A+ A-

Tornacipő

Janine beharapta alsó ajkát, mert már tudta, mi következik ezután. Oly kemény volt ez a harapás, hogy érezte, mikor foga felsértette a bőrét. Megérezte nyelvével az összetéveszthetetlen fémes ízt, ugyanekkor azt is érezte, hogy valami meleg folyik le lassan az ajkán az álla felé. Kézfejével törölte le a vért, hisz nem akarta, hogy a férfi meglássa, mert rögtön leblokkol és már épp elég nehéz volt idáig is eljutni.
Hétfő volt, ám nem közönséges nap, mert ma volt Janine negyvenedik születésnapja. Férjével, Ricky-vel már elmentek péntek este egy ünnepi vacsorára. Abba a görög étterembe vitte őt a férfi a Hide Streetre, amit szeretett. Janine bárányt evett, mint mindig, és sikerült megbirkózniuk két üveg Retsinával, amiből talán még fél üveg is túl sok, aztán Ouzót ittak a kávéhoz. Nem valami jó ötlet!
Ricky akkor felállt és megkerülte az asztalt, odajött hozzá a másik oldalra és mellé préselte magát, mire a kávét kihozták. Aztán arcon csókolta őt és megfogta kezét.
- Kívánsz valami különlegeset a szülinapodra? Tartogatok valamit a számodra, ám az most titok.
De ha van bármi, amire vágysz, talán még lesz elég időm, hogy felhajtsam neked - mondta egyszuszra, az italtól indíttatva.
Janine közelebb húzta magához férjét és gondolkodás nélkül azt suttogta:
- Verd el a seggem!
Ricky bizonyára nem hallotta jól, mert azt felelte:
- Majd reggel? Nem értem, mért kéne addig várni, most is nyugodtan elmondhatod!
Janine most újból megpróbálta.
- Na, menj a fenébe! Most hülyéskedsz velem? - kérdezte Ricky hitetlenkedve, de túl hangosan, hogy a fél étterem feléjük fordult, hogy lássák, mi folyik ott.
- Cssssssttt! - pisszegte le a férjét Janine.
- Azt akarod, hogy rávágjak a seggedre?
- Nem! - felelte Janine és igyekezett megőrizni nyugalmát, hangját suttogássá halkította, hogy a mögöttük lévő asztalnál ülők abbahagyják a hallgatódzást.
- Nem! Hanem fel akarok öltözni iskolás lánynak; te rajtakapsz, hogy csintalankodtam, ezért a térdedre fektetsz, és elvered a seggem egy tornacipővel.
- De hát... - kezdte Ricky, de észrevette, hogy már megint túl hangos, ezért aztán suttogva folytatta. - honnan jut eszedbe ilyen?
- Nem is tudom... csak arra gondoltam, jól szórakoznánk, egy kis változatosság nem árt. Nem igaz?
Janine hazudott! Nem szeretett hazudni férjének, ezért csak nagyon ritkán fordult elő, az igazi okot azonban mégsem mondhatta el. Huszonnégy éve őrzi magában ezt a titkot, ebből pedig huszonegy éve mint Ricky felesége, és kizártnak tartotta, hogy akár neki, akár másnak elmondja.
Tizenhat éves volt, tanuló a katolikus iskolában, ahová csak lányok jártak. Ekkor történt a dolog. Nagyon szigorú környezetben nevelkedett és Janine nem mindig tartotta be a szabályokat. Egy nap testnevelés órán nem akart nekifutni az ugródeszkának, mert félt, ám ezt nem akarta bevallani. Mikor az apácák kényszeríteni próbálták, a bugyijába vizelt. Persze azt hitték, direkt csinálta, ezért odahívták az egyik atyát, hogy fegyelmezze meg.
Az atya jól lehordta és felszólította, kérjen bocsánatot az osztálytól, ő azonban nem érzett bűntudatot, és tiltakozott, mondván, véletlen volt. Erre az atya a hátsó zsebéből előhúzott egy tornacipőt és odahúzott egy széket az osztály elé. A többiek leültek és nézték, ahogy az atya térdére fekteti őt, majd lehúzza tornanadrágját, szabaddá téve mezítelen hátulját. Azután minden figyelmeztetés nélkül sújtott le keményen az ő fehér, gömbölyded húsára. Ő hangosan felkiáltott, inkább meglepetésében, semmint fájdalmában, mert bár sajgott, de korántsem annyira, így mire az atya harmadszor sújtott le, már inkább volt kellemes, mint fájdalmas. Észrevette, hogy mellbimbói megmerevednek, csiklója lüktet és mire elérkeztek a hatodik, egyben utolsó csapáshoz, csaknem orgazmusa volt. Az eset, hogy nyilvánosan verték el a seggét, kihozta belőle az exhibicionistát - vagy kihozta volna belőle, ha erre bármikor alkalom adódott volna.
Mind ez idáig ez volt az ő bűnös titka, ő pedig szerette volna átélni ismét azt az örömöt, ám félt erre kérni férjét. Most mégis megtette, és Ricky erre úgy nézett rá, mintha teljesen elment volna az esze.
- Unod a szerelmi életünket? - a férfi hangja most visszazökkentette Janine-t a jelenbe.
- Nem!
- Hát akkor?
- Á, semmi. Kár volt mondanom.
Közben jött a pincér a számlával, és a téma nem került elő újból. Janine úgy gondolta, Ricky már el is felejtette az egészet, minthogy nem bírta jól az alkoholt; csak most, az ő születésnapján jött rá, hogy Ricky jól emlékszik.
Aznapra mindketten szabadságot vettek ki, de a megszokott időben keltek fel, hogy a gyerekek átadhassák maminak az ajándékukat és elénekeljék neki a "Happy Birthday"-t, mielőtt iskolába mennek. Mikor aztán kettesben maradtak a házban, Ricky újabb ajándékot hozott elő, amit a lépcsőfeljáró alatt rejtegetett. Jó nagy doboz volt díszpapírba csomagolva, a tetején jókora masnival.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi
2014. 04. 16. szerda 05:17
Nem rossz Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 04. 1. kedd 05:53
Egész jó írás lett. Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 07. 3. kedd 12:47
Ez a csaj megérdemli,hogy jól elverték a seggét és utána jól meg kurták. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 07. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!