A+ A-

Alkalmassági teszt

Alison enyhén megborzongott, mikor a fülledt melegből belépett a légkondicionált előtérbe. A hűvös levegő frissítően hatott csupasz lábaira és most örült csak igazán, hogy szoknyát vett fel. Egyébként is ki akart öltözni egy kicsit. Bár most szellemi képességeire és általános tudására lesznek kíváncsiak, azért feltételezte, hogy a Think! stábjának van szeme és észreveszik, ha egy potenciális pályázó szép, ennivaló vagy van stílusa. Alison sosem gondolta magát szépnek és inkább sovány volt, semmint az a "fogdosnivaló". Ám ha jó napja volt, úgy gondolta, megmutathatja, hogy van stílusa. Így aztán felvett egy elegáns, középhosszú virágmintás szoknyát és sötétzöld blúzt, mely elrejtette szögletes vállait és kis hegyes melleit. Mindezt egy menő retro napszemüveggel koronázta meg, melyet felcsúsztatott gesztenyebarna frufrujára és remélte, úgy is marad, ha óvatos lesz és nem kapkodja a fejét.
Alison eleganciája persze afféle bohém elegancia volt, ahol a harisnya rendszerint szóba sem jöhetett. Voltak napok, hogy még a bugyi is elmaradt.
A mai nap azonban más volt és Alison a jobbik eszére hallgatott. Elvégre nem tenne jó benyomást a játékműsor stábjára, ha a klassz virágmintás szoknya a párás levegő miatt a seggéhez tapadna és kirajzolódna a vágata.
- Parancsol? - kérdezte a recepciós.
- Igen. Alkalmassági tesztre jöttem négy órára a Think? - hez. - felelte Alison. Igyekezett magabiztosnak látszani, ám gyomrában egypár ritka, egzotikus pillangó repdesett. Csak remélte, hogy kellően el tud majd lazítani, hogy a meghallgatásra koncentráljon. Azon tűnődött, nem lett volna jobb, ha reggel maszturbál ahelyett, hogy egy csomót rágódott a történelmen, földrajzon és általános ismereteken. Jól tudta, hogy az a sok magolás semmit sem ér majd, ha nem tud kellő hangulatban a kérdésekre hangolódni, és azzal is tisztában volt, hogy egy jó húsz perces önkielégítés után rendszerint felszabadultnak és boldognak érzi magát a nap hátralévő részében.
- Korán jött - felelt a recepciós. - Leülhet ott az előtérben, míg szólítják.
Szóval korán jöttem, visszhangzott Alison agyában. Aztán leült, és észrevette, hogy vele szemben, az előtér másik oldalán mosdók vannak. Egy pillanatra megfordult a fejében, hátha maradt még egy kis idő, hogy bepótolja reggeli mulasztását. Persze ez nem az a kellemes puncimasszírozás lenne, mint otthon, de volt már része egypár klassz élményben zuhanyzófülkékben is. Ha egy idegen, félig nyilvános helyen csinálja a dolgot, akkor minden gyorsabban történik és néha még jobb is. Önkéntelenül is összeszorította combjait, ahogy átgondolta a lehetőséget.
Merengéséből egy magas, fiatal nő zökkentette ki, aki most periférikus látásának vonalába került. Csodás külsejű, huszonegynéhány éves szőke nő volt, testhez simuló tengerészkék kosztümben, "STÁB" feliratú kitűzőt viselt és egy csiptetőtábla volt nála. Egy pillanatra megállt, mintha Alisont mérné végig, majd egyenesen odament hozzá. Közelebb érve Alison látta, hogy barátságosan mosolyog.
- Szabad a nevét, kérem? - szólt a nő lágyan, de határozottan. Alison kihallotta észak-európai akcentusát.
Alison gyomrában ismét szárnyra keltek a pillangók, úgy válaszolt:
- Alison Lloyd vagyok.
A fiatal nő felírt valamit a csiptetőtábláján.
- Üdv, Alison. A nevem Inge. Hamarosan önre kerül a sor.
Inge most újfent felvillantott egy kellemes mosolyt, majd fürge léptekkel távozott.
Alison tudta, most épp nem alkalmas az időpont, hogy eltűnjön a mosdóban egy gyors "kezelésre". Pedig kár, mert pusztán a lehetőség gondolata is felkorbácsolta szexuális érzékeit - érezte, hogy bugyija átnedvesedik és a puncijához tapad. Klassz érzés volt és bizonyos fokig meg is nyugtatta őt. Kényszeredetten futott át még egyszer az államok fővárosain és a szorzótáblákon, miközben odalent az a nedvesség emlékeztette őt arra, hogy az élet nem csak az agyunkban folyik.
- Ms. Lloyd!
Alison szíve majd kiugrott a helyéből, mivel észre sem vette a feléje közelgő férfit. A nyájas, jóképű férfi nyilvánvalóan akkor lépett az előcsarnokba, mikor ő másfelé nézett. Most a kezét nyújtotta.
- Gavin vagyok - szólt a férfi, Alison pedig kezet rázott vele. Azon kapta magát, hogy olyan ideges mozdulatokkal simítja le szoknyáját, ahogy néha önkéntelenül is előjött belőle.
Hűha... ez a fickó szédült jól néz ki, állapította meg magában, elkapva a férfi karizmatikus pillantását. Az arcvonásai talán egy kicsit mesterkéltnek tűntek ahhoz, hogy modell vagy filmsztár legyen, mégis olyan sármos volt, hogy mindjárt kitűnt a hétköznapi pasasok közül. Sűrű, egyenes, barna haja csábosán kunkorodott fülei alá, bozontos szemöldökét lágyította mosolygós szeme és érzéki szája. 0 is viselt azonosító kitűzőt, mint Inge.
- Tőlem kapja a mai tesztkérdéseket - közölte vele a férfi. Volt valami különös abban, ahogy pillantása végigsiklott Alison arcán és alakján, és ettől a lány megborzongott - méghozzá kellemesen - a talpától a rátapadó bugyijáig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 11:12
Nagyon gyenge.
#7 listike 2014. 08. 22. péntek 13:13
Nagyon gyenge.
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 24. kedd 11:35
Eléggé közepes.
#5 papi 2013. 09. 6. péntek 05:12
Gyengécske
#4 A57L 2013. 09. 6. péntek 03:55
Elmegy.
#3 v-ir-a 2012. 01. 20. péntek 21:40
ez nekem így kissé kevés.....legaláb egy kis szenvedély lett volna benne, de még csak a szikrája sem volt , vagy én nem éreztem....
#2 genius33 2012. 01. 20. péntek 14:30
Hm...
#1 Törté-Net 2012. 01. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?