A+ A-

Szeretem, ha megdugnak

17 éves voltam, amikor először kerültem ágyba egy pasival. Érdekeltek a férfiak, de szerettem a lányokat is. A srác 24 éves volt. A konditeremben ismerkedtünk meg, ahová különben nem sokat jártam, mert nem igazán volt ambícióm, ráadásul vékony, lányos alkatom sem felelt meg ennek a sportnak.
A konditerem zuhanyzójában cumiztatott meg, tövig nyomta a farkát a számba, és addig dugta, amíg elélvezett. Sírva mentem haza, szégyelltem magam, de két nap múlva ismét ott voltam, vártam, hogy végezzen. Berángatott újra a zuhanyzóba, és megengedte, hogy újra leszopjam. Többé nem találkoztunk, kerültem a konditermet és nem tartottam a kapcsolatot a sráccal. de kerestem valami hasonló kapcsolatot. Így kerültem egy internetes partnerkereső oldalra, ahol több pasival is megismerkedtem.
Egy idő után azonban úgy éreztem jó volna találni egy megbízható, stabil partnert, esetleg olyan párt, ahol a pasi szereti a passzív, nőies srácokat. Nem jártam sok sikerrel. Végül egy nap kaptam egy érdekes levelet egy pártol. Mindketten férfiak voltak. Az egyikük, József, azt írta magáról, hogy 44 éves, elvált, biszexuális, a másikuk, Imre valamivel idősebb volt, 46 éves, szintén bi. Imre nem volt független, családja volt és nagyon fontos volt számukra a diszkréció, aminek én külön örültem. Nem szerettem volna, ha ismerőseim, barátaim, netán a családom megtudja, hogy szeretem a pasikat, bár ennek elég kicsi volt az esélye, mivel csak nemrég éltem Budapesten és még elég kevés embert ismertem. Néhány internetes csevegés után megérettem, hogy egy fiatal, passzív srácot keresnek, épp olyant, mint én, és szeretnének egy stabil, barátságon és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot. Szimpatikusnak tűntek, bár zavart egy kicsit a nagy korkülönbség és az a tény, hogy ketten voltak. Ennek ellenére érdekelt a dolog, kíváncsi voltam milyen lehet két pasival.
Végül létrejött a személyes találkozás is. Mindketten nagyon vonzónak és kulturáltnak tüntek. Talán Imre egy kicsit ideges volt, amit megértettem, de megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, köztünk marad a dolog, nekem is fontos a diszkréció.
A következő találkozást két nappal későbbre egyeztük meg, nálam, mivel az tűnt a legbiztonságosabb helynek. Idegesesen, kissé összeszorult gyomorral vártam őket, de ugyanakkor vágyakozva is. rég nem voltam már pasival, hiányzott az a kiszolgáltatottság érzése, amit olyankor éreztem, amikor férfival bújtam ágyba. Mivel már ismertem a vágyaikat és fantáziáikat, úgy is készültem a találkozásra. Combfixet, fekete harisnyát és fekete tangát vettem fel, melléje egy tűsarkú cipőt. Szerencsére elég kis lábam van, így nem volt gond a viselése. Különben otthon gyakran öltöztem be női cuccokba, nagyon izgatónak találtam őket. Egy előző partnerem kérésére próbáltam ki először, és nagyon bejött. Gyakran masztiztam otthon ilyen szerelésben. Vállig érő, sötétbarna hajamat lófarokba kötöttem, ápolt körmeimet piros körömlakk díszítette, a szintén vörös rúzs pedig kiemelte finom ívű ajkaimat.
József és Imre, délelőtt 11 óra körül érkeztek meg. Elragadtatva nézték a női ruciba bujtatott, vékony, szőrtelen testemet. Az elején egy kicsit szégyelltem magam, de látva a vágyakozó tekinteteket, hamar elmúlt ez a kellemetlen érzésem és átvette a helyét az izgalom.
József volt a bátrabb, a kezdeményezőbb típus. Simogatni kezdte a popsimat, amitől általában beindulok, majd levetkőzött meztelenre. 185 cm körül lehetett, szőrös, széles mellkasa és izmos vállai lebarnultam tornyosultak előttem, amint letérdeltem elejébe. Mohón faltam be már majdnem teljesen kemény farkát. A szemem sarkából Imrét figyeltem, lassan vetkőzni kezdett, közben engem nézett, ahogy Józsefnek cumizok. Kis idő múlva már teljesen meztelenül állt mellettünk ő is. A József vastagon duzzadó, az átlagosnál hosszabb, kékeres farkánál valamivel rövidebb és vékonyabb szerszáma volt, de neki sem kellett szégyenkeznie. Kiengedtem a számból a József farkát, és kezelésbe vettem az Imréét. Végignyaltam a makkját, lenyaltam róla finom előnedveit. Láttam az arcán a gyönyört, nagyon élvezte, halkan sóhajtozott és finoman húzta a fejemet a farka felé.
Ezalatt József a fenekemet simogatta, majd markolászta, középső újával pedig a popsilyukamat izgatta. Megkértem Imrét, hogy üljön le a fotelba, széttárt lábbakkal térdeltem elébe, miközben a farkát szoptam, felkínáltam a popsimat Józsefnek, aki nem maradt tétlen, nyalni kezdte a vékony, csinos fenekemet. Teljesen bepörögtem, egyáltalán nem bántam, hogy két pasival vagyok, fantasztikus volt, remegtem az izgalomtól. Tele szájjal nyögtem, amikor a József ujja becsúszott a szűk résen. Elengedtem az Imre farkát, és nekiestem újra a másik pasinak.
Most Imrén volt a sor, hogy a fenekemmel foglalkozzon. Nagyon fel volt izgulva, nem sokat teketóriázott, hanem mögém térdelt, a popsim nyílásához igazította a farkát és óvatosan de határozottan nyomni kezdet befelé. Sikítottam a gyönyörtől, jobbra-ballra csavargattam a csípőmet, éreztem, ahogy kitölt a farka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:22
Egynek elmegy.
#3 gaborthefirst 2013. 04. 29. hétfő 01:30
Szerintem is jó! smile
#2 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:32
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2011. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?