A+ A-

A legjobb titkárnő

Kiszólsz a telefonon, hogy menjek be az irodádba, mert egy fontos szerződés szövegét kéne összeállítani. Felkapom a laptopomat, megigazitom a szoknyámat és mielőtt elindulok, még vetek egy pillantást a dekoltázsomra. Hm..., nem rossz de picit még igazítok a melltartón, hogy még dúsabbnak tűnjenek a melleim. Sokszor fantáziáltam már róla, hogy megkívánsz és a magadévá teszel az irodád kanapéján, vagy az asztalodon. Az nem lehet hogy egyedül én fogok ki olyan főnököt, aki sármos, jóképű, és mégsem akar megdugni...
Kopogok az ajtón, kiszólsz hogy menjek be. Istenem, most is az a szexi fehér hímzett gallérú ing van rajtad, a nyakkendő meglazítva, a fölső gomb kigombolva. Megkérdezed, nem innék-e valamit. De igen, szívesen innék... A spermádat, mondjuk egy martinis pohárból... De persze hangosan csak annyit mondok, hogy köszönöm, nem. mint mindig. Soha nem iszom, mert egy pici alkohol és elvesztem a fejem... Józanul is nehéz neked ellenállni, annyira kívánlak.
Leülök az asztalhoz, veled szemben, és kinyitom a laptopot. Ahogy elkezded diktálni a szerződés szövegét, elképzelem, ahogy a kemény farkadat szopom, és ahogy a számba élvezel, és kiszopom az utolsó csepp spermádat is. A mellbimbóim majdnem átdöfik a plúzomat, a puncim egyre nedvesebb. Nem is figyelem a szöveget csak írom gépiesen, gondolatban pedig egészen máshol járok.
Észre sem veszem, hogy közben felálltál a tölgyfa íróasztaltól és a hátam mögött sétálsz. Érzem, hogy az arcom egyre forróbb, ahogy a hangodtól egyre jobban felizgulok, és a puncim már valósággal úszik a nedvességben. Ó bárcsak megdugnál.. bárcsak...
Hirtelen szokatlan szó üti meg a fülem. Ránézek a jegyzetemre, visszaolvasom az utolsó sort "...mert minden vágyam, hogy nagyon keményen megdugjalak, de nem tudtam hogyan mondjam el" Úristen ezt írtam le. De vajon ezt te diktáltad? Valami finoman megérinti a fülem, aztán a nyakam... Ahogy megfordulok, ottállsz lahúzott sliccel, és éppen a farkaddal simogatod az arcom... Elönt a forróság, felnézek rád. Hát végre eljött az a pillanat amiről annyit fantáziáltam, olyan erővel tör rám a szexuális izgalom, hogy úgy érzem a csiklóm egyetlen érintésétől is óriásit élveznék. Megsimogatod az arcom aztán a fejemet finoman a farkad felé húzod. Végre a számbaveszem a kőkemény faszod, körbesimogatom a nyelvemmel, hangosan csámcsogok rajta és ebben a pillanatban azt akarom, hogy nagyon keményen megbassz. Beveszem a farkad egészen tövig és a nyelvemmel már a zacsidat nyalom, miközben érzem, hogy a torkomban lüktet a szerszámod.
Hangosan felnyögsz a gyönyörtől én pedig csak szoplak, hagyom hogy belemarkolj a hajamba és te irányíts, hagyom hogy megbaszd a számat, keményen, úgy ahogy te akarod. Örökkévalóságnak tűnik, amíg végre vetkőztetni kezdesz. Felültetsz az asztalra és kibontod a szoknyámat. A hófefér csipkés tangát egy mozdulattal letéped rólam, még szerencse hogy combfixes harisnya van rajtam, legalább azzal sem veszítjük az időt. Úgy veted rá magad a nedves fazonra nyírt pinára mint egy kiéhezett vadállat, nyalod szívod, szinte habzsolod, én pedig másodpercek alatt sikítva élvezek el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2017. 03. 19. vasárnap 08:37
Rovid.de jooo
#9 papi 2013. 12. 13. péntek 05:51
Nem rossz
#8 pimaszub 2012. 04. 15. vasárnap 10:46
Eléggé rövid, de sokat ki lehetne hozni belőle...
#7 Rinaldo 2012. 04. 15. vasárnap 08:15
Nem semi ribanc csaj.
#6 Shavo 2012. 04. 14. szombat 04:40
Én is a hosszabb történeteket preferálom.
#5 v-ir-a 2012. 04. 13. péntek 23:40
ebből sokat ki lehetett volna hozni....
#4 v-ir-a 2012. 04. 13. péntek 23:39
ebből sokat ki lehetett volna hozni....
#3 Pavlov 2012. 04. 13. péntek 21:24
Rövid! Kidolgozatlan!
#2 genius33 2012. 04. 13. péntek 17:53
Rövid :(
#1 Törté-Net 2012. 04. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?