A+ A-

Szépségkirálynő nehézségei

Tikkasztó nyári hőség volt azon a szerdai napon, mikor ez a bizarr eset megtörtént Renátával. Abban a kávézóban ült barátnőivel, ahova már középiskolás korukban is jártak. Érettségi óta két év telt el, a lányok ugyanolyan szépek voltak, mint egykoron. Persze Renáta magasan fölébük emelkedett küllemével. Selymes fekete haja, csillogó kék szeme rendkívüli bájról tanúskodott. A teste ezzel ellentétben sokkal inkább nevezhető dögösnek. Feszes kebleit, előszeretettel hagyta szabadon, a popsijára a legszűkebb nadrágokat húzta, s a hosszú lábai előtt a férfiak tucatjai hevertek. Már fiatalon felfigyelt saját szépségére, s egy idő után megtanulta kiaknázni ezekből adódó lehetőségeit. Nagy sikerrel modellkedet, ami számára testhez álló feladat volt, mert nagyon szeretett pózolni. Tucatnyi diszkós kép, és egyéb házilag készített szexi fénykép készült róla. S azt is szerette, ha az utcán megnézik a testét. Ilyenkor nagyot nőtt az egója, s titkon belül még izgatta is a sok figyelő tekintet.
Az asztalnál a szokásos lányos témákról beszéltek, shopping, buli, pasik. Ez utóbbiakat előszeretettel beszélték ki. De a főtéma mégis Renáta szépségversenyes indulása volt. Nagy sikert ért el a versenyen, bekerült a legjobb harminckettő közé, ezzel a hírnév kapujába találta magát, amire mindig is vágyott. A barátnői sokszor alárendelték magukat Reni akaratának, és mindig keresték az elismerő szavait.
- Tényleg nagyon szép voltál - szólt Évi.
- Igen, szerintem te nyered meg az egészet, a többi lány nagyon csúnya - licitált rá Tündi.
- Köszönöm, nagyon cukik vagytok - jött Renátától a gyors válasz.
A kávézó teraszán foglaltak, helyet, s a mellettük elhaladó férfiak csorgatták a nyálukat, mikor megpillantották a lányokat. Azok vagy melleik kidomborításával feleltek vagy legyintéssel koptatták le a bámészkodókat.
- Reni, képzeld, kit láttam a múltkor - szólt Évi.
- Na kit?
- Emlékszel, az osztályból Lacikára? Arra a kis nyomi gyerekre? Még mindig olyan ragyás, mint akkor suliban volt. De sokszor megszívattuk szegénykét.
- Igen, sokszor elbántunk ilyen nyomorékokkal- helyeselt Tündi.
- De tudjátok ki volt a kedvencem? - mosolygott Reni. Az a stréber Pisti. Ahányszor kosarat adtam neki... Egyszer még el is sírta magát, mikor azt hitte elmegyek vele randizni.
Mindhárman nagyot nevettek, mikor visszaemlékeztek ezekre a régi történetekre.
Folytatták tovább csendben a kávézást, mikor megszólalt Renátának a telefonja. Ismeretlen szám volt, ezért nem vette fel. Két perc sem telt el, mikor megint csörgött a készülék, mivel Évi és Tündi a mosdóba ment időközben, ezért felvette a telefont.
- Igen, tessék?
- Reni, te vagy az? - halkan a telefon másik végéről.
- Igen, de egyébként ki keres?
- Nagyon szexi vagy - lihegett a hang. Mi van rajtad?
- Tudom, és ahogy hallom éppen az egyik fotómra vered ki.
Ezzel letette a telefont a lány. Ezután legalább háromszor csörgött, ezért Reni jobbnak látta lenémítani. A barátnőinek, aki visszajöttek a mosdóból elmesélte a furcsa telefonost, s ismét rájöttek, hogy a férfiak mennyire balfaszok. Rövid idő után megrezdült újra a telefon, de most nem hívás jött, hanem egy MMS üzenet. Renáta, megnézte a képet, s szörnyülködve látta magáról egy korábbi fotót. Az előző pasija eléggé perverz volt, és gyakran csináltak az szex közben képeket, és most ennek egyikét kapta meg a lány. Alatta az üzenet: „Még mindig nem akarsz velem beszélni? Hívj!”
A lány érezte, hogy ez keresztbe tehet a szépségkirálynői ambícióinak, ezért felhívta azt a telefonszámot, amelyről az üzenetet küldték.
- Halló - remegő hangon Reni.
- Örülök, hogy hívtál - kissé magabiztosabban a másik hang.
- Mit akarsz tőlem?
- Inkább te mit akarsz tőlem? A képeket?
- Igen - jött a gyors válasz.
- Annak bizony ára van.
- Mi lenne az?
- Találkoznunk kellene.
- Kizárt dolog - elutasítóan a lány.
- Hmm, ha kizárt, akkor lehet a következő kép üzenetet, valaki másnak küldöm el.
A lány érezte, hogy sarokba szorította a zsaroló, ezért belement a találkozóba. A barátnői nem értették, hogy miért ment el ilyen sietősen. Miután elbúcsúzott a lányoktól, felhívta az idegen számot.
- Hova kellene mennem?
- A város külső részén a Barna Géza utcában van egy aluljáró. Az férfi wc-ben az egyik fülkében hagyom, a fotókat.
- És mennyit kérsz érte?
- 50000 forintot. Ja és elmondod, végre, hogy mi van rajtad?
- Hófehér top, rózsaszín csíkokkal, farmer szoknya, magas sarkú.
- Hmm, fincsi. Vigyázz, majd magadra! Veszélyes a környék.
Ezután megszakadt a vonal. A lány a legközelebbi automatához ment, és levette az összeget, s fogott egy taxit, amivel a megadott helyre ment. A sofőr kicsit furcsán nézett a lányra, hogy egyedül merészkedik arra a helyre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 07:59
Nagyon gyenge.
#5 papi 2014. 01. 21. kedd 05:57
A kis naív
#4 Pavlov 2011. 10. 14. péntek 15:27
Harmatgyenge!
#3 Shavo 2011. 10. 14. péntek 07:39
Gyenge eresztés.
#2 fakutya 2011. 10. 14. péntek 05:37
gyengus..
#1 Törté-Net 2011. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?