A+ A-

Kemping

Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindíg is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros idötervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit.
A napi program után, már jó későn, végre találtunk egy camping-et, és nem is teketóriáztunk, eldöntöttük, itt fogunk aludni. Elég lerobbant hely volt, forgalma se nagyon lehetett, mert amikor benéztünk a portás fülkéjébe, azt láttuk hogy a félhomályban megy a tévé, a portás-recepciós-mindenes pedig egy fotelban ülve szunyókál. Na ez aztán nem fog örülni a vendégeknek gondoltuk. Azért felébresztettük, elintéztük a formaságokat, és beálltunk az autóval. Gyors sátorverés, azután jöhet a megérdemelt zuhanyzás, és alvás. Összeszedtük a szükséges tisztálkodási ezsközöket, és indultunk a "vizesblokk" felé. A mosdó és a zuhanyzó sem volt szinvonalasabb, mint a bejárat. De víz volt, és ez mindenért kárpótolt. Gyors zuhanyzás, törölközés, felfrissülés. Már kint álldogáltam a zuhanyzó előterében, de a feleségem sehol. Ezen persze nem lepődtem meg, mindig így van ez. Vártam ott, amikor meghallottam a hangját, óvatosan, kissé elfolytottan a nevemet mondta, olyan hangsúllyal, hogy az egész campingben senki se hallja meg csak én.
- Tivadar, hallassz?
- Persze édes, mi a hézag? kérdeztem vissza.
- Leejtettem a törölközőmet.
Hát mondom magamban, ha a női szakasz ugyanúgy néz ki mint a férfi, akkor ez nem sok jót jelent, mert akkor az a törölköző nem csak vizes, de még sáros is lehet. Csupa víz lett, nem tudom használni semmire - mondta.
- Édes, én odaadnám az enyémet de azzal nem sokra mész.
Dia tudta, hogy én szinte sportot űzök abból, hogy mindenhova minél kevesebb cuccal menjek, ennek része az is hogy jó kicsi törölközőt csomagolok, feleségem szerint nem nagyobb egy zseblendőnél. Ennek pedig az a következménye, hogy zuhanyzás után szinte csavarni lehet belőle a vizet.
- Hát igazán nem tudom hogy mit csinálhatnánk- mondtam tanácstalanul. Szerintem vedd fel a pizsamádat.
- Így vizesen? Te meg vagy bolondulva. Én nem fogok úgy aludni, hogy mindenem csupa víz egész éjjel!
- Hát, nem tudom, akkor vedd fel a nappali ruhádat.
- Persze, amibe egész nap izzadtam. Akkor minek zuhanyoztam, ha utána visszabújok a koszos ruhába? Ah, férfiagyvelő!
- Hát édesem, akkor kénytelen leszel meztelenül eljönni a sátorig, vágtam ki, de ezt már kaján vigyorral az arcomon.
- Haha, marhajó vicc. Örülök, hogy ilyen jól mulatsz... De most tényleg, mit csináljak?
Ekkor már kinyitotta a női zuhanyzó ajtaját, és kidugta a fejét, úgy kommunikáltunk.
- Egyébként nem keltenél túl nagy feltünést, mert alig van ember ezen a környéken, és aki van, az is alszik.
- Persze, én itt flangálok meztelenül, te meg szépen felöltözve. Jó ötleteid vannak.
- Hát, ha csak ez zavar, akkor ezen könnyen segíthetünk - mondtam, és már tettem is le a kezemből a holmikat, és elkezdtem vetkőzni. Egy másodperc, és ott álltam meztelenül, és Dia szeme kikerekedett, elmosolyodott, kezét a szája elé kapta és azt mondta- bolond vagy? Bárki megláthat!
- Mondom, hogy mindenki alszik. Egyébként meg az a "bárki" csak nézzen nyugodtan, ha ez az ára annak hogy végigjöjj velem meztelenül a campingen. Egyébként tényleg mutattam valami látványosságot, mert a gondolattól hirtelen izgalomba jöttem, és mire a mondat végére értem, már erősen ágaskodott a farkam. Dia csak nézett, és zavartan kuncogott, de láttam rajta hogy komolyan elgondolkodott a dolgon, ezért tovább fűztem. Odamentem az ajtóhoz, és megpróbáltam kinyitni. Dia nem ellenkezett semmit, engedte, hogy sarkig tárjam az ajtót, söt még egy kicsit riszálta is magát, de a küszöböt azért nem merte átlépni. Úgy gondolta, amíg bent van, biztonságban van, nem láthatja meg senki, csak én. Megfogtam a csuklóját, és megpróbáltam kivontatni, de ellenkezett. nem hagyta magát, de arcán láttam az izgalmat, már neki is csak az járt a fejében, milyen lenne meztelenkedni a nyári éjszakában, a szabad ég alatt.
- Gyere már, nincs olyan messze a sátrunk, és annyit igérhetek, hogy ha jönne valaki, akkor én úgy rád tapadok, hogy nem láthat meg semmit.
- Te komolyan gondolod? kérdezte.
- Persze - mondtam - csak gyere már, én már nem tudok várni egy másodpercet sem az izgalomtól. Gyorsan visszament a zuhanyzóba, összeszedte a holmiját, és már jött is. A holmit maga elé fogta, a másik kezében pedig a vizes törölközőt tartotta, és jött ki az ajtón. Jött az előtérbe, és megállt, egész közel hozzám, és jól körülnézett.
- Biztos nem láthat meg senki?
- Nem hiszem, de ha már itt vagy, akkor én most jól megsimogatlak- mondtam, és végigsimítottam a derekát, csípőjét. Aztán melléálltam, és mintha ez a legtermészetesebb lenne, átkarolva, elindultunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 17:09
Feleségemmel úgydöntöttünk hogy 10 pont!
#5 feherfabia 2014. 10. 14. kedd 06:21
7P
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:36
Nem rossz
#3 listike 2014. 03. 14. péntek 06:56
Tetszett.
#2 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 07:38
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?