A+ A-

Édes botlásom...

Tavaly nyáron történt, amikor a 7 éves kapcsolatom kezdett zátonyra futni, és nem tudtam, hogy mi tévő legyek. El voltam keseredve, hogy ennyi évet elveszítek, de mégsem tettem semmit a kapcsoltam érdekében, sőt... Kerestem az új barátokat, terveztem a saját jövőmet, a lakásomat, az új kapcsolatot. A jelentkezőre nem kellett sokat várnom, felbukkant az életemben az, aki iskolai nagy szerelmem volt, akiért annyit epekedtem az órákon.
Az iwiw-en bukkant rám, mióta befejeztük az általános iskolát, azóta nem is hallottunk egymásról. Mint kiderült, ő külföldön élt, és nem igazán járt haza, csak évente néhány napra.
A sok levelezés és telefonbeszélgetés után eljött a pillanat, és megláttam őt az étterem előtt. Ugyanolyan szelíd és kedves tekintet, mint akkor, és az öröm, hogy találkozunk.
Az izgalomtól alig bírtunk megszólalni, szívem annyira dobogott, hogy szinte már kellemetlen érzés volt. Hosszan átöleltük egymást, és két édes csók az arcra.
Sokáig beszélgettünk az étteremben, ittunk néhány pohár vörösbort, majd ő az órájára nézett, és látva, hogy milyen gyorsan elszaladt az idő, a szállodába kellett sietnünk, hogy még át tudja venni a szobáját.
Megkapta a kulcsot, és elindultunk a szoba felé a lépcsőn. Az úton nem szóltunk egymáshoz, érezhető volt a feszültség, hogy valami történni fog, és ezt ő is tudta.
Beléptünk a szobába. Kedves kis szoba volt, egy szál virág az aztalon, tv, fürdő, egy fotel és egy franciaágy...
Lepakolta a csomagjait az egyik sarokba, amikor hirtelen egy szál fehér rózsát vettem észre a kezében, erre is emlékezett, hogy ez a kedvenc virágom.
Odaállt elém:
- Ezt neked hoztam.
Kedvesen mosolygott, átnyújtotta, és adott egy puszit az arcomra.
Mivel nem igazán volt más ülőhely, ő a fotelbe, én az ágyra ültem. Sokat beszélgettünk, ittuk a vörösbort (ami szintén az egyik csomagjából került elő), nevettünk, felidéztük a régi szép időket.
Aztán éreztem, hogy kezd komolyabbra fordulni a helyzet, kezdődtek a kedves szavak, a bókok...
Kezdtem egyre jobban zavarba jönni, mire bementem a fürdőbe. Pár másodperces gondolkodás után rendbe szedtem magam, és úgy döntöttem jöjjön, aminek jönnie kell. Kinyitva az ajtót, láttam, hogy pakolgatja a holmijait, mivel elég hosszú utat tett meg idáig, kért néhány percet, hogy zuhanyozzon, és felfrissüljön.
Én kényelembe helyeztem magam az ágyon, néztem a tévét, és pont, amikor találtam egy zenecsatornát, akkor jött ki a fürdőből. (Elég gyors volt, mit ne mondjak.) Szó nélkül mellém ült az ágyra, nézett egy darabig, végig simította a hajam, és megcsókolt.
Ez úgy ért, mint egy villámcsapás. Pedig rég erre vágytam. Viszonoztam a csókot, ami a lágy, puha csókokból átváltott heves nyelv-párbajba, egyszerre mindketten térdeltünk az ágyon, ő vetkőztetni kezdett, és én is őt (nem is tudom, miért öltözött fel a fürdőben).
Csókolgatni kezdte a nyakam, a vállam, a melleim, egyre követelődzőbb lett, de nagyon felizgatott. Hanyatt fektetett. Levette a nadrágom is, és a bugyimon keresztül harapdálta égő csiklómat. Lehúzta a tangám is, de nem volt erőszakos, simogatott, kényeztetett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 28. péntek 05:20
Egyetértek
#3 v-ir-a 2011. 12. 30. péntek 22:16
mitől ribanc??? hiányzott az életéből a szenvedély,talán az is, hogy igazi nőnek érezze magát...és ezt megkapta, hogy nem a párjától, az már a pasi hibája....egy kapcsolatot mindig ápolni kell, hozzáteszem mind2 részről
#2 gyuri0926 2011. 12. 29. csütörtök 10:40
ribanc
#1 Törté-Net 2011. 12. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?