lemegyek hídba, majd hátra átfordulok. Meg kell állnom kézen, majd így csinálok egy oldal spárgát, vissza egyenesbe majd úgy lábra. Mindezt gerendán kellene, de a földön sem megy. Egészen pontosan az elrugaszkodás nem megy. Először csak a hidat gyakorlom, hogy a gerincem bemelegedjen, Aztán megpróbálom ellökni magamat, de csak hanyatt esések lesznek belőle.
Látom, hogy az edző többször is felém pillant. Aztán úgy látszik megunta a szerencsétlenkedésemet, felém ballag.
Int, hogy menjek le hídba, majd a fenekem alá nyúlva fel segít kézenállásba. Szembe áll velem össze fogja a lábam, egyenesíti a lábfejemet, majd a lábaimat két oldalra spárgába feszíti.
Izmaim égnek, feszülnek, de az edző segítségével tökéletesre sikerül.
A térdemtől befele haladva lassan végig simítja a combom belsőfelét, tudom, hogy ez nem az edzés része, mégsem mozdulok.
Az átázott dresszem, még a vágást is alig takarja a puncimon, tisztán látja a vénuszdombon az izzadságtól nedves alig pelyhedző világos pihéket. Szirmocskáim jól láthatóan kirajzolódnak a vékony, átlátszó szöveten keresztül, a lukacskámnál egy kicsit elemelkedik a dressz, belát a picit nyitott puncira. Nem bírja ki! Lassan a dressz elemelkedett része alá csúsztatja a kezét, érzi a megnyílt pinácska izzadt forróságát, kezét maga felé húzva megsimogatja puha szirmocskáimat, majd a spárgától picit nyitott vágáson lassan végig simítva, mélyen a puncusomba meríti az ujját.
Össze zárja a lábaimat, kézállásból hátrafele simán talpra állok, a jobb lábamat kicsit előrébb téve, a felső testemmel homorítva, kezeimet srégen tartva fejezem be a feladatot.
Az edzőre nézek, és tőlem is megkapja azt a bizonyos sokat mondó pillantást.
Az edzés folyik tovább, amikor már úgy érezzük, nem bírjuk tovább az edző elzavar fürödni minket.
Nem kapkodok, így már csak három lány van a teremben, amikor az edző megkér, hogy maradjak még egy kicsit, mert beszélni szeretne velem. A lányok mindent tudó mosollyal néznek össze, de nem érdekel.
Alibiből úgy teszünk, mintha gyakorolnánk. Várjuk, hogy a lányok elmenjenek, de az edző keze most már bátran simogat. Én is többet kapaszkodok a karjába, dőlök neki, mint kellene, élvezve izmai érintését.
Az ugrózsámoly mögé keveredünk, itt akkor is csak a fejünk látszik ki, ha valamelyik lány visszajön.
Egyik lábam a szivacsszőnyegen, a másikat egy kis zsámoly tetejére teszem, az edző keze becsúszik a puncimhoz, végig simítja a vágást, a csiklómat dörzsölgeti, majd a puncimba fúrja az ujját, a másik kezével a mellemet simogatja a dresszen keresztül a picike mellbimbómat csavargatja. Lenyúlok, a farkát keresi kezem a melegítőn keresztül tapogatom keménységét, felmérem hosszúságát, a szövettel együtt megmarkolva a vastagságát, majd a melegítő derekánál benyúlok és simogatni kezdem.
Az edző lehúzza a kis zipzárt a hátamnál, és derékig lemeztelenít. Izzadt bőrömön érzem hűvös tenyerét, ahogy végig simogat. Felállok a kiszsámolyra, és háttal a nagynak dőlők.
Elém áll lehajolva a számat keresi, neki adom. Magához húz, átölel, hátam mögött felnyúlva kibontja szőke hajam, teljesen hátra hajtom a fejem, úgy smárolunk. Hasamnál érzem lüktető farkát. A nadrágja derekára siklik a kezem, kis mozdulatokkal lassan tolom le, ö egy kicsit hátra tolja a fenekét, a farkánál átemelem a nadrág derekát, majd egy mozdulattal a combjára tolom, két kézzel megmarkolom, és lassan húzogatni kezdem a bőrt.
El merülök a a smárolás élvezetében, akaratlanul is egyre gyorsabban jár a kezem, már nem figyelek oda mit csinálok, elmerülök saját izgatottságomban. Elhúzom a fejem, egy kézzel az izompólóját próbálom felhajtani, a másikkal a farkát szorítom, el nem engedném semmiért.
Segít rajtam, leveszi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:51
Ehez csak annyi a hozzászólásunk a feleségemmel hogy 10 pont!
#13 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:12
Jó.
#12 A57L 2014. 09. 30. kedd 07:57
Egész jól sikerült.
#11 listike 2014. 04. 11. péntek 19:27
Ez egy hülyeség.
#10 tomi19 2014. 04. 6. vasárnap 14:26
Fincsi volt 10 pont.
#9 cervelo 2012. 07. 26. csütörtök 07:41
Pocsék ébredés.
#8 v-ir-a 2012. 07. 17. kedd 22:53
jó kis álom lehetett smile
#7 Styl 2012. 07. 17. kedd 12:30
Köszönöm! Örülök hogy tetszett, de kritikákat is várok!
#6 kanmedve 2012. 07. 16. hétfő 22:33
Bravó! Így tovább!
#5 Susi Starflower 2012. 07. 16. hétfő 18:54
Klassz lett smile
#4 Rinaldo 2012. 07. 16. hétfő 12:47
Jó kis fantáziálást rendezett le a kis csaj és jól elélvezett.
#3 cityoftroy 2012. 07. 16. hétfő 08:19
Nagyon jo torte-net! Hajrá! Igy tovabb!
#2 sikamika 2012. 07. 16. hétfő 00:54
nem semmi!tetszett részletes. . .igy tovább smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?