A+ A-

Gyönyörű éjszaka

Hősünk, még mindig csak a német autópályákon számolta a kilométer kavicsokat, s esteledett lassan, ideje lejárván egy csendes kis fák hűsében meghúzódó parkolóba kanyarodott. Mint ahogy szokott motor leáll, s kiszállt nyújtózni egyet. Majd fogta a telefonját s kedvesét hívta. Hősünk elmesélte mi is volt az elmúlt napokban, s érdeklődött, hogy mi is van a kedvesével s a kislányával otthon, s minden rendben van e, míg ő távol van. Majd közölte, hogy már holnap este otthon van, s holnapután az egész napot együtt töltik. Elbúcsúztak, s letették a telefont. Norbi fogta magát készített vacsorát, majd megvacsorázott ezek után fogta a kis könyvét még olvasott majd elaludt.
Másnap reggel korán ébredt s elkészült, hogy mire a kilenc órás pihenője lejár indulni tudjon. Megkávézott, lapot cserélt a tauchgraphba s lassan el is indult, örült, hogy láthatja megint szerelmét, megcsókolhatja, megölelheti, s a szemébe nézhet, érezheti maga mellett ismét. De ez az öröm sokáig nem tartott ment vagy 10 kilométert sem, mikor is beállt a forgalom az autópályán, ekkor fogta a cb -rádiót s érdeklődött, s hát különböző információk jutottak el hozzá. Bekapcsolta a rádiót s az antenne bayernre hangolt, mert közeledett a reggel hat óra s ekkor már mondani szokták a közlekedési helyzeteket. Hát mikor a következőt hallotta ideges lett. „A8 autobhan bernau am chiemsee unfall 4 lkw und 2 pkw. Insgesamt Straßensperre. umleitung nicht” hogy ez mit jelent? Hát magyar fordításban: „A8 autópályán Bernau am Chiemsee baleset négy teherautó és két autó. Teljes közúti lezárás. Nincs terelőút.” . Ez a mondat sokkolta hősünket, de nem esett kétségbe, fogta magát a leállósávra fészkelte be magát s az első pihenőhelyig elaraszolt, persze mondani se kell, hogy hely nem volt s csak kint pályán a leálló sávban tudott megállni, majd befüggönyözött hallgatta a rádiót s pihenőre tette tauchgraphját. Gondolta egy fél napot így lesznek, s majd csak megindul a sor, hát az a fél nap reggel 6tól eltartott este majdnem 11ig, mire is megindult a forgalom, de ekkor már a dugó vége vígan Münchenig ért, egy laza 150 kilométeres kocsisor volt már.
Ekkor Norbi új lapot dugott, a régit eltépte kidobta, s megindult, az járt a fejében, hogy este csak nem állítják Ausztriában, hát kicsit idegeskedve, de ment, már hajnal volt mikor már látta Bécs éjszakai romantikus fényeit, tudta már nem sok kell s magyarban lesz, persze szerelmének nem szólt nehogy idegeskedjen miatta elég, ha őt eszi a gyomorideg. S egyszer csak belépett reggel kis hazánkba, s vette az irány pestre meg sem állt, ment leadni a motyót, még ez is sikerült időben, mintha az isten figyelemmel kísérte volna, hogy minden gond s baj nélkül elérjen a szerelméhez. Még levágtatott Nagykanizsára ment a cégéhez, s megpakolni egy másik vállalatnál, aminek a rakományát, hétfőn kell majd neki leadni pesten. Haza érvén gyorsan megfürdött, s ivott egy kávét, majd hívta szerelmét s eljátszotta neki, hogy most kellet, hogy még véletlen sem gondoljon rosszra, mert nem szerette volna, hogy Niki miatta idegeskedik, s jobb, ha az ilyen dolgokat nem tudja, hogy 2 - 3 műszakot vezet egyfolytában, hogy csak vele lehessen. Majd megbeszélték, hogy 2 óra múlva találkoznak Nikinél. A fiú már járt is be, igaz az államosságtól nem látva, Niki utcájába. Lezseren kiszállt a kamionból, majd becsukta s már ment is szerelméhez, akit össze - visszaölelgetett, s csókolgatott, majd egy kis plüss tigrist adott neki, s egy másik kis ajándék tását, amiben Niki lányának az ajándéka volt, neki is a plüssök voltak a kedvencei, na meg, persze mint minden kislánynak a csoki. Nem tétováztak sokáig, beültek Niki autójába s irány a Balaton part.
Leérvén egy kis étterembe mentek ahol megebédeltek, s Norbi láthatóan sok kávét is ivott, amit Niki szóvá tett, mert ugye ő nem bírta a kávé illatát sem, s ekkor a fiú elmesélt mindent neki, s bevallotta, hogy nem akarta idegesíteni sem azért nem szólt. De azért sietett haza, mert megígérte, hogy itt lesz, s ha fene-fenét eszik, se lehet másképp, ha valamit ő megígér. Az ebédet befejezvén kézen fogva összeölelkezve, s sokszor heves csókolózásba kezdve sétáltak ki a partra, ahol leültek.
Perzselően sütött a nap, majdhogynem égette az ember testét, fülledt meleg volt, láthatóan mindenkin látszottak az izzadságcseppek. Párosunk épp a Balaton partján ücsörgött, egy kis padon ölelkezve, s egymás csókjaiba fonódva. Mindketten érezték egymás bőrén, hogy ahol összeér testük, izzadt s forró. De még ezt tetézte az, hogy mindketten megörültek egymás érintésért, tekintetért, csókjaiért. Nem törődve a külvilággal, csak behunyt szemmel, egymás csókjában voltak elveszve. Keresték egymás nyelvén a másik szája ízét. S csak, fel - felsóhajtottak a vágytól egymás iránt, mintha szeretkezés közben vették volna a levegőt. Már látszott a Balaton vízén a lebukni készülő vörösen izzó nap, de lehet azért izzott vörösen a nap, mert a két szerelmes túlfűtöttségét jelképezze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 03. 6. péntek 06:13
Nagyon szép!
#4 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:16
Nem rossz.
#3 listike 2013. 05. 17. péntek 19:30
Nagyon szép volt.
#2 v-ir-a 2012. 02. 7. kedd 21:25
smile
#1 Törté-Net 2012. 02. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?