A+ A-

Egy hétvégi bulin...

Lehet hogy hosszú, de jobb szeretem az elejéről kezdeni.
Az egész hétvége unalmasnak indult. Tavasz volt, és a tanuláson kívül nem terveztem be mást. A haverok se tájékoztattak semmi érdekesről, és nekik is bele kell húzniuk az évvégéig. Pénteken délután épp a tanulandó könyveket néztem át, amikor megcsörrent a telefon. Geri volt, az egyik haver. Azt kérdezte, ráérek-e szombat este, mert egyik ismerősénél buli lesz a villájukban, és semmi kedve egyedül elmenni, mivel alig ismeri az ottani arcokat.
- Hát, ha jó buli... - vontam meg a vállam bizonytalanul.
- Biztosan! A haverom unokatesójáéknál lesz, egy baromi nagy házban. Medence, szauna, stb. Azért neked szólok, mert tudom, hogy te nem leszel holt részeg, meg nem balhézol, és ismerlek. Amellett meg csajok is lesznek...
- Csajok. Jaja. - sóhajtottam. Sosem volt szerencsém a lányokkal. Egyszerűen akiknél próbálkoztam, mindig elcsesztem valamit. De megérhet ez a buli egy próbát.
- Jó, elmegyek. Hol találkozunk? - kérdeztem.
- Nyolckor nálunk? - beleegyeztem. Miután leraktam a telefont, elgondolkodtam, hogy jól döntöttem-e. A ház most hétvégén üres volt, rokonokhoz ment a család. Én azzal az ürüggyel maradtam, hogy tanulnom kell. Már bele is törődtem a magolásba, amikor Geri az előbb hívott. Az indulásig alig bírtam az anyagra összpontosítani.
Geri már a kapujuk előtt várt a kocsinál.
- Indulhatunk? - mosolygott.
- Persze. - vágtam rá, majd beszálltam a Fordba.
Kb. 20 percet mentünk, míg a házhoz értünk. Ház? Palota! A város szélén volt, több luxusházzal körülvéve. Szép zöld udvar, tujasövénnyel körbekerítve. Geri a vasrácskapuhoz parkolt, kihajolt az ablakon és megnyomta a kaputelefon gombját.
- Geri vagyok! Megjöttünk.
- Gyertek be! - csengett egy kedves női hang, és a kapu kinyílt.
- Ki volt ez? - kérdeztem, miközben a kocsival a többi autó mellé parkoltunk.
- Szilvi, András unokatesója.. Ő rendezi a partyt. Rendes csaj, és még elég szép is. - az utolsó szavaknál rám kacsintott.
Persze, gondoltam, szóval olyan, akinél én totál esélytelen lennék.
A buli már elkezdődött, és meglepetésemre elég sokan voltak. Teljesen ismeretlen arcok. A legtöbb tipikus gazdag fazon gyereke. Én meg Gergő hozzájuk képest koldusok voltunk. Ilyen és hasonló gondolatok jártak a fejemben, miközben a szebbnél szebb lányokat vettem szemügyre. A következő pillanatban, a kaputelefonból ismerős hang szólalt meg mögöttem.
- Sziasztok! - megfordultam, és egy karcsú, vonzó lány állt előttem. Barna haja vállig ért, sötét szemei barátságosan ragyogtak. A kevés szemfesték és szájfény nélkül is vadító lett volna. Fekete ruhát viselt. Vállait és térdét engedte csak láttatni, de ez is elég volt. Egy-egy sört nyomott a kezünkbe, és mosolyogva intett körbe. - Érezzétek csak jól magatokat. Hajnali négyig akár...Holnap délután jönnek haza a szüleim. Szóval buli van ezerrel. Egyszer csak azt vettem észre, hogy mélyen a szemembe néz. Gyönyörű szemei voltak. Gergő zökkentett ki a kábulatból.
- Hja, bocs Szilvi! Elfelejtettem bemutatni. Ő Robi. Őt hívtam el, mivel mondtad, hogy hívhatok havert.
- Jól van na! nem kell magyarázkodnod. Jól tetted, hogy elhívtad. - kezdtem kényelmetlenül érezni magam, mert még mindig a szemembe fúrta tekintetét.
- Ő pedig Szilvi. - próbálta folytatni Gergő, de inkább hagyta a dolgot.
- Figyelj, Gergő, nyugodtan nézz körbe, én meg körbevezetem Robit, úgyse volt még itt. Ugye? - mosolygott rám.
Amikor elindultunk még gyorsan odasúgtam barátom fülébe, hogy mindig ezt csinálja-e Szilvi, mire megrázta a fejét:
- Haver, asszem de egy rohadt mákos pancser vagy...
Szilvi vidáman mutogatta a ház részeit, miközben a bulizó arcokat kerülgettük. Le se bírtam venni róla a szemem. Kezdtem lassan elhinni, hogy nem álmodok. Egy szexi csajjal vagyok egy villában egy bulin. Beszélgetni kezdtünk. Mikor megnéztem a telefonomat, akkor kaptam észbe, hogy már fél 11. Gergő már kicsit tántorgott, amikor utoljára láttam. A buli ment ezerrel. Ahogy a bejárati lépcsőn ültünk egymás kezét fogva, Szilvi mélyen a szemembe nézett, és valami furcsa ragyogást fedeztem föl benne. Libabőrös lettem, ahogy ujjai egyszerre a két lábam közé vándoroltak.
- Gyere. - állt föl hirtelen.
Az emeletre követtem, ami teljesen üres volt. Sehol senki. Megfogta a kezem, és egy szobába vezetett. Minden bizonnyal az ő szobája volt, egy nagy franciaággyal a közepén. Bezárta mögöttünk az ajtót.
- Egy ideig azt hiszem, kibírják nélkülem a srácok. - mondta pajkosan, és összehúzta a függönyt. Amikor ott állva végre felocsúdtam, éreztem, hogy nagyon szűk a farmer. A lány leült az ágy szélére, és ujjaival intett, hogy menjek közelebb.
- Nagyon kívánlak.
- Én is. - csúszott ki a számon. Kezdtem elveszíteni az önuralmamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 11. 21. hétfő 06:46
Egynek elment... Folytathatnad
#5 listike 2014. 03. 12. szerda 19:20
Jó volt.
#4 papi 2013. 08. 29. csütörtök 05:23
Egész jó.
#3 v-ir-a 2011. 09. 29. csütörtök 20:07
egyáltalán nem volt hosszú smile ... de tetszett
#2 Shavo 2011. 09. 29. csütörtök 00:45
Jó.
#1 Törté-Net 2011. 09. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?