A+ A-

Parti hármasban

Azt hiszem, épp a konyhában voltunk, egy hétköznapi vacsora után mosogattunk, amikor Margaret előhozakodott az ötlettel.
- Julia kukkolni akar minket - hangzott a hír.
Julia volt Margaret legjobb barátnője... Azaz igazából mindkettőnk barátja, ha pontosak akarunk lenni. Bár Margaret bejelentése váratlan volt és felszínes, meglehetősen homályos, engem felvillanyoztak a kilátások.
- Minket kukkolni? - kérdeztem vissza. Töltöttem magamnak még egy kis Pinot Noirt, amit még az ebédlőasztalról mentettem meg.
Margaret enyhén elpirult, mikor pillantásunk találkozott.
- Igen. Meg akarja nézni, hogy... szóval érted... hogy mi hogyan csináljuk. Gondolom, unatkozik.
Felnevettem.
- Szóval meg akarja nézni, hogy "mi hogyan csináljuk", csak mert ő unatkozik? Te tudnál ennyire unatkozni?
Margaret elmosolyodott, a magyarázata azonban komoly volt.
- Még mindig két kapcsolat között lebeg és most igyekszik újfent megismerni önmagát, nem is igen jár társaságba. - Margaret és Julia tegnap együtt ebédeltek. Minthogy aznap Margaret és én is későn jöttünk haza, most hallottam először, miről cseverésztek az ebédnél. Úgy látszik, mindig akkor beszélgetnek el a legjobban, ha én kimaradok az összejövetelből.
- Egyébkén meg... azt mondta, nincs igazán felkészülve arra, hogy újabb szexpartnert keressen. De azt hiszem, kezd már elege lenni az egyszemélyes szexből. Ezért kérte, hogy átjöhessen és nézhessen minket.
Margaret magyarázata oly egyszerűnek és logikusnak hangzott, mégsem tudtam megállni nevetés nélkül.
- Te aztán tudsz meglepetést okozni, kis szívem. Abból, amit legutóbb olvastam, az önkielégítés gyakorlatilag a legforróbb szex egy ilyen érzéki nőnek.
A nejem ezúttal pajkosan elmosolyodott. Kezét kinyújtva belebökött feszes hasfalamba.
- Ki mondta, hogy nem így van? De a változatosság kedvéért Julia most el akar jönni hozzánk, és a mi hálószobánkban maszturbálni, úgy, hogy felizgul tőlünk.
Lehet, hogy kissé lassú felfogású vagyok, de eddig még nem esett le, hogy a kedves kis Julia igazából maszturbálni akar, miközben figyeli, hogy mi hogyan csináljuk. Margaret pillantása most végigkalandozott rajtam, mert a nadrágom elől kidudorodott és megkeményedett, és ebben nem volt semmi titokzatos. Fél órával később Margaret már rajtam lovagolt, mindent beleadva, és hetek óta a legintenzívebb orgazmusát élte át.
Julia kivágott vállú nyári ruhában jött vacsorára. Üde arckifejezését és kukoricaszőke haját elegáns szalmakalap keretezte. Örömmel láttam, hogy a kalapot a fején hagyja a vacsora alatt is.
Julia nem volt szebb, sem vonzóbb, sem szexisebb, mint Margaret. De ő volt az általam ismert egyetlen nő, aki minden tekintetben megközelítette őt. Képzelem, hogy sok férfi fantáziái arról, hogy két nővel bújik ágyba; ami az én fantáziámat illeti, nem is volt kétséges, hogy Julia töltötte be nálam a harmadik résztvevő szerepét. Margaret tudta ezt, és tökéletesen elégedett volt. Olyannyira, hogy eljátszotta, mintha én tennék neki szívességet azzal, hogy beleegyeztem Julia kérésébe.
A vacsora most kevésbé fesztelenül zajlott, mint más alkalmakkor, mikor Julia a vendégünk volt. Láthatólag mindhárman kimondatlanul is tartottuk magunkat ahhoz az elvhez, hogy gyorsan peregjenek az események.
- Szerintem a desszertet majd talán később - mondta most Margaret és rám nézett, helyeslést várva.
- Hát persze - mondtam erre. Gondolataim már messze jártak az evéstől.
- Remélem, tényleg nem baj, hogy ma este "rajtatok lógok" a hálószobában - mondta most Julia.
- A legkisebb lány voltam a családban, így aztán a véremben van a másokon lógás. Finoman metszett arca most azzal jutalmazott minket, hogy ránk villantotta egyik legizgalmasabb mosolyát. Most olyan csókolni való volt.
Margaret sugárzóan nézett vissza rá. Elnézően.
- Ne aggódj.
Már éreztem az erekciómat, miközben mindhárman csendesen vettük tudomásul a másik cinkosságát.
A hálószobában aztán eleinte kissé öntudatos voltam; az ebédlőben támadt erekcióm ellenére. Furán éreztem magam annak tudatában, hogy Julia figyel, amikor bevezetőül megmarkoltam Margaret meztelen, buja seggét, és mindkét farpofájára egy-egy csókot adtam. Ezzel szemben Margaret semmi jelét sem adta, hogy kínosan érezné magát.
Példát vettem róla, és magam is felengedtem. Hamar belemelegedtem a helyzetbe, és tovább csókolgattam, markolásztam Margaret fenekét.
A szemem sarkából láttam Juliát. Egy kényelmes fotelben üldögélt nyári ruhájában és szalmakalapjában, combjait annyira tárta szét, hogy épp megpillanthattam rózsaszín bugyiját. Érzéki szája nyitva volt.
Abból, ahogy Margaret kéjesen riszálta a hátsóját, már láttam: ma este a kutyapózhoz van nagy kedve. Bár még egyikünk sem készült fel egészen, ő már előrevetítette a fő eseményt azzal, hogy négykézlábra ereszkedett és hátsóját nyújtotta felém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:28
Nem rossz írás.
#9 johnny_p 2013. 11. 28. csütörtök 15:47
Szép!
#8 papi 2013. 09. 18. szerda 08:39
Tetszik.
#7 Haj Hab 2013. 04. 2. kedd 11:04
Tetszett!
#6 v-ir-a 2012. 09. 2. vasárnap 21:35
ez nagyon jó volt smile
#5 Bikmakk 2012. 07. 21. szombat 23:55
Szerintem tök jó, jöjjön a folytatás!
#4 Toyota 2012. 05. 17. csütörtök 14:40
Lehetett volna részletesebb egy kicsit, de nem rossz!
#3 tiborg 2012. 04. 9. hétfő 05:32
O.K.(9)
#2 Rinaldo 2012. 04. 6. péntek 07:39
Nem semmi volt ez a páros.
#1 Törté-Net 2012. 04. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?