A+ A-

A haver anyukája

Egy május vége fele lévő nap lógtam egész nap, és azon tűnődtem, hogy menni kéne strandra vagy élő vízre fürödni. Elkészültem, felvettem az úszógatyát, egy rövid gatyát és éppen indulni akartam, amikor a haverom telcsizett, mondta, hogy ha ráérek menjek már el, s a kocsimat adjam oda neki, mert az övé nem indul és menne dolgozni! Hát én egyből ledobtam a láncot, s keserű szájízzel mentem, átadtam a kulcsot, váltottunk egy pár szót, aztán tűzött is a melóba. Én hátra mentem a garázshoz, és mivel lejtős volt egy kicsit a bejáró, kigurítottam a kocsit és elkezdtem nézni. Körbe néztem a kábeleket, akksit, hogy merült-e, stb. Eközben vettem észre, hogy a garázs mögött napozik egy nagyon kis tangában és egy éppen hogy eltakaró melltartóban az anyja! Többször rám nézett, valamit iszogatott és mosolygott. Elsőre nem vettem úgy fel, de eléggé vérpezsdítő volt egy idő után. Kb. 2 órája néztem a kocsit, amikor észrevettem egy apró hibát az egyik olyan kábelen, ami nem éppen szem előtt volt. Eközben a haverom anyja felállt és elindult felém, és megkérdezte, hogy sok baja van-e? Mondtam nem, nem sokára kész. Ezután megkérdezte, hogy kérek-e valami hűsítőt. Mondtam, hogy egy pohár narancs elég, ha van! Ezzel a lendülettel tovább ment, és egy jó 10 percig oda is volt. Majd miután kijött, már láttam, hogy kicsit spicces állapotban van és még jobb kedve van. Megittam a narancs levet és megkérdeztem, hol találok kézmosószert. Azzal elmentem és megmostam a kezemet. Miután vissza mentem már kint volt egy üveg narancslé és egy darab gyümölcs vodkás üveg, amiben kb. egy felesnyi anyag volt. Szóltam, hogy kész a kocsi és megkérdeztem, hogy elvigyem-e valahova? Ica annyit mondott, hogy nem, mert úgy sem akar menni sehova. Ebben a pillanatban valami hideg futott végig a hátamon, és egy kis bizsergést éreztem a következő látványtól. Ott ült velem szemben egy viszonylag magát jól tartó nő, egy elég keskeny tangában és szinte teljes mell eltakarás nélkül. Kb. 2-3 másodpercre megálltam, és ő rögtön levette, hogy valami elindult bennem. Kérdezte, hogy kérek-e valamit inni? Persze én már rögtön, s ő is az alkoholra vagyis feszültség oldóra gondolt.
- Hát valami erőset, ha lehet! - mondtam.
- Vodka, Tequila? - kérdezte.
- Tequila-válaszoltam.
- Ha tequila kell, akkor be kell mennem sóért és citromért!
- Rendben - mondtam.
Ezzel felállt és bement. Kb. 5-6 perc múlva jött vissza és hozta a sót és a citromot. Eközben én elgondolkodtam, és elszörnyülködtem magamon, aki mindig a fiatal picsákért van oda, az most egy nála közel 20 évvel nőt akar megdönteni, aki még ráadásul a haverja anyja is! Hát ez szép, mondtam magamban és elméláztam. Alig, hogy megzuhantam szellemi mivoltomba ott állt mellettem egy üveg tequilával és a segédanyagokkal. Letette elém, és elő készítette a kis poharat hozzá! Magam mellé vettem a sót, tequilát és a citromot, és az első kört a lehető leggyorsabban le is tudtam! Rögtön meg is jegyezte, hogy nehogy sok legyen!
Annyit tudtam válaszolni, hogy ne féltsen engem. Erre ő az első kétértelmű mondatát elengedte:
- Kár lenne, ha egy ilyen csúnya eset miatt, rossz esténk lenne!
Itt úgy éreztem, hogy megint be kell vennem egy kört, mert iszonyatosan dobogott a szívem!
Közben egy kis beszélgetésbe elegyedtünk:
- Van barátnőd?
- Nincs.
- És nem akarsz egyet...( kis szünet) vagy nem találtál még?
- Hát... nem találtam még!
Ezután láttam, hogy ő is a tequila irányába nyúl és tisztán lehúzott egyet.
- Nem lesz ez egy kicsit erős így? - kérdeztem
- Nem igazán, meg aztán kell egy kis bátorító is!
Magamban rögtön gondoltam, hogy egy alapos kefélés kell neki, ha ennyire kétértelműen beszél! Eltelt kb. 2 óra és kezdet a pia hatni. Elég jól elbeszélgettünk, és észre vettem, hogy kis apró mozdulatokkal mutogatja magát. Na magamba megszólalt egy hang, és azt mondta, hogy most vagy soha! Felálltam és szóltam, hogy bemegyek a WC-re!
- Rendben - válaszolta, és észre vettem vissza pillantva, hogy éppen összeszedi magát, mert szerintem ő is eléggé bevolt indulva. Mikor visszajöttem megálltam vele szembe, és végig néztem kihívóan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 6. hétfő 17:18
A közönségessége miatt nem tetszett.
#5 A57L 2015. 05. 25. hétfő 05:02
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2014. 03. 2. vasárnap 05:59
9P
#3 Pavlov 2011. 09. 15. csütörtök 15:40
Több bekezdésre kellett volna tagolni!
#2 gyuri0926 2011. 09. 15. csütörtök 07:10
Csak Te nem vagy normális.
#1 Törté-Net 2011. 09. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?