A+ A-

Volt osztálytársnőm

Mostanság olvasgattam a sztorikat ezen az oldalon, és úgy döntöttem megosztom veletek ezt a történetet.
Még gimnáziumi éveim alatt nagyon odavoltam az egyik osztálytársnőmért. A lány kb. 165-170 magas, szép nőies idomok, gyönyörű lábak, kerek feszes fenék, gyönyörű körte mellek, barna mandulaszemek, sötétbarna vállig érő haj, és gyönyörűszép kreol bőr. A gimi alatt semmi nem történt köztünk (az ő nem akarása miatt), de nagyon jókat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Érettségi után mindketten más városban tanultunk tovább.
Június vége lehetett, vége a vizsgaidőszaknak, amikor a városunk utcáin a autókázva élveztem a napsütést és a szabadságot, amikor megláttam őt. Ott állt a vasútállomás előtt, mellette a csomagjai -gondoltam ő is lezárt az évet- rajta fehér szoknya, és egy fehér top. Gyönyörű volt. Megálltam, kérdeztem kit vár. Mondta hogy a szüleit, ők viszik haza. Én mondtam neki hogy szívesen hazaviszem, amire ő igent mondott. Felhívta a szüleit akik "rám bízták" lányukat. Segítettem neki bepakolni a csomagjait, és közben jó alaposan szemügyre vettem. Még mindig gyönyörű volt.
Beszálltunk a kocsiba, bekapcsoltam a klímát, és ahogy a hős szellő megborzolta a testét, hirtelen hegykén meredni kezdtek a mellbimbói (nem viselt melltartót). Elidőztem egy kicsit és azon vettem észre magam, hogy nevetve szól hogy félig a szembejövő sávban vagyok. Megkérdeztem, hogy nincs e kedve meginni valamit. Beültünk egy kávézóba, ahol jól elbeszélgettük az időt. A beszélgetés alatt akaratlanul is sajnos sokszor inkább a melleivel beszélgettem, amit ő is észrevett , de csak huncut mosolyokkal nyugtázta.
Kimentünk a kávézóból az utcára, ott megfogta a kezem, adott egy puszit, és megkérdezte hogy nincs-e kedvem megnézni vele egy filmet. Én igent mondtam. Elmentünk hozzájuk, a szülei már aludtak. Felmentünk az felső szintre, ami neki volt kialakítva (egyke volt). Fürdőszoba, hálószoba. Mondta, hogy várjam meg a szobában, mert ő még szeretne zuhanyozni. Mondtam neki hogy az nekem sem ártana, de mondtam hogy menjen előbb ő. ő kacéran rámmosolygott, és megkérdezte, hogy miért nem fürdünk együtt. Nem kellett kétszer mondani, és ő sem várta meg a válaszom, mert elkezdte lefejteni magáról a ruháit. Ott álltunk egymással szemben anyaszült meztelen, gyönyörű volt. a mellei , a csípője, tökéletes. A szeméremdombja felett kb. centi széles csík...ahogy álltunk és néztem, ébredezni kezdett a farkam, mire elmosolyodott, és elkezdte engedi a fürdővizet. Hatalmas sarokkádja volt, amíg meg nem telt leültünk a kád szélére, és nem habozva megcsókoltam. Megszűnt körülöttünk minden, csak faltuk egymást, simogattam, ő is engem...és azon vettük észre magunkat, hogy folyik ki a víz a kádból. Beültünk, elkezdtük mosdatni egymást.
Persze mondanom sem kell hogy leragadtunk egymás nemi szervénél. A farkam kőkemény volt, ő pedig (amennyire vízben lehet) nedves. Kiültettettem a kád szélére, és finoman csókolni kezdtem a nedves testét, a nyakát, a melleit, a köldökét, a combját... mire elérkeztem a gyönyörű rózsaszín puncijához, már szanaszét karmolta a hátam. Finoman körbenyaltam, először a nagyajkakat, majd szépen lentről szétnyitottam a gyönyörű nedvességtől fénylő kagylóját. Nyaltam, egyre gyorsabban, a csiklója pedig egyre jobban előkandikált "rejtekéből" de nem bántottam. Húztam még egy kicsit, majd megálltam egy pillanatra, felnéztem rá, csukva volta a szem, láttam, ahogy remeg a melle a szívdobogástól, elmosolyodtam, aztán célba vettem a csiklóját, ami addigra borsószemnyire duzzadt. Olyannyira "szenvedett" szegénykém hogy majdnem leesett a kád széléről, majd pár percnyi "kínzás" után a fejemet a puncijához szorítva hatalmasat élvezett.
Visszaültünk a kádba. Kérte hogy masszírozzam meg egy kicsit, szüksége van egy kis időre, én szófogadóan engedelmeskedtem. Masszírozás közben csókolgattam a nyakát, aminek hatására egyre nagyobbakat sóhajtott, és tudtam, hogy pár percen belül itt kő kövön nem marad. ő hátranyúlt és erősen megmarkolta a meleg vízben jókorára duzzadt szerszámomat. Pár perc múlva megkért hogy szálljunk ki a kádból. Én nyúltam volna a törülközőért, amikor hirtelen a mennyben éreztem magam...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:28
Közepes írás.
#5 listike 2013. 12. 15. vasárnap 06:04
Jó volt.
#4 feherfabia 2013. 11. 1. péntek 06:58
Nekem nagyon tetszett 10p
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 08:53
Gyengécske
#2 v-ir-a 2011. 12. 7. szerda 21:28
a sztori önmagába véve nem rossz, csak a "leltár" nem kellett volna az elejére, sokakat nem izgat hogy milyen a külső, / itt mindenki bombanő és adonis hatalmas farokkal/,hanem inkább az, ami történik smile
írj még hasonlókat,mert nekem bejött és bíztatásul adok 8 pontot
#1 Törté-Net 2011. 12. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?