A+ A-

Jöhetsz hát, miért ne jöhetnél...

Feszült voltam és rohadtul fáradt mikor végre hazaértem, mert már napok óta rengeteget dolgoztam. A nyári szabadság előtt szerettem volna minden folyamatban lévő dolgomat befejezni. És mindezeken túl ráadásul már hetek óta egyedül voltam otthon. A gyerekek előbb táborban voltak, majd elmentek a nagyszülőkhöz, a férjem pedig külföldön dolgozott. Csak a hétvégére jönnek majd haza és akkor végre elutazhatunk családostul pihenni egy kis időre. Előbb még úgy gondoltam legjobb lenne egy kád forró vízben elnyújtózni és relaxálni egy kicsit, de ahogy elkezdtem vetkőzni már inkább egy gyors zuhany mellett döntöttem, hogy mihamarébb végre ágyba bújhassak. Amint letettem a fejem szinte már aludtam is.
Határozottan éreztem bőrének hűsét, ahogy a takarót felhajtva bebújt mögém. Minden teljesen valószerűnek tűnt, de szentül meg voltam győződve csak álmodom. Egyik kezén megtámaszthatta a fejét, a másikkal átölelt és szorosan hozzám simult. Meztelen volt, éreztem a keményedő faszának érintését a combjaimnál. Először még inkább csak tapizott, gyengéden markolászva a kebleimet és a hasamat, de később egyre határozottabbá és izgatóvá váltak mozdulatai, ahogy megelégedettségem sóhajai mind jobban felbátorították. Melleimtől az ölem felé haladt, töbször megismételve masszírozó simogatását.
Majd a hálóingem alatt is kalandozgatni kezdtek izgatón ujjbegyei. Buján a fülembe súgott valamit, s keze combjaim közé siklott, hogy óvó kupolaként markába fogdja szőrös szeméremdombomat. Ekkor másik kezét hónaljam alatt átbújtatva, már teljesen átkarolt és így, a hátán fekve, kissé féloldalasan, vont magára. Az új pozíciónkban lágy csókokat lehelt a nyakamra, miközben a puncimnál lévő keze szabadon fedezhette fel a vágytól már izzó ölem forróságát. Érintéseire egyre hatalmasabb hullámokban tört rám a vágy. Dugni akartam. Érezni amint belémhatol. Átfordultam, hogy rá feküdjek. Majd feltérdelve combjaim közé fogva fölékerekedtem és megragadtam mereven ágaskodó péniszét, hogy gyorsan a hüvelyemhez illesztve, könnyedén már csusszanhassak is rá.
A nagy fasz szétfeszítve lucskos puncimat tört utat magának és ahogy teljesen belém hatolt, gyengéden megfogta ugyan a derekamat, de hagyta, hadd diktáljam én a tempót kedvem szerint. Először csak aprókat mozogtam. Többnyire föl-le a nyársként belém fúródó dárdáján, de néha előre és hátra is csúsztam, hogy kellemesen összedörzsölődjön szőrös ágyékunk. Noha a hálóingem jólesően cirógatta ritmikusan ringó kebleimet, egyátalán nem volt ellenemre mikor elkezdte derekamtól nyakam felé hengergetve letolni rólam azt. Segítettem is neki, hátranyúlva gyorsan kibújtam belőle, hogy feltámaszkodva csókokkal halmozhassa el melleimet. Ahogy szopni kezdte az ágaskodó mellbimbóimat, úgy vált egyre vadabbá a lovaglásom. Mígnem az ölemből kiinduló apró rezdülések már megállíthatatlanul járták be a kéjtől akaratlanul megránduló testem. A rám törő gyönyörtől erőtlenül rogytam rá, hogy hangosan zihálva és nyögve próbáljam kipihenni az édes fáradtságomat.
Magamhoz térve a kőkemény fasz még mindig szétfeszített. - Á, vagy úgy - villant át az agyamon - akkor még ennek koránt sincs vége -, s már engedelmeskedtem is érintéseinek. Megemeltem egy kicsit az ágy közepe felé lévő lábamat, hogy akrobatikus ügyességgel kifordulhasson alólam. A puncimban épp csak meg-megmozdult a farka, pedig majdnem egy teljes fordulatot tett. Érezhetően feszülten ügyelt rá, szét ne váljunk még véletlenül sem, s mikor végre már mögém került, elégedetten fonta össze karjait a hasam alatt, hogy kicsit megemelve jobban magára igazíthasson. Combjaim comjaira simultak, ahogy hosszan előre nyújtózva a fenekemet ágyékának nyomtam, mert a lehetségesnél is mélyebben akartam magamban érezni. Villámként cikázott végig testemen minden érintése. Alig hozzámérve húzta végig többször, váltakozva ujjait gerincem mentén, majd rám hajolva álámnyúlt, hogy melleimet is megmasszírozhassa. Újabb gyengéd simogatás és a hátamra lehelt lágy csókok követték egymást. Kéjes sóhajaim közben comb- és farizmaimat ritmikusan megfeszítve, majd elernyesztve, a hüvelyem pici rándulásaival szerettem volna értésére adni: - Na mi lesz már! Tán mondanom sem kell, pontosan megértette minden jelzésemet, mert felegyenesedett és csipőmet erősen megragadva, ütemes mozgásba kezdett. Egy ideig még tűrtem, tétlenül, előre nyújtózva a ki-becsusszanó fasz őrjítő lökéseit, de később már fel kellett támaszkodnom kezeimre, hogy én is aktív részese lehessek a gyönyör felé tartó nyargalásunknak. A tébolyba hajszolt elmémet izgatta minden nesz, főként a nemiszerveink ritmikus halk csattogása.
Azt hiszem akkor élveztem el először, mikor egyik kezével elengedte csípőm, hogy kissé rám borulva a csiklómat keresse és mikor finoman megérintette, majd óvatosan cirógatni kezdte, többé már nem volt számomra visszaút. Nem állt le mikor megérezte az orgazmustól görcsbe rándulok és az édes kíntól jajveszékelni kezdek. Csak dugott tovább.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2016. 11. 18. péntek 11:40
mindenesetre érdekesnek mondanám e történetet... és még fel is izatott
#10 feherfabia 2015. 08. 30. vasárnap 06:03
Nagyon jó!
#9 zsuzsika 2014. 08. 19. kedd 07:27
Jó.
#8 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:44
Remek történet,velem is megeshetne.
#7 papi 2014. 04. 1. kedd 04:57
Egész jó
#6 tiborg 2012. 04. 10. kedd 07:23
Alom, vagy valosag ?? Mindegy.Kituno tortenet!!!
#5 Shavo 2011. 10. 27. csütörtök 00:42
Fantáziadús, jól megírt történet.
#4 v-ir-a 2011. 10. 26. szerda 19:32
nekem is tetszett smile
#3 kattila57 2011. 10. 26. szerda 15:11
az első olyan iromány,amely testileg lelkileg elszórakoztatott KÖSZÖNÖM
#2 gyuri0926 2011. 10. 26. szerda 07:45
Hát ?!
Lehet csak álmodtad
#1 Törté-Net 2011. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?