A+ A-

Szerető lettem, imádtam

Tavaly tavasszal eldöntöttem elválok, mert nem adott semmit a házasságom, csak vitt,mindenhogy.
Augusztusban összejöttem egy nálam 1 évvel fiatalabb pasival egy társkereső oldalon, ahol Ő nyíltan vállalta, hogy nős. Én 37 voltam, Ő 36 éves.Beszélgettünk, könnyen kialakult a közös hullámhossz, mivel mindketten érzelmileg és testileg elhanyagolt emberek voltunk.
2 nap múlva találkoztunk is, de megbeszéltük, hogy első alkalommal nem lesz szex, mert egyéb "technikai" akadályok vannak. ( különben egyikünk sem zárkózott el az ilyentől, később rendszeresen volt rá példa, hogy "akkor" csináltuk, de elsőre nem akartunk így belevágni :)
Hosszasan beszélgettünk, volt közös téma. Mielőtt elköszöntünk volna, láttam rajta, hogy meg szeretne ölelni és csókolni, valami nagyon is vonzott bennünket egymáshoz. Odaérve az autóhoz magához húzott és olyan szenvedélyesen megcsókolt, hogy csak pislogtam. Aztán hosszasan csak öleltük és csókoltuk egymást. Tisztán és kő keményen éreztem a gatyájában a meredő szerszámját, nagyon nehéz volt kibírnom, hogy ne fogjam meg :)Ez egy folyó melletti parkolóban volt, ahol a lámpa fényét még most is látom a szemem előtt, és sosem felejtem el.
Mindenki hazament, de hozzá tartozik, hogy 100 km - re laktunk egymástól.
A következő találkozót csak úgy tudtuk összeszervezni ( mivel mindketten eü - ben és 2 műszakban dolgoztunk ), hogy az első találkozótól eltelt 8 nap.
Megbeszéltük, hogy akkor nem randizgatunk, hanem eljön hozzám, a házba. Vártam azt a napot, mint a megváltót. Azt hiszem, ő is így volt vele. Minden nap beszéltünk telefonon, és azt hiszem már akkor egymásba szerettünk :)
Eljött a várva várt szerdai nap. Reggel 9 körül érkezett, olyan volt, mint a filmekben. Augusztusi meleg nyári nap, már reggel fülledt idő volt. Kimentem elé a kapuba, felállt a feljáróra az autóval. Mikor kiszállt, maga volt az "Isten". Frissen borotválkozva, illatosan, ingben, ápoltan és egy szál vörös rózsával a kezében. Kiszaladtam és szó nélkül, sírva a nyakába borultam, Ő pedig felkapott és csak csókolt, ölelt, szorított magához. Annyira kikapcsoltunk, hogy mikor invitáltam, hogy menjünk be, akkor vettük észre, hogy a szomszédban 3 - an is végignézték a mi kis műsorunkat és csak mosolyogtak.
Bementünk a házba, megkínáltam üdítővel. Aztán, mint az őrült, ki letépte láncát, villám sebességgel nekilátott levetkőztetni és becipelt a hálószobába, amit mindennél jobban akartunk, mindketten. Olyan forró volt a levegő körülöttünk a vágytól, hogy le sem lehet írni.
Ott álltunk a hálószoba kellős közepén, ölelve, szorítva, csókolva a másikat és majdnem szét vetett bennünket a vágy, annyira kívántuk a másikat. Szépen, óvatosan az ágyra fektetett,hanyatt és a maga finom módján elkezdett csókolgatni. Először az arcom, majd a nyakam, a melleim környékét, a hasam, a kezem.......én eközben majdnem szét feszültem, de szó szerint és a puncim egy merő nedü volt tőle, és érte. Próbáltam én is "tevékenykedni", de nem hagyta, hogy hozzá érjek, csak annyit mondott, csitt és maradj :)
Ezalatt Ő folytatta a "hadjáratot", csókokkal halmozott el......alig bírtam magammal. Az érintése, a nézése a csókjai majdnem az egekbe repítettek és akkor én még hozzá sem értem, csak a fejét és a kezét simogattam, már amennyire elértem.
Elért a combomig, azt puszilgatta, puha szájával, nyelvével nyalogatta, kicsit harapdálta, az én puncim pedig szó szerint öntötte magából a kívánalom bőséges levét.
Ezen a ponton nem bírtam tovább, egy határozott mozdulattal felugrottam és mondtam, most én jövök. Én is hanyatt fektettem Őt és láttam kő kemény farkát, aminek makkja majd szét csattant.
Én is azt tettem vele, amit Ő velem :) Végig puszilgattam, csókolgattam, harapdáltam minden hol. Aztán mikor a farkához értem, kézbe vettem a szerszámot. Irtó kemény és feszülő volt. És a makkján folyt le az ő nedve. Párszor meghúzogattam neki, de olyan nagyon finoman, csak érzéssel. Ráfogott a kezemre és azt mondta, hagyjam
abba, mert ezt így nem fogja sokáig bírni. Gondoltam okés, Te kérted. Abbahagytam. Feltérdeltem és az erősen nedves makkját szépen, óvatosan, épp hogy csak a nyelvem hegyével megérintettem :)
Szólt, hogy na ezt ne csináljam, és éreztem, hogy tombol benne a férfi erő. Mondtam neki csitt és maradj :)
Szépen, lassan, de egyre csak duzzadó és levező puncival a lábam között a számba vettem a farkát, mire ő teljes testében összerándult és majdnem kiugrott alólam :) nem bírta tovább ezt a fajta feszültséget, átvette az irányítást :)
Szétvetette lábaimat és a puha és érzéki szájával elkezdte puszilgatni és nyalogatni a csupa puncilében úszó és iszonyatosan kívánó puncimat. Azt sem tudtam, merre "járok", a föld és az ég között voltam valahol. Mikor már érezte, hogy nem sok lehet nekem vissza, hogy el ne élvezzek, szépen felkúszott a testemre és azt csókolgatta. Ahogy hozzámért, éreztem a testemen a merev és nedves farkát, amit életemben ennyire nem kívántam még, mint akkor.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2018. 01. 1. hétfő 01:49
Rinaldóval értünkegyet feleségemmel.
#3 Józsi39 2012. 06. 14. csütörtök 06:28
tetszett 10 pont
#2 Rinaldo 2012. 06. 14. csütörtök 05:58
Nagyon jó kis tőrténet.
#1 Törté-Net 2012. 06. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?